Šta je novo?

Stremio

Ja sam morao ponovo da se ulogujem na Stremio, ali mislio sam možda je do apdejta TV firmwarea, sa Androida 12 na 14. Posle vidim ulogovan sam na sve ostalo, Netflix, Prime, Max. RD radio sinoć, ali jako kasno je bilo, nije bio peak.

Ako koristi neko aiostreams, u podesavanjima exclude-ujem ruski jezik, izbaci mi mediafusion timeout error, jel može neko da mi proveri da li je do njih ili do mene

Je l' ima neko problema sa titlovima u Stremio? U poslednje vreme, titlovi iz čista mira u toku filma krenu da beže. Poslednja 3-4 filma što sam odgledao mi se desilo. Ovo nije slučaj kao kada ubacim titl sa drugačijim fps pa konstantno beži, nego titl ide normalno i odjednom pobegne za jednu sekundu, i taman podesim, kad ono nakon 15-20 minuta opet isto. Uglavnom koristim titlovi.com addon.

Je l' ima neko problema sa titlovima u Stremio? U poslednje vreme, titlovi iz čista mira u toku filma krenu da beže. Poslednja 3-4 filma što sam odgledao mi se desilo. Ovo nije slučaj kao kada ubacim titl sa drugačijim fps pa konstantno beži, nego titl ide normalno i odjednom pobegne za jednu sekundu, i taman podesim, kad ono nakon 15-20 minuta opet isto. Uglavnom koristim titlovi.com addon.
Imaš na temi neko je opisao problem i rešenje. Rollback na prethodnu verziju Stremi rešava problem.

Čini mi se da comet ima više izvora i bolje je radio ovih dana. Npr vruć vetar je našao na cometRD na torrentioRD nema izvor

Pročitaš opis na Debridio sajtu i bude ti jasno da to nije "debrid" usluga.

Zašto bih plaćao addon 20$(pročitah da poskupljuje)?
Jeste da je torrentio besplatan ali dzaba kad svako vece zabada, meni je sad on poslednja rupa na sviralu, takodje i comet je poceo da zeza. Platis 10$ i nema problema plus dobijes i neke iptv kanale (za sport super).

Jeste da je torrentio besplatan ali dzaba kad svako vece zabada, meni je sad on poslednja rupa na sviralu, takodje i comet je poceo da zeza. Platis 10$ i nema problema plus dobijes i neke iptv kanale (za sport super).
Nece debridio nista da pomogne ako RD zabode.

I ja sam uzeo Debridio za 10$ i lepo radi, no brainer za godinu dana.
Hvala na preporuci.

Easynews na Stremio radi iznenadjujuce dobro. Odmah otvara. Dok na Kodi-ju ponekad potrebno pustati nekoliko puta. Mada zadnja dva puta mi pustio iz prve.
Tako ako se odlucim za easynews link pustim preko Stremia i externi player Kodi.

Easynews na Stremio radi iznenadjujuce dobro. Odmah otvara. Dok na Kodi-ju ponekad potrebno pustati nekoliko puta. Mada zadnja dva puta mi pustio iz prve.
Tako ako se odlucim za easynews link pustim preko Stremia i externi player Kodi.
Mnogo bolja stvar za usenet u stermiu je usenet streamer / nzbdav. Trazi selfhosting doduse, ali je neverovatno dobro, a tek je krenulo. Prakticno strimujes ceo usenet na klik bez ucitavanja (tj sa par sekundi). Ima i health check za nzb-ove da ih filtrira. Ko je dovoljno upucen, obavezno pogledajte.

Koji usenet beše onaj narandzasti nl neki holandski?

Sad gledam easy news on ima.ogranicenje u protoku mesecno. Nece to da igra ako ima limit. Moram kroz mailove da nadjem na kojem sam bio pre 15ak godina.

Debridio vise nije 10 nego 20, cisto da znate...

Sad gledam easy news on ima.ogranicenje u protoku mesecno. Nece to da igra ako ima limit. Moram kroz mailove da nadjem na kojem sam bio pre 15ak godina.
newshosting ti je najbolji verovatno...sad je bio 25e 15 meseci za black friday. A uz to dobijes i easynews.

Poslednja izmena:
Našao sam XLned je ali vidim.po.mailovima da sam arčio free naloge sa promenom maila tada. Svakako ne igra no on igru jer je ogranicena brzina. Bacici oko na newshostong pakete informativno.

Edit - newshosting - Ovo je ekstra cena plus nema ogranicenje na lokacinu pa.može više ljudi s obtirom da ima 100 konekcija. Jedini jadac je kad istekne 15 meseci pa full cena ali dobro o tome otom potom.

Svaki BF je ova cena. To je vise da isprobas kao alternativu, lako ces ako ti se svidi 😀.

Koliko bi dobro bilo kad bi stremio mogao da ima neki vid komunikacije. Da banalizujem recimo accounti mogu da se "friend-uju" kao na plex i da mogu da se dele preporuke i slično. Zavisno koliko namestiš privatnost toliko neko može da vidi. Tipa preporuke i poslednje gledano i slično. Znam da je fantazija ali bi bilo dobro.

Nema limita. Imas easynews i za 2$ mesecno. Ali placa se za godinu dana izadje 24 $ za godinu dana. Ima i novijih stvari ali za starije stvari moze biti odlican dodatak uz real debrid.

@emaremare Da, tek sad uvode ono "liked" i "loved" in stremio, ali i za to treba poseban addon koliko vidim. To sto ti trazis verovatno moze kroz svoje trakt ili neke druge namenske liste za to koje bi nekome instalirao, pa da mu se tu pojavljuje ono sto dodas.

Meni je bilo bitno da mogu da sakrijem cinemeta kataloge a da to ne narusi funkcionalnost i da preko stremthru list imam svoje liste (koje ja zelim sa trakta, tmdb, mdblist-a ili sta vec ko zeli) i da imam samo to na glavnom ekranu i lako sortirano po mojoj zelji.

Stremio je suvise basic za neke stvari, ali je zato kad sve namestis nekome vrlo lako samo dati nalog da koristi.

Nazad
Vrh Dno