2XLKoji je to HL paket?
Retko kad to nude starim korisnicima za koje jos znaju po lokaciji znaju da nemaju alternativu xD14 mi nudili na prvom pozivu.
Pa utiče vrućina na rad rutera/ONT-a. Kad prokuva leti ima da se zakucava češće?Računam da hladnoća i vrućina na tavanu neće uticati na kvalitet signala.
Ruter je u dnevnoj sobi. Priključnu kutijicu sa dolaznim optičkim kablom i gde se kači optički patch kabl selim iz dnevne sobe na tavan.Pa utiče vrućina na rad rutera/ONT-a. Kad prokuva leti ima da se zakucava češće?
Pogledaj ovaj džumbus. Ovo mora da se sredi da se ništa ne vidi. Svakako moram tu Zok kutijicu da spustim dole ili na tavan. Hoću da postavijam jednu 7m doznu da uvradim iza tv i jednu 7m doznu još nize nego hde su ove dozne na slici. Između njih ću ukopati 3 rebrasta creva za sve kablove i strujni kabl. Sa tavana već imam 2 rebrasta i dodaću još jedno. Hoću da se kablovi uopšte ne vide. Ispod tv na tv komodi će se videti samo ruter i jedan zvučnik. Av risiver koji planiram da uzmem će isto možda da ide na tu komodu, a možda napravim novu komodu da u nju spakujem move box, av risiver, d3 mini.Koja je razlika da li će u rebrastom crevu da bude optički patch kabl ili dolazni optički kabl? I što ti toooliko smeta ZOK kutijica u sobi?
@sonetpro_kg Zaključak: od svega toga najmanje bode oči ZOK i patch kabl 😂😂
Kod mene je haos utičnica i kablova makar ispod umesto iznad stola 😁
A da li placam neke penale? Tipa do kraja ugovorne obaveze sve racune ili kako to vec ide?Vlasnik ugovora ode u poslovnicu i podnese zahtev za raskid ugovora. Od momenta kada si podneo zahtev za raskid ugovora za 30 dana se gasi signal i imaš 7 dana posle gašenja signala da vratiš opremu. Tih 30 dana od datuma kada si podneo zahtev za raskid ugovora moraš da platiš račun za korišćenje kada ti stigne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari