Šta je novo?

subtitles

• Začetnik teme Začetnik teme OxyS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
kako da ubacim subtitles u windows media player

ma kakav bsplayer, kad pustim slika treperi ko rejveri pod stroboskopom, a nema titlova ko ni na WMP

skinuo sam ViPlay i njihov sutitles workshop. Uspeo sam da ubacim titlove, ali mi slika igra ko ....(rejveri), u wmp slika super a nema titlova. Kako da u ViPlayeru popravim sliku?

OxyS je napisao(la):
skinuo sam ViPlay i njihov sutitles workshop. Uspeo sam da ubacim titlove, ali mi slika igra ko ....(rejveri), u wmp slika super a nema titlova. Kako da u ViPlayeru popravim sliku?

Probaj sa drugim dekoderom. Jesi li probao ffdshow? (U njemu ujedno mozes pustiti i titlove pa ti VobSub ne treba)

OxyS je napisao(la):
kako da ubacim subtitles u windows media player

DivXG400, najbolje resenje. Radi bez greske. Doduse, na NVidia karticama ispod GF2 moze da se desi da ne radi, ali vredi probati.

imam i ffdshow, ali nece.prethodni film jeste , ali ovaj nece.Inace, slika tereperi samo sa AVI fajlovima, MPEG radi savrseno. Sto se tice DivXG400,imam TNT 2, tako da nista od toga. Probacu jos sa RAdLightom, ali cisto sumnjam.

sa radlightom sam iz prve ubacio, ali AVi fajlovi i dalje trepere. u cemu je fora

kakva glupost, potrebno je iskljuciti hardversku akceleraciju

Nazad
Vrh Dno