Šta je novo?

string -> char , komunikacija sa infra red

• Začetnik teme CRUISER
  • Datum pokretanja
C

CRUISER

Guest
Kako da vrednost string prebacim u char niz, konkretno u C++ -u , naprimer ako je string vrednost "ime" da prebacim u niz char 'i','m','e'?
Kako se vrsi komunikacija tj. kako se programira komunikacija sa infra red portom 1) sa mobilnim 2) sa daljinskim?
Unapred HVALA!!!

CRUISER je napisao(la):
Kako da vrednost string prebacim u char niz, konkretno u C++ -u , naprimer ako je string vrednost "ime" da prebacim u niz char 'i','m','e'?
Kako se vrsi komunikacija tj. kako se programira komunikacija sa infra red portom 1) sa mobilnim 2) sa daljinskim?
Unapred HVALA!!!

Mislim da ce neko tesko to da ti objasni u tri reci (mislim na ovo drugo). Za to su ipak neophodne godine rada.....jedino ako ocekujes bas, bas pausalni odgovor tek onako otprilike....

Pozdrav!
:wave;

Re: Re: string -> char , komunikacija sa infra red

luka.l je napisao(la):
Mislim da ce neko tesko to da ti objasni u tri reci (mislim na ovo drugo). Za to su ipak neophodne godine rada.....jedino ako ocekujes bas, bas pausalni odgovor tek onako otprilike....

Pozdrav!

Ocekujem otprilike tj. koje class-e , nacin pristupa, algoritam ili tako nesto.

cheers

CRUISER je napisao(la):
Pogledaj metod string::c_str ().

CRUISER je napisao(la):
Nisam uspeo tj. ona nema veze sa tim.

Kako nema , covek ti je bash lepo reko ta funkcija ti daje pristup klasicnom Char nizu koji se zavrshava sa \0.

Izvinjavam se gledao sam help za potpuno drugu funkciju. :confused:
HVALA i pozdrav :wave;

cheers

Nazad
Vrh Dno