Šta je novo?

Supernova (2024)

Da li si zvao call centar ili poslovnicu ? Ja sam izgubio dosta u move aplikaciji pa bih zvao da vidim sta i kako da vratim ako je moguce . Inace imas sam onaj paket Max tv i net .

Звао сам кол центар, прво су хтели да ми наплате те филмске и дечије јер као ето то се сад плаћа.
И онда сам им објаснио да на ТВ који има картицу и даље имам те програме, онда је госпођа рекла е то је онда већ друга прича, пребацила ме је техничкој служби и они су ми после пар сати пустили програме које сам већ имао (филмске и дечије).
Видећемо само да ли ће рачун бити 50% од садашње цене пакета или и даље 1850 као што сам плаћао до сад. Мада вероватно ово прво :)

Da li neko zna šta u video klubu ulazi u 'svod filmski'?

Da li neko zna šta u video klubu ulazi u 'svod filmski'?
Filmski: Superstar, Filmbox, Epic drama, AXN Now
Muzički: Balkan Music, Exit, Radio S Music
Dečiji: Nick+, Minimax Plus
Dokumentarni: Balkan Trip, BBC Earth, History, Viasat, History, Viasat Nature, Viasat Explore, National Geographic

Ја плаћам овај хбо+ пакет а укинули су ми у видео клубу.

Od kada smo mi u EU i to još u evrozoni?
Cene izražene u evrima

1736805397719.png

Drugo, trenutne cene neta je čista diskriminacija onih koji nemaju optiku.
Treće, kako im 600Mbit paket ima veći upload od 1000Mbit paketa?

Ovo su totalni ludaci.

Od kada smo mi u EU i to još u evrozoni?
Cene izražene u evrima

Pogledajte prilog 476162

Drugo, trenutne cene neta je čista diskriminacija onih koji nemaju optiku.
Treće, kako im 600Mbit paket ima veći upload od 1000Mbit paketa?

Ovo su totalni ludaci.
slazem se, ja imam vec skoro 2 godine 1000/500 kada su podigli taj najjaci paket, a sada paket ispod ima upload od 600 tj veci za 100, a svuda reklamiraju simetrican download i upload, onda i ovaj najjaci paket mora imati 1000/1000 ispod toga bih jedino prihvatio da bude 1000/600 ali 1000/500 je nelogicno po svemu sto govore i pisu

Ili sto bi oni rekli: "Culi smo vase zahteve i poboljsali uslugu".

Zivim za dan kada ce da se ugase i oni i Arena.
Dugo ćeš da čekaš...tek će sada da postanu dominantni pošto su arapi kupili sbb...a i ono kakve veze ima jel se zovu arena ili nekako drugo ili koristi ili ne koristi prosto...

… odlična matematika, odličnog provajdera koji nije monopolista…

Da li bi neko mogao da mi kaze neke stvari o supernovi, moram negde da predjem sa SBB-a posto tamo nemam nikakve pogodnosti za obnovu ugovora.
1. Da li postoje ikakve bolje promocije sem ovih na sajtu? Citao sam temu ali slabo se pominje
2. Kakav je interfejs, u smislu lakoce i brzine kretanja kroz meni i kanale, u poredjenju sa EON platformom. Ovo pitam kada se koristi box, ne smart aplikacija.
2. ako bih recimo uzeo Super plan 2M, da li se premotavanje 7 dana doplacuje ili se dobija sa paketom, nista mi nije jasno sa njihovog sajta

Da li bi neko mogao da mi kaze neke stvari o supernovi, moram negde da predjem sa SBB-a posto tamo nemam nikakve pogodnosti za obnovu ugovora.
1. Da li postoje ikakve bolje promocije sem ovih na sajtu? Citao sam temu ali slabo se pominje
2. Kakav je interfejs, u smislu lakoce i brzine kretanja kroz meni i kanale, u poredjenju sa EON platformom. Ovo pitam kada se koristi box, ne smart aplikacija.
2. ako bih recimo uzeo Super plan 2M, da li se premotavanje 7 dana doplacuje ili se dobija sa paketom, nista mi nije jasno sa njihovog sajta
Da se razumemo, sbb ima najbolji interfejs i najbrži, od svih, po meni i najbolju sliku. Sad kanali neko voli neko ne, stvar izbora pojedinca. Box supernove ponekad spor i bagovit bio bar kod mene, korisnici su se žalili ovde svakodnevno. Ja sam se supernove ratosiljao fala bogu.

