Šta je novo?

Suffering, sta dalje?

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Zaglavio sam se na 3. nivou - izasao sam napolje, sa onim ortakom, pa opet usao u zgradu, ima dva nivoa u njoj, dole i gore su celije, a na jednom delu imas tusheve i tamo sam poubijao gomilu onih zombija sa spricevima. NA drugoj strani ima jedini moguci deo gde moze da se ide dalje, ali je ispred tih vrata voda, u kojoj su dva strujna kabla, pa ne mogu da je predjem - moram ili negde da iskljucim struju, ili da isusim vodu odatle, ali kako??? Stvarno nije ocigledno...

pozdrav

e pa kad si se ti zaglavio, ondak stvarno........ :)
sto ne vidis na net-u neki walkthroughn inace kakva je igra? imali nekih paralela vise sa Painkiller-om ili Undying-om posto je i to horror akcija? :)

Trebaš pucati u kutiju na zidu pored tih kablova

Hvala Marac..
2 Toxic, nema walktrough-ova na netu, bar ja nisam nasao... Igra je dosta losija od Undyinga pa i painkillera, ali cisto da se nesto igra. Btw, veoma je zanimljiv dokumentarac na bonus disku...

E stvarno nije losa igra meni se u pocetku nije svidela ali kada sam odigrao par nivoa deluje veoma zanimljivo.Jel preso neko celu ne znam dal cu stici do kraja posto nemam vremena pa da mi kaze kao se zavrsava :D

Poslednja izmena:
Nek ti kaze na PM... Mojne da nam ovde pravi spojlere...

Hmmm...4. nivo, kad prodjem tuseve i izadjem iz prve zgrade udjem u dvoriste po kom mora da se vijuga. Kad ga predjem udjem u drugu zgradu gde me ceka bara sa elektricnom energijom. Dalje ne mogu. Sta da radim ?

Izađeš iz te prostorije, gurneš (ako si vani primetio) jednu ogromnu kutiju uz zid nkog agregata, ako se dobro sećam, pa se popneš preko nje na taj agregat pa na one kule i tu spustiš stube za onog cvetka koji te prati :)

Provalio sam, hvala na brzom (i tacnom :) ) odgovoru !

Ma uopste ne morate da se penjete na kutije a pogotovu ne da se puca u kutiju iz koje izbijaju kablovi iz kojih pici struja...... !? Tu sam se i ja zaglavio ali sam onda na mapi video merdevine... dakle, treba da se PUCA U DRZAC za te merdevine i one ce pasti i onda se mozes popeti gore i nastaviti igru. E' sad' ne znam da li je to bag ili sta, ali u svakom slucaju ortak ti kaze u fazonu da ce da se popne odmah i uopste ga nema tako da ti nastavljas igru sam... ortak ti ipak predstavlja kakvu takvu pomoc... a i lakse mi je kad' imam nekoga u drustvu... :)

Mene je igra bas na pocetku odusevila, atmosfera je jeziva, bas se userem kad' igram.. malo me smaraju oni neprijatelji sto ih ima tako mnogo i svi su isti, u svakom slucaju igra je dobra, bar za sada....

Poenta je popeti se gore a na koji način to je već manje bitna stvar ;) inače onaj cvetko (kako mu ja od milošte tepam :)) stvarno ostaje dole :(

pazte ovako, mislim da je 11. nivo (na pocetku se pojavi onaj projektor_baja i ***** nesto, pa mi posle u toj sobi poiskacu oni sa macevima), usao sam u neku kucu/dvorac/zamak sta je vec i evo njakam se po njemu cirka 2 sata :)
e sad mislim da je fora da se sjebu svi oni projektori, ostao mi je jedan al ne znam kako njega...bio sam dole u podrumu i ukljucio struju i onda sam na prvom skenjo onu zver sto je iza one zice...
e sad je pitanje sta dalje treba da se radi ? :)

Utrčiš u prostoriju, uništiš onaj prekidač na zidu (čim uđeš pravo na zidu prekoputa vrata), zatim uništiš projektore i na kraju gađaš onu malu kutijicu gde je vezan onaj kavez koji visi na plafonu (da bi pao i uništio poslednji projektor). Nakon toga dođeš do onog stola, klikneš ono malo žuto dugme i dok si još uvek plav pucaš u sebe (tj. u onog monster-a vezanog za zid) :)

Pozdrav i srećno :)

I ja sam se zaglavio... u pitanju je SEDMI nivo. Otvore se neka vrata na krovu i ugleda me strazar koji se usere kad' me vidi i pocne da bezi. Ja ga stignem, ne ubijem ga i on kaze da ga pratim. Pocne da iskace gomila onih "cudovista" i ja ih unistim svetlom, stignem do onog otvora u zidu sa stepenicama, gurnem onu kutiju, sta li je, dole, ona padne na plinske boce koje eksplodiraju i otvori mi se prolaz... kada udjem u dvoriste, pojave se 3-4 takva cudovista koje nateram da udju na mesto gde svetlo pada i oni riknu medjutim, onda se pojave 4 ona ogromna lika koji pucaju rafale na mene, ovaj cuvar mi govori URADI ISTO ONO SA SVETLOM STO SI MALOPRE URADIO medjutim ja ipak ne znam sta treba da uradim, jer njih ne mogu da nateram na svetlo, a i ako slucajno neko od njih prodje tuda, nista se ne desi.......

Pomoc!

Probao sam i to, ali mi se cini da mi C ne traje dovoljno dugo da ih sve potamanim... probacu opet...

ogi, treba da potamanis sve te nakaze tu :) a gore svetlo uperis na tu rupu to si pretpostavljam uradio vec...i to je to, kolko se secam posle nastaljas dalje kroz vrata u dvoristu...
nego eto mene na 13. :) e sad....dosao sam do onog broda skrshenog, a prethodno sam potamanio one sa kuglom sto im izlaze pacovi iz stomaka :)
na brod ne mogu nikako da se popnem odatle ako to uopste treba da se radi...e sad kako dalje ?

treba da se popnes na brod, udji u pukotinu broda, a onda kreni ka vodi, videces stepenice sa desne strane popni se njima do gore, pa onda kroz rupu i izlazis na palubu...

hm.....ja ne vidim nikakve stepenice tu :)....aj probacu opet, verovatno sam slep or something :)

nesto nalik stepenicama, mislim da je sa desne strane i da imas nekog kostura naslonjenog odmah pored toga... i ja sam se tu vrteo, pa sam na kraju nasao...

byMaX je napisao(la):
2 Toxic, nema walktrough-ova na netu, bar ja nisam nasao...

Nema ga za pc verziju al ga ima za verziju sa konzole. Ja sam bio skinuo jedan i sve je isto ko i u pc verziji. Preko google-a sam ga nasao ali se ne secam sajta :(

Ako nekom treba walkthrough neka mi na pm baci mail, ja sam skinuo jedan odlican posto nikako nisam mogao da ubijem onog zelenog trovaca (sto je najcrnje radio sam pravu stvar nego je igra bagovita samo tako pa sam morao da krecem ispocetka)

SilentDEX je napisao(la):
nesto nalik stepenicama, mislim da je sa desne strane i da imas nekog kostura naslonjenog odmah pored toga... i ja sam se tu vrteo, pa sam na kraju nasao...

provalio sam sad, nisam bio skenjo onu jednu nakazu sto izlazi iz zemlje pa mi nije izasao onaj lik sa pacovima iz onih vrata u brodu...to je bila fora :)

Ok, znaci ponovo sam se zaglavio.

10. nivo, nalazim se u kuci gde onaj poludeli cuvar pusi pljugu i nesto ***** (Rus). Trebalo bi da odem na tavan ali kako? Na tom mestu gde bi trebalo da prodjem nalazi se gomila nekog namestaja koga ne mogu da pomerim.

Na tavan ides tako sto iz jedne od celija u blizini otvora ka njemu dovuces kutiju i popnes se kroz otvor

Nisam siguran da sam te razumeo. Ne znam o kakvim celijama govoris jer se nalazim u kuci. Moram da nekako prodjem kroz tu gomilu namestaja jer iza ima dosta prostorija, tako je ucrtano na mapi, a ulaz na tavan je daleko od tog mesta gde se ja trenutno nalazim. Mozda i treba kutija da se dovuce ali tek kada dodjem do izlaza na tavan - ja sam jos daleko od njega. Nalazim se na drugom spratu kuce (Asylum) .

...nego kako ste presli na 15. nivou ono sa strujom, kad onaj lik sedi u stolici i przi ga struja, a i mene posteno :) cito sam neke walktroughe i kao treba da se preskacu ti talasi struje....al nesto mi ne uspeva, sa 6 hombiuma sam uspeo 3 da unistim od 5...

@Ogi
Imas onu rupu u plafonu sto vodi do tavana. Sa strane su ti, nazovimo ih sobe, u kojima imas ponesto, izmedju ostalog i jednu kutiju koju dovuces do rupe i popnes se. Inace i ja sam se iznenadio, uopste mi nisu delovala vrata kao vrata pa nisam ni pokusavao da ih otvorim, mislio sam da su to neki ukrasi po zidu :d

@HB
Pa dobro valjda mozes da to uspes da uradis dovoljno brzo, majku mu :)

Opti, hvala ti, pokusacu to da uradim iako nisam siguran da se razumemo.
Javicu sta sam uradio. :)

Nazad
Vrh Dno