Šta je novo?

Suffering, sta dalje?

Ljudi, zelim da pohvalim ovo sto radite, neznam kako bih bez vas i ovoga foruma presao neke igrice. Samo napred...
takodje bih zeleo da vas zamolim za jedan deo u The Suffering.
Zavrsio sam svetionik i krenuo dalje...
Prosao sam ono mesto gde su spaljivali one koji se bave vesticarenjem.
Usao sam u uonaj tunel gde dteba da navucem onu kutiju na slivnik da pucajuci u neke cevii otvorio vodu i ugasio vatru na drugoj strani tunela.Zatim sam izasao iz tunela i nastavio dalje putem prema dokovima. Dosao sam do jednoga srusenog mosta dge se sa desne strane nalazi slupn auto koji je udario u drvo a sa leve strane se nalazi neka poljanica na uzvisenju gde imam da pokupim municiju dinamit i zdravlje. Zatim u jednome ternutku kamionet explodira i mene napadaju one vatroseke u pizammama. Neznam kako da predjem preko toga srusenog mosta a kamionet nemoze da se gurne u more posto ono prolazi ispod toga srusenoga mosta i stvara kao neki polukruzni zaliv koji se vidi sa te poljane. E da, sa svake strane mosta postoje i dve bandere sa sijalicama

Imas tu negde kamion (crveni cini mi se), kao fora pokvaren na dizalici, mislim da treba da mu "popustis" dizalicu ili tako nesto pa ce on da krene i napravice ti put da predjes taj srusen most. Ipak ne mogu tacno da se setim kako da ga pokrenes, probaj da mu pomeris dizalicu, ali nisam siguran...

Ja sam presao igricu. Treba dizalicu podici pa ce se kamion sam srusiti...

Hteo sam samo da vas upozorim na zadnji nivo. Igra ima bag tako sto sve na doku pobijete i onda se nista ne desava osim sto vas proganja jedan lik. Naravno necu nista reci da oni koji igraju ne izgube draz. Ako vam se to desi pokusajte nekoliko puta da ucitavate taj nivo dok se ne promeni scenario.

Srecno igranje jedne od boljih igrica na PC jer tog zanra ima jako malo pa i izbor nije neki.

POZ

hvala sto ste zeleli da mi pomognete ali ja se nisam
zaglavio na tom mestu. Mislim da je deo sa kamionom pre
ili posle onoga nivoa gde se
javlja ona kuca u kojoj je utociste za umobolne. Ja sam se bio zaglavio
posle nivoa sa svetionikom, ali je to moja krivica posto sam ostavio
iza sebe policajca (NPC lik u igri) i pokusao sam da odigram taj nivo od kraja...
A u stvari neophodno je da se tal policajac krece sve vreme sa mnom i dodje
ziv do litice da bi se pogrenuo skript i scena u kojoj onaj lik koji je usmrcen gasom
iz zahvalnosti pokrene aurobus koji se ispreci mesto mosta tako da ja mogu
preko njega da nastavim do dokova. Igru sam uspesno zavrsio i jedva cekam drugi deo
za koji sam cuo da uskoro izlazi ako vec i nije izasao...Ali hvala jos jednom.
Za sve one koje se mozda ubuduce budu zaglavili ostavljam link za 'walkthru'
http://www.gamerstemple.com/games5/000768/000768g101.asp gde postoji celokupan put Kroz igru The Suffering

stvarno treba pohvaliti i lekarsku vestinu dr.Killjoy-a...meni je skroz ubo profil u dijagnozi...a verujem i vama

Vrh Dno