- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
treba da otvoris ponovo max nalog preko mts portala. isto i kao i prvi put.Kako, ako nije tajna ?![]()
treba da otvoris ponovo max nalog preko mts portala. isto i kao i prvi put.Kako, ako nije tajna ?![]()
Izhgleda da svi moraju ponovo da prave profil za MAX.
Kazu da su imali nekih tehnickih problema pa valjda ce resiti ,🤔🙈
Kod njih sve neki problemi! 😡 Kod mene sad opet nikako neće da radi! 😡Ma da, pobrisali nam svima profile. Njihova tehnička podrška je najveći problem.![]()
jok nema potrebe samo klikni na idi nazad i log in sa Telekom Srbijom i napravis opet profil sa starim emailom jedan od kolega ovde je predlozio i radi to.Kod njih sve neki problemi! 😡 Kod mene sad opet nikako neće da radi! 😡 Pogledajte prilog 477860 Sad opet i za to da se natežem sa njima! 😡 Ta MAX aplikacija je 💩 koje za neke stvari neće da radi kako treba! 😡
ne samo na Max aplikaciji napravis sa postojecim mts nalogom koji vec imas.Jel treba i na portalu Moj MTS da se kreira novi nalog? Ili samo na Maxu sa starim mts nalogom?
Isto je tako bilo i prvi put kad su neki korisnici bili prebačeni na MTS nalog! I ja sam bio među njima! Sad kad su svi prebačeni,sad je tako i po drugi put! 😡 Dok to proradi,ima da se načekamo...! 😡Ma u tome je problem što ne prolazi to. Pokušao sam 1000 puta i uvek isto "Proveri podatke o nalogu"
Prijavio sam problem i zvali su me pre 2 dana, navodno resetovali mi nalog za Max, da kreiram ponovo. Ali nema ništa od toga
A da pokušaš na ovaj način:Isto je tako bilo i prvi put kad su neki korisnici bili prebačeni na MTS nalog! I ja sam bio među njima! Sad kad su svi prebačeni,sad je tako i po drugi put! 😡 Dok to proradi,ima da se načekamo...! 😡
A ko nema MTS nalog, nema HBO MAX !?ne samo na Max aplikaciji napravis sa postojecim mts nalogom koji vec imas.
Da, dobro pitanje.A ko nema MTS nalog, nema HBO MAX !?
Na coax-u sam, i imam kod njih Super Plan 2L 2023v2 samo NET/TV
Pa nista, cekaju migraciju u mts bazuDa, dobro pitanje.
Ja imam mts nalog i koristim Supernova optički nternet i TV, a u septembru sam potpisao novi ugovor i tada sam automatski dobio novu mts šifru korisnika, e sada kako je sa korisnicima Supernove koji nisu prebačeni u mts bazu to je pitanje???
Nemam ja nista kod mts-a, znaci da nisam migrirao, luda kuca!Da, dobro pitanje.
Ja imam mts nalog i koristim Supernova optički nternet i TV, a u septembru sam potpisao novi ugovor i tada sam automatski dobio novu mts šifru korisnika, e sada kako je sa korisnicima Supernove koji nisu prebačeni u mts bazu to je pitanje???
Ne baš. Mene su migrirali pre 8 meseci i imam novu šifru korisnika, ali i dalje sam na staroj Move aplikaciji.Ko se još uvek vodi pod starom šifrom korisnika, koristi Move 'n' go (ex TV po tvom), a pod novom u mts sistemu Move BlicNet odabirom operatora Telekom Srbija. Postoji mogućnost i da integracija korisnika nije do kraja sprovedena pa je korisnik samo migriran u mts, dok se i dalje vodi pod Supernovom.
e su mi stigle kad sam uložio prigovor na dodatnih 150 dinara koji su mi se za dodatni stb naplaćivalo, i plus sam pitao za max.Kako, ako nije tajna ?![]()
Neka je ovde pisao da je uslov za selidbu usluge novi aneks na 24 meseca iako stari nije istekao.. Iako mi to nema logike.Da li se kod selidbe usluge na drugu adresu potpisuje novi aneks na 24 meseca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari