Šta je novo?

Sukob 2 wireless uređaja (Logitech unifying receiver)

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Situacija je sledeća:
Desktop ima bežičnu tastaturu,logitech, sa onim USB prijemnikom.
Funkcioniše besprekorno

Upalim laptop, ubacim drugi USB prijemnik za bežični miš(isto logitech),
miš se konektuje na USB prijemnik na desktop računaru.
Na laptopu ništa.

Kako da namestim da laptop vidi bežični miš a ne da se konektuje na desktop računar?

Da li je u pitanju unifying receiver? Pogledaj na usb prijemniku da li ima onu crvenu zvezdicu
1728925789486.png
Ako ima, onda skines njihov softver koji sluzi za kontrolu i uparivanje.

Kao i ostali proizvodjaci, napravili su haos sa gomilama nepotrebnog softvera. Mislim da sam isto to uspeo i na logi options+ softveru, ali se vise ne secam.

Jeste. To je taj
U stvari na ovom USB prijemniku za tastaturu ima zvezdica a za miš nema
Ali na pozadini miša ima

Poslednja izmena:
Prijemnik za miša nema zvezdicu, a sam miš ima? Zvuči malo čudno. Jesi li siguran da je prijemnik baš od tog miša? Da nema u mišu drugi prijemnik, ispod poklopca za baterije?
Pozdrav

Nema ali je moguće da nije taj prijemnik od tog miša. Ima li da se negde kupi posebno taj prijemnik?

Ideja je bila jednostavna - jedan prijemnik koji podrzava sve... ali se nekako ideja istopila pa ima vise verzija prijemnika i periferija...
Ako su u pitanju unifying (ili novija verzija bolt) onda mozes da instaliras sofware, ubodes prijemnik 1 uparis uredjaj koji hoces da radi sa njim, izvuces.. ubodes drugi prijemnik uparis drugi uredjaj. Obrati paznju da imaju podrsku za vise uredjaja... pa bi trebalo da obrises to sto ne zelis da koristis.

1729097692443.png

Imas i prijemnike da kupujes posebno.. cak su poceli da prodaju neke tastature/miseve bez prijemnika... a to je 'dodana' oprema

Evo ga moj

Prilozi

• IMG_20241016_185708.jpg
    IMG_20241016_185708.jpg
    129 KB · Pregleda: 19
Vrh Dno