Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

… raspad sistema - ukinu platformu, a nisu svima obezbedili kredencijale za novu… 🤦‍♂️

Kod mene juce prestalo s radom, zalio se u poslovnici, danas dobio i novu sifru za staru platformu i novu za moj.mts.rs. Novi portal i aplikacija jos ne rade (Pogresno korisnicko ime ili lozinka) a stari portal i android aplikacija rade sa novom sifrom, dok LG WebOS aplikacija ne radi, verovatno bio neki update.

I sta sad, da li moze negde da se nadje .ipk starije verzije (LG store na drugi nalog i region) ili da i ja pisem programerima na taj mail? Kako su mogli tako da obrisu i Move Smart za android i ovo za WebOS umesto da su samo objavili nove aplikacije za novu platformu?

Poslednja izmena:
Ostavio sam upit za proveru optike na Telekom sajtu, i danas su zvali. Sad mi kažu da Supernova ima optiku na mojoj lokaciji i da treba samo da se podnese zahtev. Dobio bih 200mb umesto sadašnjih 150mb brzine interneta. Začkoljica je što mora novi ugovor, a sa njim gubim jos nekoliko meseci promocije 50% od cene paketa, tako da ću da sačekam Sept, Okt kada ta promocija istekne.
5 Septembra ću dobiti novu(zadnju) poruku za plaćanje računa po promotivnoj ceni, tako da konačno mogu da razmišljam o prelasku na optiku. Pošto je na mojoj adresi dostupna optika, rekli su mi da samo treba da podnesem zahtev u poslovnici. Pošto se priključak vodi na oca, moraću prvo sa njima da proverim gde u Nišu mogu da podnesem taj zahtev. Tačnije zahtev za slanje ekipe koja će proveriti da li ima slobodnih vlakana ili kako već... Ono što znam jeste da ću dobiti 200mb u odnosu na sadašnjih 150 što se tiče interneta. A što se tiče televizije, koristim 3 televizora tako da se nadam da će tako i ostati sa optikom. Po meni bi i najbolje bilo da televizija ostane na Coax-u, a da optika ide čisto za internet ali ne verujem da je to moguće. Tako da, wish me luck sa ovim poduhvatom.
Naravno ako je neko prolazio kroz tu proceduru prelaska sa Coaxa na Optiku pišite, da znam šta da očekujem.

Poslednja izmena:
Ja sam sa coaxa pre dve godine prešao na optiku.
Internet imam preko optike, televizija mi je ostala preko coax kabla.

Ja sam sa coaxa pre dve godine prešao na optiku.
Internet imam preko optike, televizija mi je ostala preko coax kabla.
А како то иде?
Претпостављам да у стан/кућу улази оптика, а онда се дели на коакс за тв и оптику за интернет? Или како већ?

2 kabla sa bandere. Coax ostaje za tv, a optički pružaju pored coaxa samo za internet. To bi mi rešenje bilo i najbolje.
Koji ruter se dobija uz optiku? Ja imam CBN koji je stavljen jako davno.

У кућу улази оптички кабал па после улази у једну кутију из које излази на једну страну коаксијални кабал за телевизију а другу наставља оптички кабал до рутера.

Nazad
Vrh Dno