- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
nije Orion poskupeo mislim da je ovo bilo u martu mesecu ove godine.Koliko je Orion poskupeo?
nije Orion poskupeo mislim da je ovo bilo u martu mesecu ove godine.Koliko je Orion poskupeo?
Gledaju se kasnjenja u poslednjih 6 meseci, a obracun im je 2x godisnjei ja sam dobio ovo zatezna kamata 44 dinara a mislim da sam platio 15 novembra. ranije sam placao bukvalno na kraju meseca i naravno nije bilo nikakvih dodatnih troskova.
Pa ok, kol je tada poskupeo? Nije ovoliko dramatično kao supernova?nije Orion poskupeo mislim da je ovo bilo u martu mesecu ove godine.
mislim da je bilo nesto 100-150,200 rsd nije stasnoPa ok, kol je tada poskupeo? Nije ovoliko dramatično kao supernova?
Pa ta aplikacija se koristi i za supernovu, da platiš račune 🍟Ima li za Supernovu nesto kao MojMTS i app?
Neki nacin da pratim racune i usluge barem.
Tako je.^ da, pod uslovom da je migriran u mts
Ovde lepo pise da samo oni kojima je istekla ugovorna obavezaI za stare pod ugovorom od 5.1.2025.
To je od novembra . Dobili smo novo obavestenje od 1 decembra koje vazi za sve korisnike .Ovde lepo pise da samo oni kojima je istekla ugovorna obaveza
Ovde lepo pise da samo oni kojima je istekla ugovorna obaveza
A kako? Ne vide mi se Snova ugovori, samo MTSPa ta aplikacija se koristi i za supernovu, da platiš račune 🍟
Moraju oni da te prebace ili da ih zoveš da ubrzaju. Kako reče kolega u postu iznad "migriraju"A kako? Ne vide mi se Snova ugovori, samo MTS
SUtra idem u poslovnicu,pa da se pozdravljamo.Ja sam jos na onoj promociji 1 rsd do 4.meseca![]()
Od 9. januara 2025. aktuelna komercijalna ponuda važi za sve mts korisnike
Od 5. januara 2025. mts novi BOX, Super PLAN i Postpejd paketi s izjednačenim brzinama interneta i neograničenim pogodnostima važiće za sve korisnike.mts.rs
Ovde piše za sve korisnike.
Drug jel nije to ovaj paket ili mi gledamo drugačiji cenovnik ?Pise 4899, toliko i sada placam (odnosno placam 50% od toga do marta meseca ako se dobro secam), s tim sto mi degradiraju paket
Pogledajte prilog 469874
Вероватно их сада рачунају као и све остале уређаје (скајмастер, коперникус, кртица у телевизору).Pozdrav svima, koliko vidim uopšte nema u ponudi na tim nazovi novim paketima Move uređaja. Verovatno ih izbacuju iz upotrebe?
A gde mogu videti da li je moj paket v1, v2 ili koji vec ?Ne, imam paket 2023v1_GPON Super PLAN 2 XL (Net1000 + TV Max) (UO24) . Svake godine imaju v1 i v2 pakete, a ovi pocetkom januara su rc1 da vide kako ce korisnici da odreaguju pa ili prelazi u v1 ili u rc2![]()
Blago tebi druze ti imas naznaceno na racunu, meni u tom delu pise Naknada
i ja imam ovaj paket koja ce nam biti nova cena od 5 januara ? 4799 ?I kod mene stoji Naknada, a na drugom delu racuna pise da mi je paket Super Plan 2L, bez ikakvih drugih oznaka...
jutros sam opet zvao u vezi zatezne kamate jer sam platio racun 15 u mesecu. kazu da ce me zvati "specijalac" u vezi mog neslaganja sa cenom.@Naci I ja sam taj, ta će nam cena biti, bez HBO+, Apollona i bez dosta kanala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari