- Učlanjen(a)
- 07.04.2017
- Poena
- 95
Hvala, našao u junk, i pazi sad, prebacim je u inbox i nema je uopšte! Moram sutra da ih zovem...
Пробај за корсничко име да упишеш мејл, а за лозинку шифру корисника са рачуна (до косе црте). Мени су такве параметре послали.Hvala, našao u junk, i pazi sad, prebacim je u inbox i nema je uopšte! Moram sutra da ih zovem...
Nova sifra nije vise sifra korisnika.Пробај за корсничко име да упишеш мејл, а за лозинку шифру корисника са рачуна (до косе црте). Мени су такве параметре послали.
Hvala.Trebalo bi da jeste.
Sumnjam da daju nešto za prelazak sa DSL na kablovski internetZdravo,
Ima li neke akcije? Koristim supernova kablovsku uzeo bih i net, jer ne mogu stvarno sa ADSL-om vise.
radi se aktivacija Cam modulaHvala.
Probacu da nađem nekoga ko ima Supernovu i moze da uzme Cam modul koji mu nije potreban,pa da probam.Da li se radi neka aktivacija,odnosno kada uzmem modul,da li on treba da prijavi aktivaciju,ili on može da ga aktivira kod njega,pa da ga onda ja uzmem?
Treba mi samo tv,internet mi nije potreban na udaljenoj lokaciji.
I dalje novim korisnicima daju Move n go? Obožavam 😂Presao sa Jotel optike(isekao vrhovni kablove),postena revija
Plus:
18m dinar-redovna cena je 3x veca od realne
Internet 200/20 dobar,radi eon iz mreze,ping BO6 isti kao kod optike
Zvuk na cam kartici je odlican(Samsung kvalitetan soundbar)
Minus:
Mora se uzeti move box da bi se dobio move smart slot
Hteo sam 2 kartice ali zbog move go morao uzeti stb
Televizija onako,eon platforma je 2 klase bolja
Ne dajuI dalje novim korisnicima daju Move n go? Obožavam 😂
A 1 ima ne ogranicenoDANAS SAM BIO U MTS U PANCEVU DA POTPISEM RASKID UGOVORA JER ME I DALJE ORAVE BUDALOM,E.SAD POSTO ZIVIM NA SELU A NEMAM OPTIKU NE ZNAM STA MI JE CINITI...DAL NEKI JETEL ILI NESTO DRUGO
Hvala.radi se aktivacija Cam modula
Cak i ako stoji nekoriscen u nekom TV, ili fijoci postaje neaktivan i potrebna je reaktivacija.
Kako si je pokrenuo sta kucas kao korisnicko ime i lozinku?Sta je ovaj MOVE,koji bolid je napravio ovu drekavac krsinu od aplikacije ???
Google tv ,spora,neupotrebljiva kanta
EON apk je svetlosnim godinama ispred ove krsine
Sa ovim se moze patiti samo onaj ko nije koristio eon pa mu dovoljna ova taraba
MoraHvala.
To znači da kada u nekom trenutku postane neaktivan, vlasnik ugovora mora opet da ga reaktivira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari