Šta je novo?

Stremio

Odabereš onaj za koji imaš ključ.

Znam to, to mi je opcija ako ne uspem da je nekako instaliram. Hvala ti u svakom slučaju. Baš me interesuje da li i ostali koji su u skorije vreme kupovali lg kao i ja nemaju u aplikacijama stremio.
Izvini jesli li tražio aplikaciju kroz pretraživač? Mislim ukucaš naziv pa čekaš da ti izađu rezultati? Koliko se sećam ni ja nisam uspevao tako ali sam je našao tako što sam listao redom aplikacije u sekciji zabava mislim. Ali, sada uopšte nisam zadovoljan kako radi Stremio, užasno je spor tako da koristim ili kroz pretraživač, ali sam uglavnom na Kodiju koji sam instalirao kroz Homebrew. Radi perfektno.

TOrentio na Stremiu ne radi i dalje, barem kod mene

Torentio bez RD radi lagano i bez problema :cool: Chief of war, Mayor of Kingstown, Dexter, nikakvih problema.

Neka preporuka za adons koji koristite za kataloge da izlista najgledanije sa Netflixa, ili makar sta je na Netflix-u, hbo, disney... Nekada sam imao to ali ne mogu da se setim a ovaj genericki mi je bezveze

To ne radi već neko vreme, dobijam eror 404

Izvini jesli li tražio aplikaciju kroz pretraživač? Mislim ukucaš naziv pa čekaš da ti izađu rezultati? Koliko se sećam ni ja nisam uspevao tako ali sam je našao tako što sam listao redom aplikacije u sekciji zabava mislim. Ali, sada uopšte nisam zadovoljan kako radi Stremio, užasno je spor tako da koristim ili kroz pretraživač, ali sam uglavnom na Kodiju koji sam instalirao kroz Homebrew. Radi perfektno.
U aplikacijama sam je pretraživao, u zabavi listao i nema je. Kasnije sam saznao da su je sklonili iz prodavnice. Možeš da probaš da je deinstaliras i ponovo je potražiš, mislim da ćeš je teško naći 😀😀😀

Neka preporuka za adons koji koristite za kataloge da izlista najgledanije sa Netflixa, ili makar sta je na Netflix-u, hbo, disney... Nekada sam imao to ali ne mogu da se setim a ovaj genericki mi je bezveze
Mozda addon Streaming catalogs.

Kod mene verzija lg webos 03.53.20 upravo instalirao stremio, nisam ni znao da ima na webos, koristio sam na mi boxu. Nalazi se pod aplikacije i igre, region Hrvatska. Verovatno su obuhvaćene novije verzije sistema gde su je uklonili

Prilozi

• IMG_20250908_132501.jpg
    IMG_20250908_132501.jpg
    146.4 KB · Pregleda: 29
Tako je kazu od 2024+ sistemi su zahvaceni. Rade na resenju da je vrate ali ide sporo.

Da li ima negde da se skine stremio.ipk pa da se eventualno instalira kao kodi u developer modu, to bi eventualno bila pomoc za one koji ga nemaju u storu na svom TV-u

nista novo ne videh posle updejta, zanrovi i dalje fale...ujedno i jedina mana webos verzije Stremia.

Ja sam u aiostreams namestio da ako torrentio ne vrati rezultate za 2 sekunde, trazi sledecu addon grupu gde sam stavio te koji su alternativa, dovoljan je jedan cak. I onda imas stalno najbrzi torrentio koji je meni u principu dovoljan, a ovo se aktivira automatski samo po potrebi.

AIOStreams ako se instalira na Stremio bez ikakvih podesavanja dodatnih ima li tada efekta?

Nazad
Vrh Dno