Šta je novo?

SUP daska iskustva

• Začetnik teme Začetnik teme TosaNS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jezera po Vojvodini i mrtvaje (stari delovi rečnih tokova).
Pozdrav

Vozio sam u Boki, ako nisu veliki talasi mogu da stojim bez problema, samo je potreban oprez sa strujama, nije zezanje i lako odvuce dasku, samo blizu obale posebno ako se nema iskustva sa tim

Prvi put probao pre par dana na moru, super igračka, plus može da služi kao kvalitetan dušek. Tu što sam vozio je neka iz Intersport ali nema više tog modela nisam zapamtio koji brend baš je kvalitetna, debela guma, dal 3.2m
Koji brendovi valjaju kod nas na tržištu?
Jel valja čemu ovaj Aqua Marine?
Nesto recimo do 30k (mozda 40k ako bas vredi te razlike)

Ja cu biti jedini kome je ta igracka dosadila posle cela 2 dana, aqua u tom cenovnom rangu isti kao i bilo koji drugi kinez vise manje...obrati paznju na flying crane, ok cene plus dosta opreme. Moja je 3.2 x 83 x 15 i kapiram lepo ako ti je smestaj na nekoj poludivljoj plazi grcke, gde posle kupanjca dasku mozes da odlozis gde ti dune, ako ides u crnogorske osinjake prvo vukljas kao magarac ranchinu od 15kg do plaze a onda si na plazi veca atrakcija nego da igra mecka, sto napisa neko svi navijaju za tebe... Sve to pod uslovom da od marve nadjes put do vode jer kroz plicak proci sa cudom od 3m prava je umetnost.

Meni je više sup za jezera nego za more, za more mora baš da se pogodi mesto i sve da bi je lagodno vozio. I naravno da si van plaža sa puno ljudi, jer tu je baš smaranje kao što kažeš..

Nazad
Vrh Dno