…. Televizija neuporediva, SBB je daleko napredniji i funkcionalniji po tom pitanju… po pitanju TV kanala, meni isto više odgovara, nekom ne zbog sporta… internet je dobar na MTS… ali, trenutne glavobolje sa njihovim menjanjem cena i paketa, ubijaju u pojam… ko god ne mora, ne bi mu preporučio petljanje sa njima… kad se preračunaš, nekad cena ne igra presudnu ulogu…

… uz sve resurse države, krpljenjem rupa prodajom infrastrukrure… bilo bi čudno da u po nečemu nije… po pitanju informisanja, sigurno ne…

@trucic hvala.
Televiziju cu otici u poslovnicu da vidim kako izgleda, ali mislim da bi mi bilo prihvatljivo.
A sto se tice SBB i oni su sad digli cenu dva puta u 3 meseca. Ja ako bih ostao kod njih placao bih 45e mesecno za TV i net 300/30 Mbps, a nije mi to bas tako mali novac za tako malo usluge

…. Televizija neuporediva, SBB je daleko napredniji i funkcionalniji po tom pitanju… po pitanju TV kanala, meni isto više odgovara, nekom ne zbog sporta… internet je dobar na MTS… ali, trenutne glavobolje sa njihovim menjanjem cena i paketa, ubijaju u pojam… ko god ne mora, ne bi mu preporučio petljanje sa njima… kad se preračunaš, nekad cena ne igra presudnu ulogu…
Po meni ako u zgradi imaš mts optiku bolje idi kod yettel-a, internet fenomenalan.

Imam sve, gledao sam i tu njihovu ponudu ali nazalost yettel kao ni orion nemaju HR kanale koje gledaju neki ukucani, tako da mi to otpada.

Imam sve, gledao sam i tu njihovu ponudu ali nazalost yettel kao ni orion nemaju HR kanale koje gledaju neki ukucani, tako da mi to otpada.
Što se toga tiče, Supernova je nešto jača.
SBB ima Novu TV, a Supernova ima RTL 2 i RTL Kockicu, HRT 3, HRT 4, HRT Int. (trenutno su RTL, RTL Kockica i HRT 3 u SD rezoluciji). Ostalo imaju i jedni i drugi.
Supernova ima i hrpu bosanskih kanala.

… najbolja vatijanta, ako su svi provideri u zgradi… po meni, u tom slučaju uzeti samo optiku i praviti TV kombinacije po izboru…

SBB ima Novu TV, a Supernova ima RTL 2 i RTL Kockicu, HRT 3, HRT 4, HRT Int. (trenutno su RTL, RTL Kockica i HRT 3 u SD rezoluciji). Ostalo imaju i jedni i drugi.
Ahahahs kakva slučajnost ko da si bio kod mene kući, sve kanale si nabrojao koji me ne zanimaju niti ih gledam 🤣🤣🤣🤣🤣🥸

Po mom misljenu HRT 1 i 2 su kvalitetni kanali sa dobrim filmskim i dokumentarnim programom.
RTL takođe pusta dobre filmove.
Sve zavisi sto kome treba i sta gleda.

Za mene su HRT kanali prednost,pogotovo HRT 3. A ni RTL 2 nije loš dok ne pogledaš sve jer vrte iste stvari godinama. :D A od bosanskih Federalna zbog dobrih filmova.

Tako je. Mi imamo hronican nedostatak kvalitetnog dokumentarnog sadrzaja i kvalitetnog sadrzaja za decu na nasem jeziku, jer nije cilj da se edukujemo, jelte...
U tom smislu HRT2 za doku, a Kockica za decu su odlicni kanali. Da kazemo da su i "rijalitiji" na RTL na visem nivou nego nasi. Moje misljenje, o ukusima se ne raspravlja.
Svakako, dobro je da postoji raznovrsnost.

Svi HRT kanali su HD na Move aplikaciji.

Zna li neko zašto ne mogu preko supernova interneta da pristupim sajtu vodovoda, dok preko Telekoma pristupa bez problema?

Prilozi

• IMG_20250114_123933.jpg
    IMG_20250114_123933.jpg
    126.9 KB · Pregleda: 40
Zna li neko zašto ne mogu preko supernova interneta da pristupim sajtu vodovoda, dok preko Telekoma pristupa bez problema?
Možda ti je zapala neka blacklist-ovana adresa. To se dešavalo češće ranije, imao sam problema pristupiti sajtovima prodavnica tehničke robe. Probaj da resetujes modem/ruter.

Nazad
Vrh Dno