Programer je mts sistemi i integracije, pisi na [email protected] ili zovi na 011 7455 778Evo pisao sam na:
[email protected], mail koji je ostavljen na play store-u za novu move aplikaciju i rekao im problem oko nepristupačnosti za govorne softvere.
Dobio sam odgovor, pa ćemo videti, s obzirom da su oni zapravo izgleda zaduženi za novu move, jer sa supernovom ne vredi.
Hvala, pisaću, ništa ne gubim.Programer je mts sistemi i integracije, pisi na [email protected] ili zovi na 011 7455 778
5 Septembra ću dobiti novu(zadnju) poruku za plaćanje računa po promotivnoj ceni, tako da konačno mogu da razmišljam o prelasku na optiku. Pošto je na mojoj adresi dostupna optika, rekli su mi da samo treba da podnesem zahtev u poslovnici. Pošto se priključak vodi na oca, moraću prvo sa njima da proverim gde u Nišu mogu da podnesem taj zahtev. Tačnije zahtev za slanje ekipe koja će proveriti da li ima slobodnih vlakana ili kako već... Ono što znam jeste da ću dobiti 200mb u odnosu na sadašnjih 150 što se tiče interneta. A što se tiče televizije, koristim 3 televizora tako da se nadam da će tako i ostati sa optikom. Po meni bi i najbolje bilo da televizija ostane na Coax-u, a da optika ide čisto za internet ali ne verujem da je to moguće. Tako da, wish me luck sa ovim poduhvatom.Ostavio sam upit za proveru optike na Telekom sajtu, i danas su zvali. Sad mi kažu da Supernova ima optiku na mojoj lokaciji i da treba samo da se podnese zahtev. Dobio bih 200mb umesto sadašnjih 150mb brzine interneta. Začkoljica je što mora novi ugovor, a sa njim gubim jos nekoliko meseci promocije 50% od cene paketa, tako da ću da sačekam Sept, Okt kada ta promocija istekne.
А како то иде?Ja sam sa coaxa pre dve godine prešao na optiku.
Internet imam preko optike, televizija mi je ostala preko coax kabla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari