Šta je novo?

Stremio

Postoji li neki addon za sportove tj za F1?

Ljudi su mislili da je piraterija mrtva kad su došli striming servisi, koji su nudili svoje usluge i dosta sadržaja za malo para. A onda su oni napravili pun krug i sad je sve fragmentisano gore nego kablovska ranije, pa ogorčenost dovodi do piraterije ponovo. Cikličnost na delu, plus uvek postoji neki vid evolucije kako za korporacije, tako i za pirate, ne brinimo 🙂
Ontopic, Torrentio je poslednjih par meseci užas živ, no dobro je da postoje alternative.
Proradio... 😉

Znas da je stream dobar kada krene spica najavna filma, i krece rus (ili ukrajinac) da cita napisano na ekranu.. nazive studija i produkcjskih kuca.
Na WebOS je nebitno koji jezik izaberes, uvek krece sa non-english, bez obzira na podesavanja pluginova.

Može da se podesi u podešavanju primarni audio jezik tako da se ne mora ručno mjenjati

IMDB watchlista preko https://stremlist.com/ opet radi, potpuno je preradio kod pa je rekao da nece vise biti problema. Trakt.tv je ogranicio na 100 watchlist spisak za free usere pa ko ima preko 100 ovo je mnogo prakticnije. Mozete sortirati na vise nacina kako da vam se prikazuje takodje i serije se prikazuju posebno od filmova.

Koristim torentio i slicno ne i RD. Nije mi jasno ovo oko seed-era stoji preko nekad 1, 15, 50, 150, 250+ i nece da ucita ili krene da ucita i posle kratkog vremena 0KB/s. I onda odaberem neki koji ima samo par njih i radi dobro. Deluje mi da tu nesto ne radi dobro izmedju plugina i prikaza.

Ovo su zeznuli kada se biraju prevodi posle zadnjeg azuriranja gde je ceo prozor za titl crn i preko donjeg dela gde su titlovi pa ako se trazi sinhronizovan titl mora non-stop da se ulazi i izlazi da se uporedjuje da li prati razgovor.

Meni torrentio nije radio par dana, instalirao sam comet, koji je sa RD radio super. Nisam proveravao ovih dana torrentio, ali mislim da je proradio, ne?

Torrentio RD kod mene radi već dva-tri dana. Upravo gledam nešto preko torrentio.

TorBox i RD su imali neke napade pre dan dva (ddos ili botnet) , da vas ne cudi ako ste imali problem.
Neki kazu da jedni druge napadaju, neki kazu da ih konkurencija dira a neki spominju holivud ili netflix ali ne verujem u to

Bilo je neko prepucavanje na tviteru, ludaci iz RD su pominjali da ih konkurencija udara. Uglavnom iz RD lupetaju, što neko kaže RD kao da ima šizofrenu ličnost na tviteru. Baš u to vreme nisam mogao da nadjem šta je keširano za neke filmove.

Nisu baš šizofrena pucanja 🙂

1773144103207.png

Na to sam i mislio video sam juče. Ne znam kako dokazuju ovime da je konkurencija?

A šizofrena je za one reviewe ako si čitao što su korisnicima koji su dali loš review na ne znam kom sajtu matchovali naloge po mailu i blokirali ih. Sad pitanje je i to da li je istina ili social manipulacija od strane konkurencije. Svakako zanimljivo gledati razvoj situacije. Ogromna lova je u igri biće svačega.

Inače torbox mu je odgovorio welcome to the club sa slicnim screenshotom. Neko ih gadja, verovatno ne mogu milom pa hoćr da ih se reše silom.

Poslednja izmena:
Ne gledam tamo nego prelo stremija, testirao malo ore pustio mi neki full hd.

Da li postoji neki Ai subtitle za Stremio da je free treba mi za par ljudi?

Naleteo sam na ovaj i deluje mi odličan za učenje jezika.

Jel nadje da neki funkcioniše free bez ograničenja?

U vecini slucajeva update addona ako ga ima moze se naci u sekciji addons i kad se klikne pojedinacno na sam addon vidi se update ako postoji , za neke je moralo da se instalira novi pa deinstalira stari ili obrnuto kako je kome lakse

Nazad
Vrh Dno