Šta je novo?

Stremio

Kod mene su sinoć radili mediafusion i jecketio sa RD dok torrentio nije.

Jackoffio mi radi, ali Real Debrid ne zadnja 2 dana...

EDIT: znaci ipak je globalan problem :(
javite u temu kad proradi RD...

hvala na odgovoru @GoranMed , kapiram da je to lakse resiv problem nego da RD padne ..
jer postoje uvek alternative kao Media Fussion i Jacketio kod kojih stoji RD+ zaista u zagradi (tek sad videh).

Dali za jacketio treba obavezno da imas RD ili drug debrid servis ii moze i bez niv kako torrentio?

Koliko se secam (heh kakav smug komentar) , uvek je i moglo, ali zavisi od broja seedera..
Isto vazi i za Media Fusion

Zdravo svima, može li mala pomoć? Kupio sam lg c41 ali ne nalazim u aplikacijama stremio aplikaciju? Pre par meseci sam je normalno nalazio na starijem lg tv-u, dok je sad na ovom nema.

to je oled tv, imas sigurno pod apps

Evo ga instaliran doduse:
photo_2025-09-05_23-12-22.jpg

Poslednja izmena:
Da, oled je. Jednostavno je nema. Menjao sam i region, stavljao Austriju, Englesku, ali ne nalazim stremio.

posto nisam instalirao AI update na TV-u pre 10-15 dana, niti zelim...
jel mozes uci u isti meni i okaciti ss?
(mislim na model)

Ma imam ga i ja na drugom lg tv-u. Ali sad ga ne nalazim na ovom. Jednostavno je nestao iz prodavnice. Više se izgleda ne može naći.

Ako je tako, molio bih te za SS verzije, jer u tom slucaju je vec zabrinjavajuce

Jel vama radi RD meni nista ne otvara ko da su pali serveri?

Da, isti model. Čitao sam malo na stranim forumima i izgleda da su je uklonili iz prodavnice. Vi što ste instalirali bez problema koristite, ali novi korisnici je ne nalaze. Neko je napisao da je stavio region Australiju i pojavila se. Ali ja nemam mogućnost da izaberem nju.

To je ono sto me i plasilo da ces reci... ali uvek imas mogucnost dodavanja 4K TV sticka kojeg god sa 2-3GB memorije.
Za razliku od ultrabrze aplikacije na LG OLED, imaces mogucnost pustanja DV mkv fajlova sa malo usporenijim odzivom daljinca..
Bukvalno se na to svodi sve.. odziv i ucitavanje vs kompatibilnost

Znam to, to mi je opcija ako ne uspem da je nekako instaliram. Hvala ti u svakom slučaju. Baš me interesuje da li i ostali koji su u skorije vreme kupovali lg kao i ja nemaju u aplikacijama stremio.

Ako i jesu, jedva su docekali da cim kupe TV, da ih apdejtuju, tj. da pucaju sebi u nogu.
Azuriranje softvera bez potrebe, je bukvalno to, bilo i ostalo.
Bio to win/android/webos... nazalost, ista prica

Nazad
Vrh Dno