Šta je novo?

Super ponuda

• Začetnik teme Začetnik teme Athlon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Athlon

Čuven
Učlanjen(a)
03.06.2002
Poena
619
Mada pripadaju proslosti procesori sa jednim jezgrom i 939 podnozjem jos uvijek se mogu naci, a evo ja nisam mogao odoliti iskusenju. AMD FX 55 San Diego plus seagate 250GB SATA za 199 dolara, stvarno primamljivo.
Mada je sam procesor kostao oko 700-800 $ prioje godinu dana, mislim da jos uvijek nije za smece.
Koji bi bio najbolji cooler za ovo parce silicijuma. Ocekujem OC oko 3,2-3,3 GHZ.
Ako neko zeli da kupi ocu kombinaciju (FX 55 + Seagate 250 GB) evo i linka:
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103527

Javi koliko te je izaslo sa carinom, PDV-om ....
newegg ima dobre cene.

Da li je neko nesto od komponenata narucivao preko interneta (i odakle) i kakva su iskustva? Da li je isplativo?

Poslednja izmena:
Ako imas nekoga ko ce ti odraditi porudzbinu i licno doneti iz USA - vise je nego isplativo. Pretpostavljam da vise ciljas na varijantu da sam porucis odavde i da ti stigne postom sto smatram da jos spada u sci-fi. Imas doduse firmi koje ti to mogu odraditi uz proviziju. Udri malo po search-u, pricalo se o tome.

@ Athlon
Puno ocekujes od FX55. Realitet lezi u rasponu od 2.8-3.0GHz. To cudo ima 105 miliona tranzistora i svakako ti treba nesto u rangu Zalmana 7700cu ili Thermalright-a XP120 za ozbiljniji rezultat, sto ti dodje jos +50E.
Kada sve saberes i oduzmes verovatno je bolja ponuda u hot hardware sobi za X2 3800+ nego da se cimas za single core FX-a.

Nazad
Vrh Dno