Šta je novo?

Style XP v2.0 Preview

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ja sam zadovoljan i nezadovoljan ovom verzijom koju imam...
Zadovoljan sto radi stabilno ali nezadovoljan sto ume tako da s**** sistem da to nije normalno...

uff....... ocu da ujedam kad mi neko spomene taj shit :cuss:

Sta se desilo - istkao trial period i kada sam hteo da vratim XP default skin, sve pocrnelo! Crna slova, crni toolbarovi, crne pozadine..... Nista se ne vidi! I sad sam s*ebao ceo XP i ne mogu nista da uradim jer se nista ne vidi!

Iz Safe Moda sam spasio podatke........

A lepo sam rekao NE tim fancy igrackicama za komp, ali ko me tero ovaj put.... ctp; :brow:

Ja sa doticnim programom imam samo sjajna iskustva, nikada nije pravio nikakve probleme, stabilan, efikasan, ma kao da je deo XP-a. Verziju koju rabim je mislim 1.0 i jedno 7-8 skinova imam. Nema usporenja, shebavanja kao sa WinBlindsom. Jednom recju za mene odlican.

Moja krivica??!?!

Zasto on sam ne vrati na default skin kad istekne? Nego pravi bug.. Bilo kako bilo, zamisli da se to desilo nekoj firmi koja sebi ne moze da prijusti par dana cackanja i izvlacenja podataka..... A samo su hteli fancy look. :twisted:

ma bolje je staviti "hakovani" uxtheme.dll i uopshte ti ne treba stylexp...

Meni je odlican. Napokon sam nasao softver koi zamenjuje win temu za aqua. Nije mi pravio probleme, sem sto ponekad pomesa teme kad selektujem jednu u preview prikaze drugu. Inace imam verziju 1.01

Imam i style bilder ali nema potrebe da ga koristim kod vec velikog broja raspolozivih tema. cheers

ZoNi je napisao(la):
a ja sam samo zadovoljan sa 1.1 - radi stabilno i do sada nisam imao NIKAKVIH problema!

kUdtiHaEX, kako ti sye8e sistem?

uff....... ocu da ujedam kad mi neko spomene taj shit

Sta se desilo - istkao trial period i kada sam hteo da vratim XP default skin, sve pocrnelo! Crna slova, crni toolbarovi, crne pozadine..... Nista se ne vidi! I sad sam s*ebao ceo XP i ne mogu nista da uradim jer se nista ne vidi!

Iz Safe Moda sam spasio podatke........

A lepo sam rekao NE tim fancy igrackicama za komp, ali ko me tero ovaj put....

Nazad
Vrh Dno