Šta je novo?

Stremio

A moze li za mene neinformisanog😄.Kako da instaliram na Stremiu ovo?

Sa Windowsa nije hteo da mi povuče addon. Instaliraj na telefonu pa onda na boxu (ako te mrzi da čekaš da se seti da povuče addon) reinstaliraj ili obriši podešavanja Stremia. Radi...

Probao. Meni ne radi. No tracks. Kao na open subtitles.
mora raditi,uploadaš srt file(treba pripaziti da je utf-8 encoding) na github i onda staviš taj link kad dodaješ titlove u manageru, naravno imdb id ti mora odgovarati jer prema njemu pretražuje,najbolje je gore preko tražilice naći film/seriju pa ti ga povuče sam, kad se radi o seriji treba popuniti i koja je sezona i epizoda i to je sve,evo njihovih uputstava:
https://msubtitles.lowlevel1989.click/dashboard/manual/
Da li moraš da imaš nalog i odabereš jezike titlova prilikom instalacije addona?
moraš imati nalog ali odabir jezika mislim da nije važan, u stremiu ti prikazuje tvoje titlove i od usera koje zapratiš

mora raditi,uploadaš srt file(treba pripaziti da je utf-8 encoding) na github i onda staviš taj link kad dodaješ titlove u manageru, naravno imdb id ti mora odgovarati jer prema njemu pretražuje,najbolje je gore preko tražilice naći film/seriju pa ti ga povuče sam, kad se radi o seriji treba popuniti i koja je sezona i epizoda i to je sve,evo njihovih uputstava:
https://msubtitles.lowlevel1989.click/dashboard/manual/

moraš imati nalog ali odabir jezika mislim da nije važan, u stremiu ti prikazuje tvoje titlove i od usera koje zapratiš
Nije problem u prikazivanju titla. Vidi titl, ali nakon što ga izaberem prijavi no tracks. Makar je tako za postojeće titlove. Nisam uploadovao svoje.

Nije problem u prikazivanju titla. Vidi titl, ali nakon što ga izaberem prijavi no tracks. Makar je tako za postojeće titlove. Nisam uploadovao svoje.
ja nisam koristio tuđe za sada,samo svoje jer nisam našao nekog usera sa hr ili sr titlovima, probaj mene zapratiti pa probaj neki od mojih titlova,user name mi je gemmali,imaš npr saw x titlove, možeš npr. i naći neki titl koji ti odgovara i onda ideš na duplicate pa ti ga stavi i pod tvoj user name...

И мени се ово дешава од скора, енглески кад изаберем онда приказује, на остале се појави управо ово што си написао: “no track”.

Rekao bih da se niste razumeli... Gec piše o potpuno drugom addonu, MSubtitles v0.37.0 a vi verovatno mislite na opensubtitles addon.
Problem je rešen sa v3.0 koju je danas Drox okačio na temi.
(Kiboni, ni engleski nije radio ako je "spoljni" tj opensubtitles addon prevod. A svi jezici su radili ukoliko je embedded prevod. Engleski je obično embedded na prvom mestu pa si verovatno zato mislio da radi. Svejedno, sad rade i jedni i drugi).

Rekao bih da se niste razumeli... Gec piše o potpuno drugom addonu, MSubtitles v0.37.0 a vi verovatno mislite na opensubtitles addon.
Problem je rešen sa v3.0 koju je danas Drox okačio na temi.
(Kiboni, ni engleski nije radio ako je "spoljni" tj opensubtitles addon prevod. A svi jezici su radili ukoliko je embedded prevod. Engleski je obično embedded na prvom mestu pa si verovatno zato mislio da radi. Svejedno, sad rade i jedni i
ja nisam koristio tuđe za sada,samo svoje jer nisam našao nekog usera sa hr ili sr titlovima, probaj mene zapratiti pa probaj neki od mojih titlova,user name mi je gemmali,imaš npr saw x titlove, možeš npr. i naći neki titl koji ti odgovara i onda ideš na duplicate pa ti ga stavi i pod tvoj user name...
Baš sam tvoj titl i probao. Vidi ga ali prijavljuje no track.

