Isto moja gleda sve joj radi. Sinoć upalio MIB3 40gb pustio iz prve, ni na pola filma nisam bio siguran da li sam ga već gledao ili ne.Supruga i dalje gleda svaki dan svoje stvarčice koje su skroz aktuelne i ništa ne spominje.
Veći problem je bio dok su iskakali add-onovi.
Drago mi je, ali easynews nije moj izbor, nego ona druga selfhosted resenja. U okviru njih moze i easynews kao provajder i donekle indexer, ali ovako kao standalone servis mene ne zadovoljava i ne radi ni izbliza dobro kao ona resenja. Pricam o streamingu bez downloada.Uzeo sam usenet (easynews), koristio malo usenet pre 20 i kusur godina, do pojave RS, i podesio EasyNews+ addon i šljaka fenomenalno, ali je izbor čini mi se sa manjom ponudom verzija od torrentia tj RD. Možda treba nešto da se iskonfiguriše. Nisam nešto mnogo čačkao, sve u svemu, ono što ima, radi kao kad pustoš striming servis.
Hvala za savet @Ivan®
Probaj ovajIma li neki addon za titlove prcenih turskih serija. Ne pitam za mene.
Probao sam subsense, opetsubtitles obican i v3, subhero v2 i jos jedno 10 drugih addona. Odakle vuku oni na turskeserije tv nisu valjda toliko prsli da sami prevode???
Onda mrka kapa od Oguza i ekipe 😃Na zalost ne radi :/
Mislim radi ali nema titlova za ovo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari