- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
sad probah i ja hahhaMeni brže odgovore jedino kada stavim RATEL u CC, iako znam da i RATEL zabole za korisnike.
sad probah i ja hahhaMeni brže odgovore jedino kada stavim RATEL u CC, iako znam da i RATEL zabole za korisnike.
Ne znam da li je slučajno, ali imao sam neki prigovor od 4.4. koji do danas nije bio rešen. Jutros pošaljem mejl i stavim RATEL u CC. Stiže odgovor u roku od sat vremena da je urgencija prosleđena i stvarno nakon još sat vremena stiže i odgovor na prigovor.sad probah i ja hahha
Optika ili koaksijalni kabel? Mesto?Ponovo i ponovo me zezaju sa internetom.Supernova, od ugovorenih 200/20 , dobijam u proseku 160/0.09, ne mogu i mail da pošaljem...., nemam reči.Da li imate sličan problem? Pozdrav svima.
to je to blizu 200 je tako je i meni. ne vredi da se zalis jedina solucija je da predes na optiku.Ponovo i ponovo me zezaju sa internetom.Supernova, od ugovorenih 200/20 , dobijam u proseku 160/0.09, ne mogu i mail da pošaljem...., nemam reči.Da li imate sličan problem? Pozdrav svima.
Starčevo, Pančevo nema optika.Ma džaba prijatelju umanjenje, radim preko neta a meil ne mogu da pošaljem....Optika ili koaksijalni kabel? Mesto?
Nema druge, nego šalji mejl sa opisom problema i tvojim kontakt podacima na
[email protected]
i budi uporan.
Traži umanjenje računa jer ne možeš da koristiš internet.
Da prijem je u redu ali otpremanje je takvo da ne može meil da pošalje a radim preko neta....to je to blizu 200 je tako je i meni. ne vredi da se zalis jedina solucija je da predes na optiku.
Brojevi 631, 632, 633 i 634. Kanali RAI 1,2,3 i RAI News 24. Kanali imaju oznake logoa da je HD ali se oni emituju u SD formatuRai ponovo u ponudi
Jel ti je pre radilo normalno, sa istim tim kablovskim internotom? Ako jeste, to je onda dobra stvar za tebe...inace to je i glavna razlika izmedju optike i kabla, upload speed se drasticno razlikujeStarčevo, Pančevo nema optika.Ma džaba prijatelju umanjenje, radim preko neta a meil ne mogu da pošaljem....
Da prijem je u redu ali otpremanje je takvo da ne može meil da pošalje a radim preko neta....
Ja sam imao sličan problem i bila je neka greška u razdelnoj kutiji na banderi ispred kuće. Nema druge nego da stalno prijavljuješ kvar.Ponovo i ponovo me zezaju sa internetom.Supernova, od ugovorenih 200/20 , dobijam u proseku 160/0.09, ne mogu i mail da pošaljem...., nemam reči.Da li imate sličan problem? Pozdrav svima.
To i radim, prošlog puta su popravili za 20 tak dana.Zvao, pisao...., jedva.Evo sada opet, teški su za saradnju.Ja sam imao sličan problem i bila je neka greška u razdelnoj kutiji na banderi ispred kuće. Nema druge nego da stalno prijavljuješ kvar.
Box paket pre ali 10/4, ništa u prevodu, Supernova brža mnogo ali džaba kada ne ispunjavaju dogovor.Jel ti je pre radilo normalno, sa istim tim kablovskim internotom? Ako jeste, to je onda dobra stvar za tebe...inace to je i glavna razlika izmedju optike i kabla, upload speed se drasticno razlikuje
Komentar se odnosi na savet da skene app sa neta i instalira je.Moze ja koristim na vox webos ,imam i novu i staru.
Nova je ima u app storu, zato sam i napisao kom da je vec imam i koristim obe.Komentar se odnosi na savet da skene app sa neta i instalira je.
Pardon tehnicolor onaj uspravni.Sa ovima iz Supernove igranka bez prestanka...., po treći put mi crkava modem superkolor i naravno nemaju nov već mi nude ponovo polovan...., da li imate sličnu situaciju ili je mene baš poteralo.... Pozdrav svima.
Meni crkao prekidac za paljenje.... Gurnuo cackalicu i evo ga radi mesecima 🤣🤣🤣... Ali iskreno sa tim ruterom ne mozete nista... Dok se ne kupi neki iole krsteni ruter i staviti u ap mod sa ovim smecem, nema ni brzine na wifi, ni ovako..... Dugo vec imam TP link ax 23 i preporodio sam se...Sa ovima iz Supernove igranka bez prestanka...., po treći put mi crkava modem superkolor i naravno nemaju nov već mi nude ponovo polovan...., da li imate sličnu situaciju ili je mene baš poteralo.... Pozdrav svima.
Pardon tehnicolor onaj uspravni.
Pa biće tamo kad stigne aprilski 😂😂I meni, jos samo da posalju racun 🤣
Ponovo i ponovo me zezaju sa internetom.Supernova, od ugovorenih 200/20 , dobijam u proseku 160/0.09, ne mogu i mail da pošaljem...., nemam reči.Da li imate sličan problem? Pozdrav svima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari