Šta je novo?

Super program za download textova pesama!

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Nasao sam jedan programcic, koji mi se mLogo svideo (iako je teska beta, tj. verzija je tek 0.1)..

Dakle, on radi kao plugin za WinAmp, Windows Media Player, Foobar2000 i Sonique... a sta radi? Pa, dok slusas pesmu, on u realnom vremenu na Netu trazi text, i onda ga prikazuje u svom prozoru... predjes na sledecu pesmu, i njen text ce ti odmah biti prikazan... (naravno, ipak je to verzija 0.1, pa jos uvek ima malih problema, kao i nenalazenje nekih - pogotovu nasih - textova)

link: EvilLyrics

PREPORUKA! (vidi screenshot u attachmentu!)

Program je strava, nisam ga jos testirao za domace pesme, ali strane pronalazi u sekundi. Svaka cast.

Hoce da se istripuje zbog toga sto nema sopstvenu bazu textova vec kopa po drugim sajtovima pomocu nekih pretrazivaca... Caka je da cesto ne filtrira lepo pa umesto samog texta prikaze biografiju, diskografiju ili clanak o nekom bendu... Ustvari cini mi se da filtriranje ne radi sam progi vec se ono odvija na sajtu sa kojeg se skida text... Znaci ne trazi svuda vec samo na odredjenim sajtovima. Mada.. Kad je ocajan poseze za googleom 🙂

poz

re

Deluje lepo skinucu ga!
poz! :boom: :boom: :boom:

Stvarno je praktican & jednostavan, svaka cast! Naravno, jos uvek mu fali malo dorade, ali ovako je bas "ljudski".

Pa pre je već bilo priča o nekim veoma sličnim programčićima i delovali su upočetku ok, međutim se vrlo brzo ispostavilo da uglavnom ne nađu text neke pesme koja je samo malo nepoznatija(koja nije bila billboard 1st place 30 nedelja za redom)... Nadam se da će ovo čudo malo bolje raditi...

Upravo ga skidam! Deluje kao fin programcic. Takav mi je bas trebao!!!

Dobra ideja i relativno dobro primenjena...nije lose
a evo i jednog programcica koji radi sa CDDB bazom na netu i track01, track 02 itd prepozna (ako postoji u bazi, naravno)... e sad caka je da on to radi sa MP3 fajlovima.. tj direktorijum u kome se nalaze mp3 stvari on prepozna kao cd pa trazi za svaku pesmu tagove

http://www.smooth.dk/files/CDDBMP3setup.exe

Znaci program EvilLyrics je surovo dobar 🙂

@trinitrol
Nesto sa tim linkom nije u redu, a zivo me interesovalo kako radi to programce

E, ovo vec stvarno ne razumem. Pustio sam mu jedan vrrrrrlo kratak pukpukpuk.wav koji ne traje ni 1 sec (zvuk kokoske hehe) i gledajte sta je pronaso:

:mrgreen:

Evo iskopao sam ga. Inace nemam pojma sto mi linkovi (koje ste dali) ne rade.

Nazad
Vrh Dno