Šta je novo?

Supernova (2024)

jel moze neko sa superovom da proveri jel radi ipv6? Od juce mi ne radi.
Naruterima sve ok, al nema izlaza na internet.
Isti problem, na ruteru sve ok, svi uredjaji vide IPv6 ali nema izlaz na net. To traje vec 10ak dana sigurno. Dosta stvari nece da otvori pa koristim A1 net.
 
Isti problem, na ruteru sve ok, svi uredjaji vide IPv6 ali nema izlaz na net. To traje vec 10ak dana sigurno. Dosta stvari nece da otvori pa koristim A1 net.
Kada gledam traceroute6 ide do nekog njihovog servera i dalje jok. javne ipv6 adrese mogu da pingam sa uredjaja na uredjaj, ali
se ne vidi od spolja. ipv4 mi radi normalno.
 
istekla mi je UO za Supernova (samo TV sam imao), za obnovu UO ne nude prakticno nista (sem 1 mesec 50% popusta na pretplatu), a treba mi samo TV. Koristi se TV i cam kartica preko koaks kabla, nista vise. Da li je moguce preci na neki drugi mts servis gde bi TV kanali bili bar malo jeftiniji, gledam npr ovaj Iris je ipak jeftiniji malo, a preko iste te mts infrastrukture?
 
@neo geo iris možeš preko telefonske parice. Box 2 čini mi se da je opcija nekadansam koristio kod roditelja.
Dobijaš klasičan adsl modem(nemaš internet služi samo da se poveže tv usluga sa njihovim serverima) iz njega UTP kablovima povezuješ STB uredjaje.
Totalno druga infrastruktura u stanu ne možeš više da koristiš Cam modul i karticu u TV-u
 
@neo geo ništa nećeš uštedeti posebno, 2199 je tv start kod mts iris-a, a 2199 je TV plus kod SN.

Ono što ćeš izgubiti je mogućnost da se za promenu kanala koristi daljinski od TV-a, jer svakako moraš da koristiš Iris TV box.

E sad ako ti mts da popust onda razmisli.
 
hvala, jel to znaci da se od pra adsl model i taj STB, izmedju kojih je LAN veza? Iris daje valjda do 10 meseci popust (gade mi se kad napisu 'do xx meseci') od 50% na pretplatu. Sto se tice raskida sa Supernova, ako imam samo jednu cam karticu od njih (nikad nista drugi nisam uzimao, bar da znam), da li se proces svodi na odnosenje kartice u MTS poslovnicu i podnosenje zahteva za raskid? Na kraju mozda predjem i na FTA prijem, akoj e kvalitet prijema na lokaciji ok.
 
Za korisnike Supernove pitanje, jel imaju neki app za fiksni (tipa kao SBB-ov Unifon)? Takodje koliko sam ukapirao ovaj move n go ima samo za tv sa Android os-om? I ako je tako jel moze da se gleda iz inostranstva uz pomoc VPN-a ili sl.? Na Samsung tv-u sa Tizen os-om koji je doduse model iz 2017. nisam pronasao app u store-u.
Na LG Web OS ima app koja se zove Supernova. Neke app su dostupne na marketu samo ako je zemlja usluge zemlja iz koje je operater. Tako da ako si negdje vani, pokušaj da prebaciš da ti prikazuje market iz Srbije.
Pozdrav svima, ukoliko neko ima slobodno mjesto na nalogu zaSupernova SMART TV app, molio bih da me kontaktira. Pišem iz CG, probao bih da li se učitava lista kanala za korisnike iz Srbije, i samim tim možda ne dolazi do zatamnjivanja određenih sadržaja. Ukoliko bude radilo mogu ponuditi nešto zauzvrat shodno potrebama. Hvala
 
istekao onaj ugovor kad su nudili pola cene za prelazak na supernovu, na kraju se ispostavilo da ta ponuda stvarno traje tokom kompletnog trajanja ugovora :D sad je pitanje šta dalje, vidim da starim korisnicima nude samo 1 mesec za 50%, po tome mi se praktično više isplati da ne obnavljam ugovor jer ovaj moj trenutni paket sa hbo + cinemax kanalima bez ugovora košta 3650, a ekvivalent tome (super plan 2 L) je 3800. pretpostavljam da ne mogu da iskoristim ovu super plan 3 akciju sa 5 meseci 50% popusta ako prebacim fiksni s telekoma na supernovu?
 
ili podneseš zahtev za raskid, u toku otkaznog roka od 30 dana prvu ponudu odbiješ i čekaš drugu bolju pa ispregovaraš za šta bi imali ovlašćenja u datom trenutku da kompromišu (na primer, ponude ti 6 meseci upola cene i ti ih pitaš šbbkbb ako fiksni prebaciš iz mts u sn pa ti kažu je l' može barem nešto bolje).
 
meni su preko call centra prebacili na dodatnu podrsku za ponudu (kada sam rekao da cu da ih odjavim) i ponudili 3 meseca u pola cene uz ostalih 18 meseci po punoj ceni. Verovatno bi moglo da se iskuka dodatno tih 6 meseci upola cene i to je to. Sto se box-a tice, ako se placa mesecno 600-700 dinara za fiksni sada, da li se isplati razmisljati o nekom box2 paketu?
 
