Šta je novo?

Stremio

Znaci u bukvalno poslednjim danima rada sam iskoristio hajduka za novog Avatara, naravno neka mega giga 4K verzija.

Nema vremena da se pročita par postova, kakvo bi svetogrđe bilo pročitati par stranica…

@Teddy McDonald addon sam malo pročačkao nije loše dok ne nađemo bolje. Hvala.

Odgledah Nebesko kraljevstvo directors cut od 75gb na VDSLu bez problema, iako starijih naslova uglavnom nema (barem nema ono što sam na brzinu proverio nekih 5-6 filmova).

@Teddy McDonald addon sam malo pročačkao nije loše dok ne nađemo bolje. Hvala.
Svi su manje više ok. Baš sam danas avatara uzeo kao reper, NoTorrent snimak nije imao zvuk.. svi ostali reprodukovali normalno. Posle pustio tipa "war machine", nuvio adon snimak nije imao zvuk. Kod nekih izbacuje exo/libvlc error, ali u suštini -sugurno će jedan od adona završiti posao koji god naslov izabereš. Prevode naravno povlače normalno kao na torentiu i hayduku.

Svi su manje više ok. Baš sam danas avatara uzeo kao reper, NoTorrent snimak nije imao zvuk.. svi ostali reprodukovali normalno. Posle pustio tipa "war machine", nuvio adon snimak nije imao zvuk. Kod nekih izbacuje exo/libvlc error, ali u suštini -sugurno će jedan od adona završiti posao koji god naslov izabereš. Prevode naravno povlače normalno kao na torentiu i hayduku.
Možda je greška na relaciji TV- Codec da si nabasao na neki DTS

Ovaj se baš posvetio projektu, u par dana dva apdejta.
Primetih na torboxapp sub-u da normalno komunicira na srpskom, čudi mi da nije na forumu.
izvini sto ti kvarim sneska ali je taj korisnik tamo dosta aktivan na sledecim subredditima:
techIndia, Real_teenindia, pakistan, AskIndia, TennIndia, topdealsforindians

tako da sumnjam da je srbin vec koristi samo translator. ja licno ne bih koristio jos njegov addon, dok se ne proveri lepo i ne prodje veci broj ljudi. svakako imamo dosta addona kao sto si napisao par posta gore 🙂

Hmmm kad bi se svi ustrucavali i cekali da neko drugi proba 🤔🤔🤔 ( vec sam par puta pitao i jos mi nije jasno da li sto u Stremio se bas lako i kratko radi install i uninstall pa treba da izbegavamo da isprobaamo nove addone pa je bolje da cekamo druge da to urade i jave meni radi , meni radi , meni radi ) , ja licno probao i nije se nista "desilo" 🤣😂🤣😂 sem sto pusta filmove i serije koje sam pustio , pa da se javim meni ovo ok , pitam se , pitam se ko je bio tvorac hayduka a ko li je Torrentija jel su pouzdani jel se dovoljno veci broj ljudi javilo jel smem da koristim i dalje

Uzimajuci u obzir Stremio, nama entuzijastima OLED C4/G4 (koji poslednji nudi podrsku za DTS strimove) dodje kao poslednji, sveti gral, koji sve foramte zvuka podrzava?

ja licno probao i nije se nista "desilo" 🤣😂🤣😂
Sad su login podaci za tvoj RD naloga upisani negde u čitljivoj formi 😂 A i deo su nekog AI modela.
Hmmm kad bi se svi ustrucavali i cekali da neko drugi proba 🤔🤔🤔
Zato što sve veći broj polu-pismenih likova "vajb koduje" softver tog tipa... jel pre koji meseci bio neki "pomoćnik", dodatak za *arr "stack" (Sonarr, Radarr...) koji je bio primer toga.

Sav taj novi softver koji (navodno) piše 1 jedini programer a pušta 27 update-ova nedeljno i tako 3 meseca istim tempom očigledno ima i "AI kolegu" u mixu negde.

Ako su upisani i moze to tako da se skine onda ako 🤣😂🤣😂 ali u ovim addonovima nije bilo reci o RD i nigde ih nisam upisivao ( api ili user/pass) nego samo na onim nalozima od Stremija gde se ne koristi RD za ljude koji nemaju doticni i svi ovi postovi ja razumeh da je za te korisnike al eto mozda i gresim 🤣😂🤣😂
A sad pogledah taj doticni daje mogucnost samo za torbox integraciju tako da ako moze preko njega da mi skine RD u samom Stremiju onda svaka mu cast **** ** neka mu i moj RD 🤣😂🤣😂 ( kad moze snajka i ti moze onda on i drugi 🤣😂🤣😂)
Preuzmite onda code od Hayduka i uz pomoc AI napravite da radi i dalje 😉😁
I izvinjavam se onda drugima ako ih navodim na pogresne sigurnosne korake , ja sam od onih koji proba te nove addonove a ne cita i ne preispituje na redditu i sl. ko ga je napravio i kolko ima update-ova

