Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

^Nisam ni znao sta i koliko. Tek kad su napravili portal tu se videlo to jer otkud ja znam sta naplacuju i koliko. Jedino sto rade je da dizu cenu i gase kanale evo skoro su i NBA tv maknuli. I jos pitaju za one dvb-c ybt to su sami odneli jos pre sta znam 5 godina. I sad bi trebalo da im trazim refund od 2019te sto placam 300 din vise cam modul to je 200e ali kako kome sta nemam sanse protiv njih.
Samo RATEL, ali slaba vajda i od toga. Svi su u dilu. Ako imas dokaz o vracenoj opremi a naplacuju ti 5 godina, onda tuzba.

Ma kakvi od tih para nista nisam to ni mislio. Vidis da nece ni upload da mi dignu na bar 10 iako je to minimum~ sa 8. Zvao sam ih 10 x samo zatvaraju zahtev. Jedino jos ratel u vezi tog upload

Pisi mejl na support. Od ovih poziva call centru slaba vajda. Tako su i meni skoro 2 meseca samo zatvarali tikete.

Imam srece taj kako kazu pojacivac to je neka kutijka na banderi (koju su doduse obili sledeceg dana mislili da ima neki bakar nzm ni ja) meni je 100m vazduznom linijom. Da nema toga.. masa ljudi se zali na net ja sam jos i dobar.

Prilozi

• 444444444444444444444444444444.jpg
    444444444444444444444444444444.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 56
Istice mi ugovor na Super plan 4 plavi (coax) 21.01.26. Bilo je u planu da zbog hbo+ i deezera predjem na Super plan 4 beli. Danas su zvali, vidim mts. Nisam hteo da se javim.
Sada su i na ovim vecim paketima smanjili koriscenje Deezera na samo 1 mesec. Da li neko ima iskustva sa obnovom ugovora a da je presao na naredni veci paket u njihovoj ponudi? Da li moze da se izboksuje vise od 6 meseci 50% koliko im stoji na sajtu? Ili je ta ponuda samo za nove korisnike?

5.11 su mi postavili Move uredjaj ali na njemu mi je pola kanala zakljucano koje uredno imam otkljucane na kartici. Zvao ih prekjuce i kao prosledili nadleznima ali i dalje nista. Sad vidim da mi HBO ne radi ni na kartici. Jel imao jos neko slican problem?

Ističe mi ugovorna obaveza za paket super plan 2S 03.12. ako ima agent sa nekom ponudom za produzetak ugovora neka se javi :)

Otključani svi kanali kod mene na MOVE, verovatno praznično otključavanje samo još nema na sajtu... :)

Meni i dalje zaključani na Move boxu. Na aplikacijama jesu otključani.
20251116_171044.jpg

Мени канали, који нису у пакету који плаћам, још увек нису откључани. Немам Move, већ три CI модула са картицама.

Prebacivao sam ranije Huawei HG8245W5-6T ONR ruter u bridge mode.

Sada ne mogu da se setim koja je super admin kombinacija lozinke i šifre.

Ima je neko pri ruci?

Meni su zamenili pre mesec dana ruter koji je crko (za isti model, naravno - technicolor) Međutim, već 10-ak dana po 5-6 x dnevno puca net, pa se vrati, i tako svakih 5 minuta. Najčešće uveče oko 8-9...
Je l' ima neko sličan problem i imaju li oni neki normalan ruter koji mogu da iskukam?

I kod mene na modulu zaključani.

Tu nešto ne valja, izgleda da nikome nisu otključani. Jedino da, ako ne moramo mi sami da ih otključamo, pa ako 15.01.2026. zaboravimo da ih odjavimo, oni naplate...
Standardne Mts/Supernova fore...😡

Pokusao sam ukucati br. 225 HBO i nesto nije u redu,izgleda da je neki kvar.

Istekao ugovor kod MTS-a za Dsl. Presao bi na supernovu, optiku ako nema optike onda mozecoax. Opstina Surcin ( Jakovo). Javite se privatnom porukom sa ponudama.
Kakvo je vase iskustvo sa SN?

Istekao ugovor kod MTS-a za Dsl. Presao bi na supernovu, optiku ako nema optike onda mozecoax. Opstina Surcin ( Jakovo). Javite se privatnom porukom sa ponudama.
Kakvo je vase iskustvo sa SN?
Postoji tema za ponude operatera, a ovo definitivno nije ta.
Razliciti delovi grada, razlicita iskustva, najbolje je da se raspitas u komsiluku

Pozdrav svima, istekao mi je ugovor za Box4 na mts, sada se dvoumim da li preći na Box4 supernova ili ostati na mts.
Sada koristim net preko bakra tj fiksne linije do 50mb, supernova je ponudila do 200mb, ali čitam komentare da je net na supernova nestabilan i da puca u večernjim satima, kao i da imate problema sa TV uslugom, pa vas molim za pomoć i iskustva??

Tako je kako si već pročitao. Najbolje bi bilo da se raspitaš kod komšija, jer dosta zavisi od lokalne infrastrukture, budući da je Supernova sačinjena od svega i svačega. U mom gradu su recimo na baš ložem glasu i bolji je internet preko MTS-ovog bakra nego preko Supernovinog koaksijalnog kabla, iako u teoriji druga opcija treba da bude bolja.

Hoće li Supernova da prebaci ONT/riter u bridge mode po zahtevu? Ili još bolje, da uzmu svoj ruter nazad skroz i meni daju sam WAN...

Pozdrav svima, istekao mi je ugovor za Box4 na mts, sada se dvoumim da li preći na Box4 supernova ili ostati na mts.
Sada koristim net preko bakra tj fiksne linije do 50mb, supernova je ponudila do 200mb, ali čitam komentare da je net na supernova nestabilan i da puca u večernjim satima, kao i da imate problema sa TV uslugom, pa vas molim za pomoć i iskustva??
Ја никад нисам имао никакве проблеме, али ја сам увек користио само коперникус/супернову, имам само телевизоре са катодном цеви, а интернет ми служи само за читање, не памтим кад сам задњи пут гледао нешто на јутјубу.

Kod mene nije staticka pa je bridge

Nazad
Vrh Dno