Morao bih da platim punu cenu za celu godinu u slucaju da zelim da promenim operatera, za svaki mesec koji nisam iskoristio do kraja ugovora.. Tako pise u ugovoru..
 
Koliko dugo se ceka da tehnicar izadje na teren? Od 5 ujutru, verovatno i od pre 5 ujutri, nemam ni kablovsku ni internet, zvao i kaze potpuni prekid, lokalni, pita jel sam pokusavao da restartujem modem 🙄 proveravao sam kablove po kuci ali mi se cini da nigde nije doslo do prekida. Sumnjam na modem, mada on je u sustini upaljen, prva lampica crvena i za internet treperi crveno. Jel moguce ikako ja licno da proverim da li je do modema ili moram da cekam da se gospoda smiluju?
 
Možeš da pogledaš Downstream i Upstream parametre na modemu dok čekaš, barem imaš neku zanimaciju.
 
O društvo nova tema slučajno sad vide pozdrav ☕☕☕🍻🍻🍻
Шта се дешава са ХБО Макс који сам добио уз пакет Супер План 2 Л,неће да ради од данас,пише да се обнови претплата. А добио сам Мкас 2 године уз пакет,као и прошли пут.
Radi sve najnormalnije, zovi KC i proveri.
 

Prilozi

  • Screenshot_2024-01-12-11-22-20-972_com.hbo.hbonow.jpg
    Screenshot_2024-01-12-11-22-20-972_com.hbo.hbonow.jpg
    99.9 KB · Pregleda: 51
  • Screenshot_2024-01-12-11-23-52-881_com.morescreens.supernova.jpg
    Screenshot_2024-01-12-11-23-52-881_com.morescreens.supernova.jpg
    97 KB · Pregleda: 51
Ja sam imao neki čudan problem, sigurno mesec dana. Kad ukucam Google weather ili Accuweather, izbacivao mi je podatke za Kragujevac, iako sam iz Beograda. Isto tako i na telefonu koji je povezan preko WiFi izbacivao je vremensku prognozu za Kragujevac. Na AirCare nisam ni mogao da se logujem, jer traži lokaciju. Ja u Beogradu, a on traži nešto u Kragujevcu. Takođe, telefon se malo teže logovao na WiFi - izbacivao je poruku "Connected - no internet", ali se posle pola minute ipak konektuje, mada je uvek povlačio preko IP-a te podatke za Kragujevac. Na kraju sam morao da zovem tehničku podršku, stavili su mi za probu statičku IP adresu i onda je sve bilo ok...Međutim, posle me je ponovo vratio na dinamičku i opet isti problem. Danas vidim da napokon sve ponovo radi kako treba...

Zna li neko šta se to izdešavalo?
 
Posle nepunih mesec dana od raskida ugovora,podneo sam novi zahtev i dobio u poslovnici god dana 1din,super plan 2 ,tv i net ,za 2 uredjaja
 
Oko raskida ugovora, da li je moguce ne placati penale ako se kvar ne otkloni u roku od 48h? Ne bi mi bilo tesko i platiti te penale, samo da ih se otarasim.
 
Ako hoću da pristupim ovom Mercusys-u što su davali uz optiku, da promenim ime WiFi mreže i pass, šta da kucam kada mi zatraži šifru za pristup preko web interfejsa?
 
Dal postoji supernova poslovnica u Beogradu negde? Ili je sve mts sad? I dal neko zna mozda dal imaju cam kartice za nove korisnike ili mora set top box? Pitam jer su mi nudili da predjem na mts i pitao rekli su nemaju cam kartice
 
Dal postoji supernova poslovnica u Beogradu negde? Ili je sve mts sad? I dal neko zna mozda dal imaju cam kartice za nove korisnike ili mora set top box? Pitam jer su mi nudili da predjem na mts i pitao rekli su nemaju cam kartice
Supernova ima i cam kartice, ima i takozvani move koji služi više za vraćanje unazad i on ima već ugrađenu cam karticu iste veličine kao sim za mobilni, imaju i box uređaje na kojima ide cam kartica. Sve radi uz pomoć te kartice. Mts je drugi princip rada. Bio star ili novi korisnik nema gledanja bez cam kartice kod supernove.
 
Dal postoji supernova poslovnica u Beogradu negde? Ili je sve mts sad? I dal neko zna mozda dal imaju cam kartice za nove korisnike ili mora set top box? Pitam jer su mi nudili da predjem na mts i pitao rekli su nemaju cam kartice
racun mi stize na supernova, i imam kartice, move box nisam hteo
 
Vrhunski. A dal postoji njihova poslovnica igde u Beogradu? Na sajtu kad odem na poslovnice mi pokazuje mts poslovnice. Dal treba da udjem u mts poslovnicu a trazim da preko supernove sklopim ugovor?
 
Vrhunski. A dal postoji njihova poslovnica igde u Beogradu? Na sajtu kad odem na poslovnice mi pokazuje mts poslovnice. Dal treba da udjem u mts poslovnicu a trazim da preko supernove sklopim ugovor?
Требало би да може, тако је бар у мом граду сад кад су се спојили са Телекомом.
 
Nazad
Vrh Dno