Poslednja izmena:
izvini sto ti kvarim sneska ali je taj korisnik tamo dosta aktivan na sledecim subredditima:
techIndia, Real_teenindia, pakistan, AskIndia, TennIndia, topdealsforindians

tako da sumnjam da je srbin vec koristi samo translator. ja licno ne bih koristio jos njegov addon, dok se ne proveri lepo i ne prodje veci broj ljudi. svakako imamo dosta addona kao sto si napisao par posta gore 🙂
🤣 sad mi je već jasnije.. hvala na informaciji, neverovatno kako tečno prevodi translator.
Elem, torbox gasi svoj zvanični addon i predaje štafetu zajednici

Poslednja izmena:
Jel postoji neki problem sa RD pa svi koristite ove web stremere? Juce sam ponovo uplatio rd, koristio sam yellyfin mesec-dva, pa ne znam sta se desava?

Jel postoji neki problem sa RD pa svi koristite ove web stremere? Juce sam ponovo uplatio rd, koristio sam yellyfin mesec-dva, pa ne znam sta se desava?
Upravo htedoh da postavim isto pitanje, koristim Stremio na TCL 55C735 sa Premiumize nalogom, koliko vidim sve radi normalno.

Stigao do kreiranja TMDB naloga, zakucao, iznervirao se, i odustao 😃 Hvala u svakom slučaju na linku.
Primetih u "AIOStreams" odeljku da spominje sootio, nuvio, webstreamr i HD hub, tako da ću ostati na trenutnoj konfiguraciji sa isključivo HTTP adonima (za sada funkcioniše). Verovatno ću vremenom svesti listu na maksimum dva, samo da skontam da li se neki od navedenih posebno odvaja od drugih..

Često add-onovi zabadaju pa ljudi idu na alternative. Kod mene koliko vidim moji gledaju sve najnormalnije preko torrentia i cometa. Kada zabode ide sa plexa to što addon nije pustio a RD pokupio. Lično sam batalio stremio jer me smarao jedno 2 nedelje je bugovao. Puštam sad internin playerom sa sherovanog virtual foldera.

Stigao do kreiranja TMDB naloga, zakucao, iznervirao se, i odustao 😃 Hvala u svakom slučaju na linku.
Primetih u "AIOStreams" odeljku da spominje sootio, nuvio, webstreamr i HD hub, tako da ću ostati na trenutnoj konfiguraciji sa isključivo HTTP adonima (za sada funkcioniše). Verovatno ću vremenom svesti listu na maksimum dva, samo da skontam da li se neki od navedenih posebno odvaja od drugih..
Ja sam skoro kad je ono Torrentio krenuo da štuca nameštao AIOStreams, video tamo da postoje neki preporučeni profili, jedan od njih mi je namestio pola tih nekih plaginova za koje nisam ni čuo tipa Sootio, Knaben, sad svi oni rade skupa za RD/Usenetom u jednom plaginu i ta skupina of 5-6 njih preko AIO radi brzo kao da je jedan.

Bilo je par strana unazad altrernativa Nuvio, ima i tema. Izbacujuju update skoro svaki dan. Ima za android tv i za andorid, sti što android app su uzeli da rade iz pocetka. Tako da za nuu trenutnonema update ali obe app ta sada rade odlicno. Isti addon sto idu za stremio mogu i kod njih da se instaliraju

Malo jeste zapetljano, ali sustina se svodi da se naprave nalozi na TMDB, TVDB, RPDB (ovaj i ne treba, ima free API) i Google, izvuku API kljucevi i ubace u template koji se ucita u plugin. Treba da se odvoji sat-dva da se sve lepo iscita i podesi. Rezultat je i vise nego dobar. Sad koristim AIOstreams, AIOmetadata, Titlovi i radi super, sve jasno i pregledno.

Malo jeste zapetljano, ali sustina se svodi da se naprave nalozi na TMDB, TVDB, RPDB (ovaj i ne treba, ima free API) i Google, izvuku API kljucevi i ubace u template koji se ucita u plugin. Treba da se odvoji sat-dva da se sve lepo iscita i podesi. Rezultat je i vise nego dobar. Sad koristim AIOstreams, AIOmetadata, Titlovi i radi super, sve jasno i pregledno.
Ubacio korisničko ime, lozinku/potvrdu, polje "poruka" ostavio prazno, kliknuo na "registruj se" i izbaci mi da nisam ubacio mejl adresu. A polja nigde 😃 pričam za TMDB

Ubacio korisničko ime, lozinku/potvrdu, polje "poruka" ostavio prazno, kliknuo na "registruj se" i izbaci mi da nisam ubacio mejl adresu. A polja nigde 😃 pričam za TMDB
Cudno. Meni iz Firefoxa bez problema odradilo registraciju. Je l' imas problem da dobijes API ili da otvoris uopste nalog na TMDB?

Nazad
Vrh Dno