Šta je novo?

Stremio

Jel moze neko pojasnjenje kako da strimujem linkove 100GB+ preko stremia koji se ne pojavljuju u stremiu, a ima ih u real debrid manager-u?
Sve što je u Debrid manageru(rd cloud) se nalazi u sekciji Other u Stremiu ili Discover->Other. Nema veze sa veličinom fajla.
Kako namestiti Stremio da mi posle par minuta strimovanja ne izadje skroz iz app, narocito ako hocu da pomeram vreme na skali, zabode i izadje skroz?
Verovatno je problem do uređaja preko koga gledaš.

Sve što je u Debrid manageru(rd cloud) se nalazi u sekciji Other u Stremiu ili Discover->Other. Nema veze sa veličinom fajla.

Verovatno je problem do uređaja preko koga gledaš.
Izgleda da je problem u 4K koji zakuca, dok na Kodiju mi je 4K pusta bes problema. Da li ima veze mozda koji stremio skinem sa sajta, za mobile ili android tv?

Pa na kom uređaju gledaš ne kapiram? Dajte bar osnovne informacije šta koristite. "4k koji zakuca" je vrlo šturo i treba da gledamo u pasulj i nagađamo. Koji uređaj, koja aplikacija, koji fajl, da li drugi link radi, itd itd.

Pa na kom uređaju gledaš ne kapiram? Dajte bar osnovne informacije šta koristite. "4k koji zakuca" je vrlo šturo i treba da gledamo u pasulj i nagađamo. Koji uređaj, koja aplikacija, koji fajl, da li drugi link radi, itd itd.
To je supernovin box mpm1111c, 1GB ram.
Probao sam i druge linkove, generalno stremio bas sporije radi, dok ranije na Kodiju je dosta brze pustao

Neka se javi neko ko ima taj boks pa iznese svoje iskustvo. 1GB rama uređaji su smešni i nije čudo da ti secka, sporo...Još čudnije da Kodi uopšte radi na takvom uređaju i to bolje nego Stremio😂. Opet, nemamo pojma šta gledaš jer nisi napomenuo. Neki stream servis (RD, Alldebrid, easynews) koristiš ili free addone?

Neka se javi neko ko ima taj boks pa iznese svoje iskustvo. 1GB rama uređaji su smešni i nije čudo da ti secka, sporo...Još čudnije da Kodi uopšte radi na takvom uređaju i to bolje nego Stremio😂. Opet, nemamo pojma šta gledaš jer nisi napomenuo. Neki stream servis (RD, Alldebrid, easynews) koristiš ili free addone?
Dobro, zato i pitam, ne moras da se ljutis odmah, ako ti imas dosta jaci uredjaj, svaka cast 👏
Koristim torrentio i thepiratebay. Preko Kodija na elementumu sam pustao sasvim bez problema.

Moraš da daš pune informacije kada postaviš pitanje. Neko uzima vreme da odgovori na to. Nebitno ko ima koji uređaj samo sam ti skrenuo pažnju da streaming na takvom uređaju može biti jedan od problema. Sada znamo da koristiš free addone a to si već mogao u prvom komentaru da pomeneš pre nego ti ego ode na "svaka ti čast".
Znači potencijalni problem broj 1 su broj seedera na tom torrentu koji puštaš, sam addon, itd. Probaj Superflix. Ne koristim free addone.
Elementum sam koristio ranije i radio je lepo kada ima dovoljno seedera i dovoljan memory buffer.

Jednostavno sa takvim uradjajem izvlaci i gledaj sta mozes isprobavanjem nadji granicu , stremio i kodi bi trebalo da daju slucne rezultate a posto ne napisa i kakav ti je internet ( kao sto ti napisa i kolega btw gde ne videh ljunju kod njega ni podsmeh) jer i u prvom postu trebalo je dati dosta vise informacija , ai malo prelistati temu mislim da ima toga da se procita sta je free sta nije i kako sta radi

• Like
Reagovanja: gec
Moraš da daš pune informacije kada postaviš pitanje. Neko uzima vreme da odgovori na to. Nebitno ko ima koji uređaj samo sam ti skrenuo pažnju da streaming na takvom uređaju može biti jedan od problema. Sada znamo da koristiš free addone a to si već mogao u prvom komentaru da pomeneš pre nego ti ego ode na "svaka ti čast".
Znači potencijalni problem broj 1 su broj seedera na tom torrentu koji puštaš, sam addon, itd. Probaj Superflix. Ne koristim free addone.
Elementum sam koristio ranije i radio je lepo kada ima dovoljno seedera i dovoljan memory buffer.
Probacu onda i sa tim superflixom. Nisam znao da ima i addonova koji se placaju pored free. Mislio sam da je stremio sam po sebi mozda problematican pa da izbacuje iz nekog razloga i mozda odredjenih podesavanja. Na kraju krajeva nadam se da cu za neko vreme promeniti uredjaj, barem jaci. Razmisljam za xiaomi firestick 4K, ako valja sta u tom malom.

Ne plaćaju se addoni već stream servis(rd, alldebrid, easynews, offcloud, orion, itd). Probaj na kompu ili telefonu kako ti se ponaša isti link, ali opet zavisi od seedera. U svakom slučaju idi na bolji uređaj ako imaš mogućnosti. Imaš temu i za to gde ljudi preporučuju svašta nešto za 20-25e i nema potrebe za kupovinom mnogo skupljih. Taj Xiaomi 4k stick je ok.

