Šta je novo?

Stupid .midi

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Zanimljivo, cale me iscima da mu ubacim neke melodije u fon, ja rekoh dodji da ti pustim pa izaberi, dodje on, ja ctrl+a play in winamp, melodija ide ali se ne cuje nista. Billy ne prepoznaje format, ostali puste ali se nista ne cuje?

Sta da radim, sta mu se desilo? Reinstalirah winamp, ali nista.

P.S. Kada on nesto hoce onda mi obavezno nesto ne radi... Onomad kada mi nisu radili rezaci smarao me da mu narezem nesto da slusa kada ide na posao, ja rekoh ne rade mi rezaci... Aaaa, meni kad treba nista ne radi... :d

Ludilo! Sta da probam?

Pa pusti mu is WMP ....

Moguce je mozda da je neki Billy-jev Update za WMP, mislim da je negde sredinom aprila bio jedan, pregazio tvog winampa pa se krljaju oko mp3 formata...

Pa ne pusta ga ni on, mislim pusta ali se nista ne cuje.

A ne kontam sta Bili ima veze sa tim, i kakve veze ima mp3 sa tim.....

Probaj na preview(F3) u TCommanderu
Neki program za obradu zvuka(SForge?)
VLC mada cisto sumnjam

Mozda je file corrupted i/ili kodiran nekim egzoticnim codecom(mada midi i egzotika?!?)Nisam siguran do midi moze da se zakljuca kao .java za mobilne.U svakom slucaju pogledaj header(recimo u notepadu) pa kazi sta vidis

dr.Tiristor je napisao(la):
Pa ne pusta ga ni on, mislim pusta ali se nista ne cuje.

A ne kontam sta Bili ima veze sa tim, i kakve veze ima mp3 sa tim.....

U opcijama WMP, pod File Types, ako ga ne koristis za slusanje muzike, treba da bude odcekirano mp3 i midi. Ukoliko je cekirano, hoce da pravi probleme sa zvukom kod drugih playera.

Klavir_shtimer je napisao(la):
Probaj na preview(F3) u TCommanderu
Ne radi, tj. ne cuje se.
Neki program za obradu zvuka(SForge?)
The application does not support this file type.
Mozda je file corrupted i/ili kodiran nekim egzoticnim codecom(mada midi i egzotika?!?)
Nema sanse, ti fajlovi mi stoje mesecima tu i radili su.[/quote]
U svakom slucaju pogledaj header(recimo u notepadu) pa kazi sta vidis
MThd   xMTrk  ?bodr.nm.ru/web ?bodr.nm.ru/web ?bodr.nm.ru/web ?~ i jos milion slicnih gluposti.
Jurke je napisao(la):
U opcijama WMP, pod File Types, ako ga ne koristis za slusanje muzike, treba da bude odcekirano mp3 i midi. Ukoliko je cekirano, hoce da pravi probleme sa zvukom kod drugih playera.
Nisu cekirani. Cak i kada cekiram midi ne cuje se.

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
midi fajlovi se ne kodiraju "kodecima"...

drT. pogledaj da ti slučajno nije mutiran Synth/Midi/Whatever kanal u mikseru od zvučne... pogledaj i u Control Panelu > Sound & Audio Devices šta ti stoji pod Audio tabom i poljem Midi music playback. Ako ti nije selektovano ništa, fali ti softverski synth, koji se po defaultu instalira sa drajverima od zvučne i Winom.

tiristore, koju zvucnu koristis? Proveri da li su instalirani soundfontovi i da li si ih uopste selektovao!

andjelkoyu je napisao(la):
drT. pogledaj da ti slučajno nije mutiran Synth/Midi/Whatever kanal u mikseru od zvučne...
E svaka ti dala.... :banana:

***, koja glupost, ne mogu da verujem, i dobro se secam, svi su bili mutirani, meni bilo dosadno i ja vidim synth nije i ja ga mutiram, mislim sta ce mi... :S:
Joj, ala sam glup [nemojte reci nikom 😀], kako glup problem, a znao sam da je neka glupost [kao i svi ostali problemi....] 10X

P.S. Moze li neko da mi objasni zasto midi mora da ide kroz synth, a ne kroz master i wave, mislim sto posebno?

:wave:

Zato što je Midi format napravljen za muzičare 🙂
melodija se generiše preko softverskog (ili hardverskog) syntha na kompu. Wave/mp3/etc. je nešto sasvim drugo.

Nazad
Vrh Dno