ma kakvi restartovo sam ga dosta puta na 5 minuta i nista ista ip non stop :OCudno.. Koliko se secam od 45-1h treba da je modem iskljucen da primi novu adresu, bar je tako bilo. Posto vise nisam kod njih i ja sada imam zabetoniranu adresu![]()
ma kakvi restartovo sam ga dosta puta na 5 minuta i nista ista ip non stop :OCudno.. Koliko se secam od 45-1h treba da je modem iskljucen da primi novu adresu, bar je tako bilo. Posto vise nisam kod njih i ja sada imam zabetoniranu adresu![]()
Moraš ostaviti modem isključen na 15 minuta (van el. mreže) da bi dobio novu IP adresu, restartom ne dobijaš ništa.ma kakvi restartovo sam ga dosta puta na 5 minuta i nista ista ip non stop :O
jesam careMoraš ostaviti modem isključen na 15 minuta (van el. mreže) da bi dobio novu IP adresu, restartom ne dobijaš ništa.
Neka slobodno...Ljudi ovaj apk file za move smart ima trojanca u sebi,kome nije jasno to je trojanski virus pa eto samo da znate da je moguće mozda da pokupite virus
lazno pozitivno nema virusa ne veruj totalno tom sajtu nekad zna da lazeLjudi ovaj apk file za move smart ima trojanca u sebi,kome nije jasno to je trojanski virus pa eto samo da znate da je moguće mozda da pokupite virus
U redu,pomislio sam da je stvarno virus,hvala puno na odgovorulazno pozitivno nema virusa ne veruj totalno tom sajtu nekad zna da laze
jel Discord koji svi koristimo navodno sadrzi virus ...
Meni je malo kocio bio,u mene je webos 4Jel koči nekom Move Smart na LG tv-u? Gledam arenu zakoci svako malo?
otkup tih radio stanica je 0.4 din po korisniku a ti naplacujes paket 199din xD lepa zaradaRadio S Music - vaša oaza opuštanja
Uronite u laganu muziku i opuštajuće melodije u kojima ćete uživati. Radio S Music je najbolji način da uživate u najraznovrsnijoj domaćoj i stranoj muzici.
Radio S Music paket čini 31 radio kanal sa predivnom muzikom za svačiji ukus: od pop-rok muzike, rok balada, Ex-yu i latino muzike, pa do starogradskih pesma i pop folka.
Paket Radio S Music je deo osnovne Super TV ponude MAX paketa i Super PLAN 4 ZLATNI, Super PLAN 4 BELI, Super PLAN 3 L i XL, kao i u Super PLAN 2 L i Super PLAN XL.
Mesečna naknada za ovaj paket iznosi 199,00 dinara.
Ispravka: 31 Radio S kanala.Vidim danas da su ubačeni 12 novih Radio S kanala. Svi Stingrey radio kanali su sad zaključani i prebačeni na poseban paket za pretplatu (CI-modul).
Nece svi korisnici uzeti paket.otkup tih radio stanica je 0.4 din po korisniku a ti naplacujes paket 199din xD lepa zarada
Neće 99.9% korisnika...Nece svi korisnici uzeti paket.
Meni već nekoliko dana koči,naročito na arenama.Koči i na nekim drugim kanalima.Jel koči nekom Move Smart na LG tv-u? Gledam arenu zakoci svako malo?
Što ne mogu da instaliran Move n Go aplikaciju na iphone? Na App store aplikacija uopšte i ne postoji. Hvala unapred.
Ne znaš ti šta je bol, nisi koristio Yettel TV aplikaciju...Kako je jadna ova Move Smart aplikacija. EON ott app je za ovo svemirski brod, poredio i na boxu i tv-u.
Evo da ne placate derikozama radio kanale:Kvalitet zvuka na ovim Radio S kanalima je kriminalan.
Evo da ne placate derikozama radio kanale:
Audio
ID : 256 (0x100)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AAC LC SBR
Format/Info : Advanced Audio Codec Low Complexity with Spectral Band Replication
Commercial name : HE-AAC
Format version : Version 4
Format settings : Implicit
Muxing mode : ADTS
Codec ID : 15-2
Duration : 5 min 15 s
Bit rate mode : Variable
Channel(s) : 2 channels
Channel layout : L R
Sampling rate : 44.1 kHz
Frame rate : 21.533 FPS (2048 SPF)
Compression mode : Lossy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari