Šta je novo?

Stronghold 3

Logen

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poena
375
Moja oprema  
Laptop
Macbook Air M1
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Izlazi 25.10.2011.

Najzad, dugo smo je cekali.

Pa zar nema vec otvorena tema?Ja sam je trazio pa nisam mogao naci,a kao da je vec neko ranije otvorio!

Deluje kao usavrsena verzija dvojke, u svakom slucaju cemo je isprobati, nema smisla, kad sam mogao sve delove da predjem, i ovaj cu :)

Prvi deo sam dosta igrao. Drugi je imao bagove pa sam ga preskocio, mada danas sa patcovanjem moze normalno da se igra. Nadam se da ce treci da bude na nivou prvog...

Ja crusader i dan danas upalim ponekad sa drustvom pa se u lanu kidamo protiv kompa :)

Znaci imamo Stronghold 1(2001), Stronghold Crusader(2002), Stronghold 2 (2005), Stronghold Legends (2006), Stronghold Crusader Extreme(2008) i sad Stronghold 3 (2011). Ja od ovoga igrao sam Strongold 1, Crusader i Legends. Crusader ne volim ja vise volim punu kampanju kao sto je bio kec, a legends me smorio sa natprirodnim bicima. Dvojku sam ocigledno preskocio ne znam ni ja zasto. Jel moze neko da mi kaze utiske o dvojci kakva je sto se tice kamapanje i price? I zanima me jel je trojka nastavak dvojke? Koliko ima veze prica trojke sa dvojkom? Neka napise neko da znam da predjem odmah Stronghold 2 :)

po meni je stronghold 2 najbolji deo...zanimljiv, realan i ima super kampanju...jedino ima dosta bagova sto ovi noviji petchevi ispravljaju...a po onome sto sam video iz ovih trejlera stronghold 3 ce biti unapredjeni stronghold 2...sto mene licno raduje :) tako da pod hitno odigraj stronghold 2...moja preporuka :)

Meni se prvi deo najvise svideo...

Izasla!

E ovo se mora probati ...

Ja cekam scene release...

Odigrao tutorijal i imam utisak kao da igram Stronghold 2!Mislim da je sve ostalo isto kao i pre 10 godina!Jedino je malo grafika kao nesto bolja,ali nista previse primetno!Animacije seljaka,drvoseca i skladistenje resursa su prosto smesne!Dajte ljudi ovo je 2011 godina gde su tehnicke mogucnosti neogranicene!Bolje izgledaju animacije u onim sugavim Nemackim simulatorima!Razocarao sam se!:(

Zar je toliko losa situacija? Pa jel ima bar neku pozitivnu stranu ovaj nastavak?

Takodje razocarenje... deluje nezavrseno,bagovito i amaterski.. ladno je prvi deo bolji od ovog ne znam sta su mislili stvarno...

Ja cu je odigrati :)

Smece epskih razmera. Ovo nije vredno ni potrosenog bandwidtha, kamoli davanja para...

Pustio juce, puna bagova, na njihovoj fejsbuk strani objavili da rade na zakrpama i vec su izbacili prvi patch... Pokvarise trilogiju ovom igrom, prosto ne mogu da verujem da su u stanju da nam serviraju ovako nesto posle toliko godina, aj da je bar ispeglana, al ovo je smesno, vrlo sam razocaran.

Instalirao i slazem se sa ljudim iznad, tesko razocarenje... Grafika no comment... Ko pre hrista.. Mini mapa horor, neznam gde je sta...

Kakvo smece ja ne mogu da verujem. Bio sam u cudu da li je ovo finalni proizvod. Ovaj deo me podseca na remake dvojke i to vrlo traljav jer neke stvari (kod mene) ne funkcionisu kako treba,selektovanje neprijatelja za napad. Minimapa je odradjena kao da je za igru sa comodore-a. Po meni najvece razocarenje u poslednje vreme. Izludjuju me kompanije koje use*u jedan super serijal samo da bi ucarili jos koju kintu na ime stare slave!

Hah meni je najsmesnije sto svaka igra ima fanboy-eve i hejtere, al ova igra ce ocigledno imati samo hejtere, posto su tolko us.ali motku da i najokorelije fanove pretvara u hejtere... Na nasu veliku zalost.

Zastrasujuce nedovrseno i oskudno.
Grafika mi je cak i ok, taman kompleksna koliko treba da igra kao sto je ova ostane pregledna.
Zvuk - iskreno da su ostali na sjajnim soundtrackovima iz keca, bilo bi bolje, dosta je depresivna i mracna, kao i ceo weather sistem sa previse magle i kise. :)
Sto se gameplaya tice tu svakako treba da se poradi na balansima, ali to ispada i najmanji problem.
Bagova i pucanja ima na svakom koraku, jedinice se lose krecu i ponasaju, seljaci takodje zabadaju...
Sacekacu par meseci i XY patcheva (a prvi je vec izasao :) ) pa da mu onda dam sansu.
Zao mi je sto je ovako ispalo, cini mi se da je popularnost ove fransize izvan mogucnosti ovog tima...

POZ

Znaci nista novo?
Pih bas sam se ponadao da ce biti nesto od ovog nastavka...

Pa kako da kazem - recimo, kad sam odigrao par Siege-va, osetio sam onaj stari shmek.
Ima tu potencijala ali prvo da ga zavrse, jer ovo je vise kao neka beta.

POZ

Probao, izbrisao i vratio se na Crusader...

Ja sam igrao samo Stronghold 2, i baš mi je prijala. Bio sam tad baš na služenju civilne vojske i bila je baš dobra za ubijanje vremena :D.
Ali jedini problem je bio što je igra neoptimizovana katastrofa

Gde ide nasa vojska...:D

Pih, a ja skinuo ovo misleci da je dobro, al po ovim komentarima necu jos da je instaliram bar dok ne izbace neke patcheve da poprave stvari u igri.

Vrh Dno