Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Da li se još kome nakon što je odradio update Moj mts aplikacije, pojavila opcija za aktiviranje Move uz poklon promociju?

Prilozi

• Screenshot_20251110_223053_Moj mts.jpg
    Screenshot_20251110_223053_Moj mts.jpg
    161.5 KB · Pregleda: 30
  • Screenshot_20251110_223300_Moj mts.jpg
    Screenshot_20251110_223300_Moj mts.jpg
    60.4 KB · Pregleda: 29
Dobro veče svima,imam pitanje imam ruter Mercusys AC12G, kada pokusavam da pristupim 192.168.1.1 posalje me direktno da kucam password,admin nije supernova nije,kada ostavim prazno takodje nije,da li neko zna koja je sifra za login? Nadam se da nisam promasio temu,hvala unapred.

i ja imam problem sa time slao sam mejlove malopre

Isti problem u vevernjim satima povecava se ping. Slao sam im mejlove malopre pa cu da vidim sutra da ih zovem.

Ne znam bas da li treba ovako IP adresu da postavljas :D

Ali da, probao sam sve.

najgore je sto ovaj smrdljivi ruter ne dozvoljava nista da se promeni. Zadam drugu IP adresu, on je ne cuva, odmah vraca default.

Nema nikakav bandwidth control, mada proverio sam, isti je slucaj i prema Amazonu i drugim, znaci zagusenje je u ruti ka serverima. Jedini problem je, sto ja u kuci ima povezano 2 uredjaja kablom, jedan je njihova aplikacija i postavljen je na ethernet port koji je ogranicen na 100mbps, pa sve i da hoce ne moze da povuce. Moj racunar na 1000mbps i 4 wireless uredjaja koji u 90% slucajeva nsita i ne rade, samo vise na mrezi da dodju obavestenja ili eventualno malo reelsi po instagramu, tako da mi ni ogranicavanje protoka ostalim uredjajima ne bi pomoglo.

Apsolutno nema sta u kuci da mi zagusuje konekciju na racunaru koji je povezan kablom, sto znaci da ostaje samo ISP problem. Da je na moje ime ne bih im se skidao sa telefona dok ne rese problem, ali posto je na bratovo, a njega sve mrzi pomiricu se s tim da cu uvesti na svoj sprat drugi internet i to samo internet, jer i prvi put u Supernovoj sam se nervirao ovako.

@Bane! Jeste, svima se pojavila. Dodatni Move (jedna licenca za mobilni i jedna za smart uređaj) se može aktivirati uz bilo koju mts uslugu, postpaid, kućni ili mobilni net i fiksnu telefoniju.

Da li ima neko resenje za ping koji se povecava ili mogu samo da se nadam da ce nekad da srede to? :D

Vrh Dno