Šta je novo?

Sunset Overdrive?

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
5Cgb.png

http://ds.serving-sys.com/BurstingRes//Site-94906/Type-2/cb7e175e-bdef-4299-9e2b-4dede991995a.swf

Reklama koja (nadam se) potvrdjuje da ce biti i PC verzije!

icbjsgdcpmmtf.gif

Ryse je stigao, DR 3 je stigao, moglo bi i ovo, igra je puno kostala a svakako im se ne isplati da izbace samo One verziju.
Iskreno nadam se da ce ovo da portuju, a nesto mi govori da hoce. ;)

Bilo je glasina o portu, do sada su ih uvek negirali. Valjda ćemo konačno dobiti zvaničnu potvrdu.
Igra izgleda luđe od Saints Row-a.:D

Koja nebuloza, ovo je pravljeno za klince od 15 godina pretpostavljam?

Ajme kakvi biseri od exlusiva za XO :S:

Uze mi rec iz usta... :) Deluje da je bas odradjeno za klince... Mada vecina igrica danas cilja na tu uzrastnu grupu....

Ovo je za klince koji misle da je Francuska glavni grad Evrope :)

:d nemoj tako o deci sa specijalnim potrebama koje se loze na ovakav tip igara...

Mada realno sve vise naslova se degradira i svodi da pustis mozak na ispasu

Kako bedno i neukusno ovo izgleda - gomila random gluposti spojenih u jednu igru bez ikakvog stila.:)

U svakom slučaju nema šanse da izađe za PC. za razliku od Ryse i Dead Rising ovo je Microsoft-ov IP. (Nije da će neko plakati za PC verzijom.:))

Haha kakvi komentari.
Kao da samo horori i "ozbiljni" RPG naslovi treba da se igraju. Sve same tate i ljudi u godinama na forumu. Pffffff

Ali i to izgleda šareno i nema gej seksa i prosutih iznutrica na sve strane, mora da je i to za "klince koji misle da je Francuska glavni grad Evrope".

Haha kakvi komentari.
Kao da samo horori i "ozbiljni" RPG naslovi treba da se igraju. Sve same tate i ljudi u godinama na forumu. Pffffff

Pa dobro... Ti si se izjasnio čini mi se u nekim temama pre već izjasnio da ne voliš da igraš horore i da su ti bezveze... A ovo jedva čekaš da se pojavi... Tako da mirna Bosna, svako ima svoj žanr koji preferira... Ali ne može se poreći na koga su ciljali sa ovom igrom... Kontam da se tebi mnogo sviđa i Far Cry 4 i ostale igre za mlade ispod 18 godina... :d

Mene ovo podseća na neku igru sa Nintendo Wii konzole gde se gađaju nekim farbama iz pištolja + ubačen malo Saints row sa nekim zombi fazonom...

da ne voliš da igraš horore i da su ti bezveze...

Prvo zamolio bih te da mi ne stavljas u usta nesto sto nisam reako.
Drugo ne postoji zanr koji preferiram, svaku igru volim prvo DA PROBAM, da vidim na sta lici pa da sudim, obicno predjem bar sat-dva pa iznesem misljenje.
Trece ne pada mi na pamet da se sa tobom dalje raspravljam.

Ali i to izgleda šareno i nema gej seksa i prosutih iznutrica na sve strane, mora da je i to za "klince koji misle da je Francuska glavni grad Evrope".

Project Spark je kreativna igra. Poput Minecraft, Landmark, Planet Explorers, LBP.

Sunset Overdrive je kako mali bi mali iz Ajdaha izmenio Infamous (koji je namenjen kalifornijskom tipu). Znas ono, kao kada Homer Simpson daje predloge kako bi idealni automobil trebao da izgleda.

Haha kakvi komentari.

Ne brini se, zato se i prave ovakve glupe igre za vas klince i neozbiljne.

