Šta je novo?

Stremio

Imam problem sa instalacijom Titlovi com addona, radio mi je i htio sam ga uninstalirati jer mi nije ocitavao prevode i opet da ga dodam i izgleda da je nesto promjenjeno,

Ovo mi stoji

Screenshot 2025-11-03 194625.png

Sta moze biti ?

Tek sad vidim da ovaj cyberflix katalog ne radi. Jel ima neka alternativa da sortira po streaming platformama?

Imam problem sa instalacijom Titlovi com addona, radio mi je i htio sam ga uninstalirati jer mi nije ocitavao prevode i opet da ga dodam i izgleda da je nesto promjenjeno,

Ovo mi stoji

Pogledajte prilog 511328

Sta moze biti ?
Jesi li pretplaćen? Mjesec dana je besplatno, posle moraš platiti 10€ za godinu.

Није ништа промијењено @Bokolo , него то није Official addon :) Иди на ову страницу и испрати кораке за инсталацију, па напослетку то изгледа овако:

Titlovi.com Stremio addon.jpg

Једино ако ниси хтио баш тај незванични, у том случају не могу да помогнем, користио сам га јако кратко прије појављивања овог званичног са наплатом годишње претплате.

Izgleda da ne povlače titlove za srpski (ni za hr i bos) dok za ostale radi...
Edit: deonstalirao i ponovo instalirao, sada radi...

Poslednja izmena:
Није ништа промијењено @Bokolo , него то није Official addon :) Иди на ову страницу и испрати кораке за инсталацију, па напослетку то изгледа овако:

Pogledajte prilog 511371

Једино ако ниси хтио баш тај незванични, у том случају не могу да помогнем, користио сам га јако кратко прије појављивања овог званичног са наплатом годишње претплате.
Preko te stranice trazi nanovo da uplatim iako sam ulogovan i vec sam platio.

Онда је то случај за њихову подршку.
Да ниси можда уплатио тачан износ а тамо је наведено да трошкови обраде падају на твој рачун, те да је њима фактички стигло нешто мање од износа годишње претплате, па те систем не препознаје као некога ко је платио потребан износ? :unsure: Свакако мораш њих да питаш...

Jel rešen problem sa Trakt addonon, znam da se redovno dešavalo da ga konfigurišem, dodam liste koje želim da mi prikazuje i posle nekoliko dana ceo addon traži ponovno konfiguraciju. Pa sam batalio skroz, jel koristi neko trenutno?

Iz mog iskustva svi ti sa user listama brzo prsavaju, promeni se hosting, ne odrzava se i ćao

Vrh Dno