Zovite da donesu novi i insistiranje novi jer su meni doneli polovan pa smo imali problem...Imam problema sa modemom TC7210, posle 5 minuta rada skroz se izgubi konekcija, na Wi-Fi ne mogu ni da se povezem iako ga vidi u dostupnim mrezama a na LAN kablu nema pristupa internetu, sve lampice na modemu svetle kao i inace a i fiksni telefon radi, tek kad se restartuje onda opet proradi na 5-10 minuta i opet se ukoči, primetio sam i da se pregreva. Da li neko zna u cemu moze da bude problem, da li da prijavljujem smetnju?
Nemoguce da nema VDSL a da ima Supernova i to optika, trazi detaljnu proveru da li postoje uslovi za VDSLMoram da preselim prilkjucak sa MTS na Supernovu zbog selidbe. Nema MTS infrastruktura na novoj adresi... I sad me oni teraju da kupim staticku adresu da bih bridgovao modem. Jel to moze da se zaobidje nekako? Meni to deluje kao lazna prica, samo da se odvrate ljudi od toga. U pitanju je optika ako je bitno.
Inace pri selidbi prikljucka mora se potpisati novi ugovor. Mogu da prenesem preostali benefit sa MTS, ali ce oko 13 meseci ici puna cena. Jake fore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari