Šta je novo?

Stremio

Kod mene niko ne kuka a gledaju serije uvece. Sad pitam jel zeza kaže ne pušta iz prve. Sad gledam Megusta je, izgleda da njih nisi okinuli ali isto tako nema ni web oznake u nazivu. Tako da mozda se scena prilagodjava ili megusta nije web stavljao u linkove ni pre.

@emaremare
kapiram da u ovom prelaznom periodu dolazi do prilagodjavanja...
i meni radi, ali ja uglavnom repriziram stare stvari.
A kako, i gde ce da zavrsi sve to, ne znam.
Znam samo da ono sto sam za RD uplatio unapred, kostati kao jedna dobra pljeskavica 🙂
A pre te pljeske je RD bio bog otac, a i znali smo donekle da nece trajati zauvek.

(gledaj najbolje, spremaj se za najgore)
A to torbox sigurno nije...

Pa da, a za vecinu mainsteam korisnika to znaci "najnovije nema". Najtezi udarac...

Koga ne smara da se malo bavi selfhostingom, najnoviji usenet addoni za stremio su dosli do jako visokog nivoa. Prakticno savrseno rade sad.

Ali to je za neku posebnu temu verovato, jer nije svako voljan da hostuje nesto kod sebe ili na iznajmljenom vps-u. I za to bi postojalo super uputsto ko zeli i ima volje, oracle nudi odlicna free resenja koja su savrsena za hostovanje ovoga.

Ukratko, kad se sve podesi moze da funkcionise savrseno i da ne zavisi ni od jednog debrid servisa ili addona, sve je vase, samo se placa usenet provajder (ja koristim newshosting za 25$ godisnje za black friday uvek). To je za 100 konekcija i unlimited download, za ovo vam treba 5-10 po korisniku, verovatno i manje, znaci mo ze i da se podeli.

Necu previse da duzim jer za vecinu nije ta prica, samo sam napomenuo da se zna da ima resenja i to vrhunskih.
Otvori temu pa da uporedimo sa Arrs+Plex+RD+Usenet/Tor kombinacijom.

Na torboxu koristite stremthru torz odavde, dosta brze radi startovanje videa od ostalih, bar meni. Filtrirajte da prikazuje samo kesirano ili ovde ili na aiostreams ko koristi (posto na torboxu radi endpoint) i to je to, pusta svaki fajl.

https://stremthrufortheweak.nhyira.dev/stremio/torz/configure

Savim ok radi torbox, nije na nivou real debrida po brzini i pouzdanosti i dalje, ali ide nabolje konstantno. Startovanje malo sporije, premotavanje malo sporije, ali dovoljno dobro, pogotovo kad se pogleda sta se desava sa real debridom.
Dali neko zna zosto ne mogu instalirati ovaj addon! Kliknem na torbox, ubacujem API no ne mi se instalira, ili zaradi to sto API ima secure password!!!

Kod mene niko ne kuka a gledaju serije uvece. Sad pitam jel zeza kaže ne pušta iz prve. Sad gledam Megusta je, izgleda da njih nisi okinuli ali isto tako nema ni web oznake u nazivu. Tako da mozda se scena prilagodjava ili megusta nije web stavljao u linkove ni pre.
Isto, žena pojma nema da je postojao neki problem, tj. uvek ima sa delom fajlova neki problem ili pukne torentio pa vrti ove druge add-on. Tj. svi su naučili na manje neprijatnosti povremeno, što nije neko cimanje s obzirom da se na ove legalne aplikacije još više cimaš plus plaćaš.

Treba komentarisati sve te na društvenim mrežama da malo smanje doživljaj. Prave štetu svima.

Uplatio sam juce i torbox, instalirao njihov plugin sa sajta u stremio, radi to ok. Vidim popravlja se i rd... Da li ima neke prednosti ako koristim torentio + torbox api key, ili je dovoljan njihov plugin? Ostavio bih torentio + rd (osim ako ne moze 2 api kljuca?)

Možda možeš sve po dva da instaliraš? Ili dva stremio naloga, pa sve isto na oba, po jedanput.

Uplatio sam juce i torbox, instalirao njihov plugin sa sajta u stremio, radi to ok. Vidim popravlja se i rd... Da li ima neke prednosti ako koristim torentio + torbox api key, ili je dovoljan njihov plugin? Ostavio bih torentio + rd (osim ako ne moze 2 api kljuca?)
Zasto ne AIOstreams? Objedinis u jednom pluginu sve debrid servise i scrapere koje zelis. Imas na nekoj od prethodnih strana ove teme uputstvo koje sam ostavio. Ja sam sebi tako podesio. Milina za koriscenje.

@emaremare
kapiram da u ovom prelaznom periodu dolazi do prilagodjavanja...
i meni radi, ali ja uglavnom repriziram stare stvari.
A kako, i gde ce da zavrsi sve to, ne znam.
Znam samo da ono sto sam za RD uplatio unapred, kostati kao jedna dobra pljeskavica 🙂
A pre te pljeske je RD bio bog otac, a i znali smo donekle da nece trajati zauvek.

(gledaj najbolje, spremaj se za najgore)
A to torbox sigurno nije...
Sto torbox nije? 🙂

Za sad kod mene Real Debrid radi normalno, doduše gledam mahom REMUX, ali probah juče sa nekoliko novijih naslova, Daredevil nova sezona, neke serije sa Netflixa, onaj The Rip Netflix film, najnormalnije pušta.

Isto danas gledao sveže epizode nekih serija, sve pusta bez greške samo se vidi da su opcije za biranje fajlova vidno smršale ali i dalje stabilno.

Ma da ja Avatara 3 još ima oznaku u nazivu web pustio iz druge, izbacio neku grešku try agin soon i reko da vidim dal sam dobro video da su napisali agin umesto again on ga pusti. Odem probam drugi stream radi isto. Samo ne mogu da nadjem sa meni odgovarajućim zvukom ali generalno pušta.

Ipak do Stremia sve ok sa zvukom

Poslednja izmena:
Meni ništa ne otvara od fajlova. Barem ovo što je aktuelno na listi. Šteta, baš mi se ne vraća na download/servio. Ima li nekih drugih alternativa? Radi li all debrid?

Hoću da uzmem Torbox ali uvek mi izbaci da ne mogu sa mojom IP adresom (vrv iz Srbije) niti prolazi sa VPNom?

Nazad
Vrh Dno