Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

U majku im, onda nisam trebao da pristanem nego da trazim vise :D

Samo da javim da su se supernova - bivsi exe net pojavile nove Arene, i imam pitanje prebacili su me ne novu move platformu, gde mogu da upravljam uredjajima na mojmts nalogu, na sajtu i na app vidim samo da mi je move usluga aktivna, ali ne i prijavljene urejdaje.

Samo na mobilnoj aplikaciji. Login i pass su isti kao i za "moj mts" portal.

Jel postoji bilo koja lokacija u Srbiji, gde su se pojavili ti novi kanali, ali na DVB-C, znaci ne na MOVE uredjajima, nego na kablovskoj direktno ?
Kako mi koji smo sa karticama da gledamo ?

Meni se po uključivanju Move aplikacija obavezno pozicioniran na rts1, bez obzira šta gledao pre isključivanja. Iritantno.

Kod mene na Move Smart koji za sada još uvek radi nije tako. Rade skoro svi paketi kanala. Da ne kažem sad koji pošto to neko ovde može da pročita. Tako posle nekome prestanu da rade (zaključaju ih). To je dokaz koliko im je ta Move aplikacija loša. Nisu je ni istestirali kako treba.

A, kada su oni uradili nešto kako treba? Eon platforma je miljama daleko najbolja od svih, a probao sam sve.
Ali, nazalost i njega prodadoše i sada se plašim da će samo nazadovati...

Nisam u toku,da ne tumaram po temi,da li više nema supernova aplikacija za androidTV aktivacija kodom ko ranije,vec samo muve,pristup user name i pass?Jedan uredjadj za androidTV?

Nisam u toku,da ne tumaram po temi,da li više nema supernova aplikacija za androidTV aktivacija kodom ko ranije,vec samo muve,pristup user name i pass?Jedan uredjadj za androidTV?
Nema više Move Smart. Za Android TV i mobilni je sada samo Move. Za pristup koristiš tvoj MTS nalog. Move na Android TV trebaš da aktiviraš preko aplikacije na mobilni.

Znači,zavrnuli slavinu.
Intalirao app na androidtv muve ali direktno samo login,bez aktivacije sa mobilnim

Move smart nema u Google prodavnici ali se može ručno instalirati i aktivirati ako ste još uvek na starom sistemu kao npr. ja.

Pozdrav. Od pre tri dana mi ne radi nova move app. Ne mogu se prijaviti sa vazecim imenom i lozinkom. Da li mi neko moze reci kako da ih kontaktiram a da nije poziv jer sam u romingu.

Ovde niko ne pominje... Jel neće biti Arena tenis i adrenalin? Ja prešao na sbb i sad vidim formula ce preci na adrenalin a verovatno i sve sto valja od tenisa?

Nazad
Vrh Dno