Ova sigrica otprilike za ovaj profil:

[YOUTUBE]Cey35bBWXls[/YOUTUBE]

:d

Sve su to igrice samo je djetinjasto svadjati se koja je igrica "odraslija". Meni ovo izgleda za osnovce i vjerovatno je ni štapom ne bih dirao ali nista nije "ozbiljnija" od moba fantasy cudovista, gotham imposters, loadout ili TF2 pa je opet TF2 jedna od najpopularnijih igara.

Koja nebuloza, ovo je pravljeno za klince od 15 godina pretpostavljam?

Za koga god da je pravljena meni djeluje ok *******cija, ako je nekome Borderlands cool onda je i ovo. Takodje i TF2... Mada, mozda su te igre pravljene za matorce od 30+ godina!? Ko ce ga znati.

Ne brini se, zato se i prave ovakve glupe igre za vas klince i neozbiljne.

Za takvo obracanje se dobija opomena ili kazneni poeni. Vidim da si ti moderator ovdje, tako da ne znam kako sebi mozes da dopustis druge da vrijedjas i nazivas ih glupanima zato sto se tebi igra ne svidja. Kapiram ja da je ovde malo sira demokratija ali nema potrebe da iskoriscavas svoj polozaj u negativne svrhe. Ocemo da flejmujemo i spamujemo?! Da li je to smisao ovog foruma?!

Poslednja izmena:
Ponekad treba pročitati šta je napisano. Nigde on nije nikog nazvao glupanom, već je igru nazvao glupom, što ona i jeste :)

Zaista sjajna rasprava, vrlo kvaliteni postovi, nema uopste flejmovanja i prozivke. Divim se ozbiljnosti i iskustvu ponekih gejmera na ovom forumu - tako su ozbiljni! Znas, igraju se samo ozbiljne igre, kao sto su: Minecraft, Starcraft, Diablo, Warcraft, LOL, DOTA... Sve su to igre za stare prekaljene vukove, od 40 i vise godina, to klinci od 15 godina nema sanse da igraju jer su vrlo kompleksne. Ma ni Civilizaciju ne moze klinac od 15 godina da igra!

Ne, nisam igrao System Shock 2 sa 15 godina, nisam igrao Homeworld, Deus Ex, Baldurs Gate, Planescape Torment, Arcanum. Ne, cekao sam da napunim 30 i onda da krenem takve igre da igram. WoW i ovaj Hearthstone: Heroes of Warcraft nisam jos iskusio, cekam da napuim 43 pa cu onda, nisam dovoljno odrastao.

Igra ne izlazi za PC. Moze kljuc u bravu.

Mesija se javio, poslusajmo ga! :d

Poslednja izmena:
^ u pravu je covek, samo bi se dalje islo u offtopic i prepucavanje... Realno o ukusima ne vredi mnogo drviti ali kada vidis reakciju tj. "jedva cekam ovo" bukvalno mi je dafaq momenat...

196.gif

Jer igra zaista deluje da je za sadasnju generaciju osnovaca... Da ne kazem tesko smece...

Poslednja izmena:
Pa naravno da je igra za decu i naravno da to treba otvoreno reci da ljudi znaju sta da ocekuju...pa nije svaka tema da bi se u njoj pronalazili clanovi koji vole takvu igru - nije ovo verzija fejsa gde treba da zajedno balavite o tome kako je supeeeer na igru koja je dno...ovo je vec po malo pocelo da lici na kellhus-iits i manje vise sve jedni te isti klinci koji pretvaraju bench u neku verziju drustvene mreze na kojoj se oni druze hvaleci igre koje su uglavnom ocajne i time urusavaju kredibilitet foruma...I ne radi se ovde nekom elitizmu niti godinama, vec o objektivnosti...to je glavni kriterijum, dakle ok je da otvoris temu za sra.nje igru ali da se nastavi lupetanje kako je to superiska to je vec kellhulitis...

