Šta je novo?

Subtitle za DivX

Comet Hunter je napisao(la):
Kako bese onaj hrvatski sajt sa prevodima?

www.crodvd.com

ma salac znam ja za taj i jos par drugih ali stvar je u tome sto je ljudima lakse da pitaju ovde umesto da sa dva klika pronadju preko googla..... samo da je otkucao divx subtitles na google-u na prvoj strani bi mu pronasao dvd.box.sk

D-KEE je napisao(la):
www.crodvd.com

ma salac znam ja za taj i jos par drugih ali stvar je u tome sto je ljudima lakse da pitaju ovde umesto da sa dva klika pronadju preko googla..... samo da je otkucao divx subtitles na google-u na prvoj strani bi mu pronasao dvd.box.sk

d-kee ne sumnjam da ti znas jer si ubedljivo prvi na forumu po broju postova sa korisnim linkovima ;) Nego, postoji i nas sajt za subtitles, nesrecno sam unistio bookmark nemam ga vise, zna li neko gde se nalazi?

Bezuspesno pokusavam da nadjem titlove za:
The last Castle
Vanilla Sky
Colateral Damage
The Black Hawk Down
K-PAX
Oceans 11
Rambo I
Rocky IV
ako neko ima titl za neki od ovih filmova...
zahvalan do groba:D
Ajd...

usput, ako iko ima subtitle za Requiem for a dream, pozeljno bi bilo engleski... nema ga na dvd.box.sk...

Rolerball?

Ima li ga ko (titl)? Nigde ne mogu da ga nadjem.

Pozdrav! :smokin

Brat `rvat, kojeg ne zanima u kom starojugoslovenskom jeziku je subtitle. Sve ih kaci na sajt http://livada.averi.hr/. Ima dosta ovdasnjh ljudi koji upload-uju kod njega.
:D

Shale ako ne budes mogao na nadjes prevod za Ocean's Eleven poslacu ti ja na mail, samo ga reci...

Vrh Dno