Na IPv4 sam NAT-ovan ( iza jedne ip adrese je vise korisnika). A na IPv6 je ip samo moja,Jasno mi je zašto se žalite,a ipv6 vam služi čemu?
https://forum.benchmark.rs/threads/supernova-2024-2025.499194/post-7431542 pronašao sam odgovorMala brzinska pomoć - lozinka za pristup za technicolor ruter
Isti paket jutros brzine ok (isto povecanje kao kod tebe) ali veceras net kriminalan 50/20 i dalje IPv4.super plan 4 plavi, coax sa 200/20 na 400/20 i ping se vratio u normalu a ipv6 ne radi atm
За техниколор 7200 иста је шифра као за цбн админ админ, једино што на техниколору без шифре ништа не можеш да видиш док на цбн шифра ти треба само за рутерски део уређаја док за модемски ти не треба шифра.Mala brzinska pomoć - lozinka za pristup za technicolor ruter
https://forum.benchmark.rs/threads/supernova-2024-2025.499194/post-7431542 pronašao sam odgovor
Sad im je sve badava, jer verovatno ću da se oprostim s njima. U mailu kada je supernovaott.rs ukinut, sam im napisao da zbog tih neki stvari ću biti primoran da raskinem.Proradio je IPv6... Brzina interneta: 600/30 Paket Super Plan 3L. Pogledajte prilog 506899
pa kontaktirao sam ih povodom zamene modema da zamene moj cisco epc 3208 sa 8 downstream kanala za nesto sto ima 16 da bi podrzalo brzine preko 400 down. Zvali su me i sustinski jedini modem koji imaju na raspolaganju sa 16 downstream kanala je technicolor 7210 trenutno. Isti kad sam pitao za bridge kazu da nije moguce i takodje su mi preporucili da zadrzim EPC3208 jer radi stabilnije iako ne na max brzinama. Sustinski ako je istina da je ovaj preistorijski cisco EPC3208 bolji od technicolor 7210 meni ne smeta i da ostanem na istom kao sto neko vec gore spomenu par poruka iznad ... Not certain how to proceed though![]()
IPv4 je stari internet protokol koji ima ukupno 4.294.967.296 IP jedinstvenih IP adresa, što u današnje vreme nije ni približno dovoljno, Kad kod svakog korisnika imamo bar po par (nekad i desetina) uređaja povezanih na internet a ukupno imamo po 0.5 IPv4 adresa po čoveku na planeti jednostavno mora da se koristi zlo koje se nametnulo kao "rešenje" kako bi više uređaja moglo da koristi istu IP adresu. Onda je na to dodat CGNAT gde više korisnika ISP-a koristi istu IP adresu. Naravno uz to vrlo veliko ograničenje da direktna konekcija sa druge lokacije prema korisniku nije moguća nikako.Cemu sluzi taj IPv6? Testirao preko sajta koji se spominje iznad i kaze nemam to.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari