Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 145
Za ljubitelje F1 i Moto GP, poželjan RD (šljaka i bez njega), video klub sa svim dosadašnjim trkama.. ne znam kakva je priča sa prenosima.
Nisam testirao baš sve kanale ali ono što jesam -bez greške.. čak i kad premotavam nema baferovanja (bez RD). I primetih da su neke reportaže po 2 sata. U suštini, kao što rekoh iznad, ko voli F1 i moto GP, odličan addon.Testirao, super radi. Nisam siguran da će biti opcije za live stream, ali nije ni bitno.
Jell ima neki add on za sportske prenose?
Na VIDAA je LITE verzija.Šta beše sa Vidom (Hisense), može da se instalira Stremio ali radi mi samo Torentio RD. Sve ostalo piše nešto u smislu video nije podržan!?
Može li ukratko šta je prednost ovoga sem što rade linkovi. Mislim jel ima nekih preteranih prednosti pored toga uzimajući i obzir da Trakt i slično ne koristim niti dajem ocene pa ne znam koliko ima smisla za mene. Hvala
Evo ti još naprednije verzije AIOStreams-a 🤣Može li ukratko šta je prednost ovoga sem što rade linkovi. Mislim jel ima nekih preteranih prednosti pored toga uzimajući i obzir da Trakt i slično ne koristim niti dajem ocene pa ne znam koliko ima smisla za mene. Hvala
Ukratko, imas 2 addona, jedan agregator AIOstreams koji objedinjuje scrappere i zatim lepo poslozi rezultate pretrage po svim parametrima i drugi addon AIOmetadata koji daje lepo sredjene kataloge sa posterima. Trakt je tu vise da ti daje nove predloge za gledanje, ne moras nista da ocenjujes.Može li ukratko šta je prednost ovoga sem što rade linkovi. Mislim jel ima nekih preteranih prednosti pored toga uzimajući i obzir da Trakt i slično ne koristim niti dajem ocene pa ne znam koliko ima smisla za mene. Hvala
Može li se kako izvesti konfiguracija stremio iz jednog naloga i uvesti u drugi (mislim na to koji su addonovi i njihova podešavanja)?
Instaliraj Stremio service i trebalo bi da radi bez problema na PC-u web stremio...Sta je ovaj streaming server sto mi web Stremio trazi da instaliram na PC? Probao jedan fil i radi i bez toga.
Pogledajte prilog 536313
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari