Šta je novo?

Stremio

Uzeo sam usenet (easynews), koristio malo usenet pre 20 i kusur godina, do pojave RS, i podesio EasyNews+ addon i šljaka fenomenalno, ali je izbor čini mi se sa manjom ponudom verzija od torrentia tj RD. Možda treba nešto da se iskonfiguriše. Nisam nešto mnogo čačkao, sve u svemu, ono što ima, radi kao kad pustoš striming servis.
Hvala za savet @Ivan®

Easynews ima problema sa HBO naslovima, valjda neke brišu.
A što se tiče starije kinematografije tu su bolji od realdebrida

Izašlo mi za 24$ za godinu, ova Eweka (kapiram da tu manje brišu filmove) bila 5-6$ mesečno, a trebalo mi je i za neku muziku da poskidam i bio mi zgodan za to web search na EasyNews.

Uzeo sam usenet (easynews), koristio malo usenet pre 20 i kusur godina, do pojave RS, i podesio EasyNews+ addon i šljaka fenomenalno, ali je izbor čini mi se sa manjom ponudom verzija od torrentia tj RD. Možda treba nešto da se iskonfiguriše. Nisam nešto mnogo čačkao, sve u svemu, ono što ima, radi kao kad pustoš striming servis.
Hvala za savet @Ivan®
Drago mi je, ali easynews nije moj izbor, nego ona druga selfhosted resenja. U okviru njih moze i easynews kao provajder i donekle indexer, ali ovako kao standalone servis mene ne zadovoljava i ne radi ni izbliza dobro kao ona resenja. Pricam o streamingu bez downloada.

Inace, uz onu dobru newshosting ponudu se dobija i easynews.

Posto su postovi vec brisani (opravdano), da ne sirimo previse i ne odlazimo od stremio teme predaleko. Ona uputstva su dovoljna ljudima koji bi uopste bili za tako nesto...

Poslednja izmena:
Neka opcija za domaće filmove i serije?

Ima li neki addon za titlove prcenih turskih serija. Ne pitam za mene.

Probao sam subsense, opetsubtitles obican i v3, subhero v2 i jos jedno 10 drugih addona. Odakle vuku oni na turskeserije tv nisu valjda toliko prsli da sami prevode???

Pa to je mislim ocigledno sumnjam da su se titlovi sami od sebe stvorili jednog dana iz nicega

Pitao sam cisto iz razloga da li oni koriste neki addon koji bih mogao da skinem ili sami prevode ako sami prevode onda svaka cast

Nazad
Vrh Dno