To je supernovin box mpm1111c, 1GB ram.
Probao sam i druge linkove, generalno stremio bas sporije radi, dok ranije na Kodiju je dosta brze pustao
Meni je na tom uredjaju i Kodi redovno pucao tako da je to ogranicenje sa ramom najverovatnije, a uz to ni procesor nije bajan.

Ne plaćaju se addoni već stream servis(rd, alldebrid, easynews, offcloud, orion, itd). Probaj na kompu ili telefonu kako ti se ponaša isti link, ali opet zavisi od seedera. U svakom slučaju idi na bolji uređaj ako imaš mogućnosti. Imaš temu i za to gde ljudi preporučuju svašta nešto za 20-25e i nema potrebe za kupovinom mnogo skupljih. Taj Xiaomi 4k stick je ok.
Ajde videcu da nadjem tu temu za boxeve, posto par boxeva koje sam probao su teska kanta, pise da pustaju do 8K, kao 4GB rama, za 25e, trokira vec na 1080p. Jedini koji sam isprobao da valja, od brata je model amlogic X96 air 4/32
Meni je na tom uredjaju i Kodi redovno pucao tako da je to ogranicenje sa ramom najverovatnije, a uz to ni procesor nije bajan.
Znaci ipak treba dobra makina

Koji od pomenutih koristiš i koja je razlika u odnosu na ostale?

Koji od pomenutih koristiš i koja je razlika u odnosu na ostale?
RD & Easynews. Imaš i Premiumize. Nema neke velike razlike. Za obične smrtnike najjeftiniji i najbolji je RD. Samo neko ko se ograničava Torrentiom nije loše da ima backup pogotovo u poslednjih mesec dana kada više puta nije radio zbog sve veće popularnosti. Zato i držim easynews između ostalog. Mada ni za to nema potrebe jer postoji Kodi(RD+addoni, elementum za privatne trakere, itd). Vidim da može i torrentio da se "self-hostuje" od skoro ali to je već druga priča.

jel se mogu nekako lokalni titlovi pustiti za film preko stremia

mislio sam na sačuvane titlove na uređaju
lokalno sačuvane a ne na jezik :)

Može i na smart box-u. Samo u podešavanjima odaberite eksterni plejer (tipa VLC ili MX) za puštanje filmova i odatle možete lokalno da uvezete prevod.

Pa za externi player da moze vec pisano a isto tako neko napisa da moze sa svojim ( lokal ) titlovima moze se manipulisati preko MSubtitles addona ako se hoce sve preko Stremia da se pusta

probao sam preko eksternog plejera i bilo mi je čudno što neće, tek sam sad primetio da titl fajlovi uopšte neće da se sačuvaju na boxu
pokušavam preko kompa da ih kopiram oni nestanu, pokušam preko fleša da kopiram piše operation not permitted. svi drugi fajlovi se mogu kopirati osim titlova
a ako stoje na flešu pa odaberem njega kao lokaciju normalno se učitavaju
znači titl fajlove uopšte ne mogu na boks da kopiram, čudno sve

napravi mkv sa tim fajlom i titlom. hoće li tada da radi titl?

za pravljenje mkv-a tu je MKVToolNix. stara tema, i dalje aktuelna

e ovako instalirao sam file manager + umesto xplorera i sada radi sve lepo

očigledno se sa svakim boksom moraju testirati iznova aplikacije, neka radi dobro na jednom, neka na drugom

Danas produžio pretplatu na RD, odgledao neku seriju. Nakon pola sata da nastavim sa gledanjem, prijavljuje mi grešku InvalidRDAPIKey/token ?
Proverim APIKey na sajtu i u torentiu , poklapa se. Dal je RD nešto pukao trenutno, ima li još neko sličan problem?

Danas produžio pretplatu na RD, odgledao neku seriju. Nakon pola sata da nastavim sa gledanjem, prijavljuje mi grešku InvalidRDAPIKey/token ?
Proverim APIKey na sajtu i u torentiu , poklapa se. Dal je RD nešto pukao trenutno, ima li još neko sličan problem?
Možda da uradiš refresh api tokena pa da uneseš u torrentio taj novi..

Probao i refreš i neće.
Kad kliknem na grešku pipe da je pristup odbijen i da priverim pretplatu, a na sajtu RD imam premium 120 dana.
Videću sutra, možda je nešto zabagovalo kod njih

Probaj da obrišeš Torrentio addon pa ponovo ga istaliraš u Stremio

sinoc instalirao stremio, torrentio i real debrid, samo nigdje ne vidim u nalogu jesam li dobro real debrid ubacio, ne vidim opciju na app na amazon FS gdje je RD nalog ubacen, a ubacio sam ga preko sajta/browsera onaj api broj od naloga

sinoc instalirao stremio, torrentio i real debrid, samo nigdje ne vidim u nalogu jesam li dobro real debrid ubacio, ne vidim opciju na app na amazon FS gdje je RD nalog ubacen, a ubacio sam ga preko sajta/browsera onaj api broj od naloga
Kad udjes u Stremio app,ides u instalirane Adone,i tu treba da ti se pojavi Torentio RD

Nazad
Vrh Dno