#ronin

Ti mislis da se teme otvaraju zbog toga sto se nekom svidja igra, pa nije ovo vasa decija igraonica gde cete da balavite o glupim igrama koje igrate pa onda da se osecate odraslim tako sto cete da otvorite temu o bezveznoj igri? Malo smanjite dozivljaj, nadjite neku devojku ako moze, procitajte neku knjigu, vise knjiga..., posle toga sigurno da necete vise zeleti tako povrsne stvari koje vas samo blamiraju..knjige narocito pomazu u tome...

Poslednja izmena:
Koliko gluposti u postu.

Prvo igra ni za One nije jos izasla ne znam kako bilo ko moze da napise da je ****** ali ok, nista novo za forum.
Drugo da li je nesto ******, zabavno, dosadno, krs, super... ne moze niko da odredi globalno tako da mozes samo u svoje ime.
Ja u ovoj temi ima 2-3 posta i nijednom nisam rekao da je igra superiska i ubedjivao bilo koga u to.

Na kraju ja sam zaista zgrozen nakon citanja pojedinih komentara u ovoj temi, nacin na koji neki ljudi reaguju na NAJOBICNIJU igru, i koliko to pojedine ljude pogadja, toliko negativne energije... nemam komentar. Na kraju ako je nesto ispod tvog nivoa zasto se mucis i komentarises??? Mogu da zamislim kakvi su neki ljudi privatno, mogu ali ne zelim.

I veca ****** od ove igre imaju otvorene teme pa nikom nista. Ne znam samo cemu ova ljigava rasprava i prozivka cijelo vrijeme. Nesto vas je uvrijedio Emix ili sta je vec u pitanju?!

Evo ****ni Goat simiulator ima otvorenu temu pa nikom nista, evo svaki ****ni NFS ima otvoenu temu a ne zna se koji je gori od kojeg... Cemu onda ova prozivka ovdje?! Sta nije u redu? Ne svijda vam se igra koju niste ni igrali, previse je kao crtani film?! Ne kontam?!

Koliko gluposti u postu.

Prvo igra ni za One nije jos izasla ne znam kako bilo ko moze da napise da je ****** ali ok, nista novo za forum.
Drugo da li je nesto ******, zabavno, dosadno, krs, super... ne moze niko da odredi globalno tako da mozes samo u svoje ime.
Ja u ovoj temi ima 2-3 posta i nijednom nisam rekao da je igra superiska i ubedjivao bilo koga u to.

Na kraju ja sam zaista zgrozen nakon citanja pojedinih komentara u ovoj temi, nacin na koji neki ljudi reaguju na NAJOBICNIJU igru, i koliko to pojedine ljude pogadja, toliko negativne energije... nemam komentar. Na kraju ako je nesto ispod tvog nivoa zasto se mucis i komentarises??? Mogu da zamislim kakvi su neki ljudi privatno, mogu ali ne zelim.

Iskreno, ne znam samo cemu ovi izlivi frustracija i lijecenje kompleksa. Mozda si ih nesto uvrijedio, ili si im jednostavno "gadan" lik pa su nasli za shodno da te isprozivaju.

Poslednja izmena:
Ima i toga sigurno, mozda par ljudi, iskreno ne znam a i ne zanima me.
Svako pokazuje sebe samo.

Ovo cu da probam, ali ne ocekujem cuda. Odgledao sam par minuta gameplay-a i nije toliko lose kao sto neki pisu.

Off-topic:

ZELIM Sunset Overdrive na PC-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne treba mi nista drugo, eto vam sve, portujte samo Sunset Overdrive!

Izvinite morao sam. :D

Emixov quote u temi Ryse, stranica 7.... Da ne bude posle da ti stavljam "neke stvari" u usta koje nisi rekao ( a trebali bi ti ljudi staviti nesto :d )... U svakom slucaju govori koliko "jak" stav imas...

Nazad
Vrh Dno