A di gledaš,na PC-u ili androidu?
Meni radi na android tv-u.

Evo sad sam probao i da uploadujem svoj titl prko githuba. Vidi ga ali takođe prijavljuje no track. I na telefonu i na PC-ju,
Evo na Eon box-u (android) radi.

Meni i dalje na eon boxu ne rade titlovi. Izbrisao app, na telefonu instalirao ovaj novi add on za opensubtitles, radi sve ok. Na eon boxu instalirao stremio, prebacio podatke sa telefona, i dalje nece nijedan titl sa opensubtitles, samo embeded.

Kolko ja vidim nije to jos sredjeno , kad instaliram opensubtitle v3 posle forcestop Stremio apk i pustanja ponovo ne pokazuje da je addon instaliran , u jednom trenutku rade titlovi pa opet ne , izgleda da nam ostaje jos cekanja i stroljenja

Nešto tu oni prtljaju još oko toga, tako su i napisali da će još raditi na tome a vidim da je i ekipa koja radi MSubtitles addon pustila na brzinu novu v38 verziju tako da treba malo pričekati da to sve svi oni poslože...

Jos kad bi i ovi sa tiltovi.com sredili da imamo titlove ceo mesec,bilo bi top. 😁

tiltovi.com addon ne radi uopće već dugo, možda se čini da radi jer puno titlova sa opensubtitles su sa titlovi.com i na početku im stoji taj natpis ali addon kao takav ne radi

Iz tog razloga koristim samo Kodi. A drugima instaliram Stremio. Evo ceo dan im namestam . Izbrisite sve druge addone za titlove i ostavite ovaj novi samo. Izadjite iz app i obrisite kes same app. Posle toga radi kako treba. Valjda bi mi se zalili ponovo :)

Evo sad sam probao i da uploadujem svoj titl prko githuba. Vidi ga ali takođe prijavljuje no track. I na telefonu i na PC-ju,
Evo na Eon box-u (android) radi.
sad meni ne radi nakon restarta stremia,MSubtitles, izgleda da se treba strpiti koji dan dok svi oni skupa to ne srede malo...
do tada se prebacujem na kodi, dok ne počnu problemi i sa njim 😰
Iz tog razloga koristim samo Kodi. A drugima instaliram Stremio. Evo ceo dan im namestam . Izbrisite sve druge addone za titlove i ostavite ovaj novi samo. Izadjite iz app i obrisite kes same app. Posle toga radi kako treba. Valjda bi mi se zalili ponovo :)
Instaliraj im kodi pa da vidiš tek onda nameštanja haha, nisam protivnik kodija, dapače, koristim ga i sam ali baš da je jednostavniji od stremia teško...

Poslednja izmena:
sad meni ne radi nakon restarta stremia,MSubtitles, izgleda da se treba strpiti koji dan dok svi oni skupa to ne srede malo...
do tada se prebacujem na kodi, dok ne počnu problemi i sa njim 😰

Instaliraj im kodi pa da vidiš tek onda nameštanja haha, nisam protivnik kodija, dapače, koristim ga i sam ali baš da je jednostavniji od stremia teško...
Niko nije rekao da je Kodi jednostavniji za koriscenje. Zato ga i ne instaliram drugima osim cerk i bratu koje sam ,,obucio,, da ga koriste. Ja ga eto tvrdoglavo koristim od verzije 10 i jos tvrdoglavije koristim samo Confluence skin sto strasno nervira @shamanNS ;)

Pitam se koliki je poskup korisnika koji koriste Confluence skin u Kodi i onih koji i su koristili Classic theme izgled na Windows 7.

Šta li se dešava sa Stremiom generalno *****ava od novog updatea ne vuče addonove sa uredjaja na uredjaje tj. Neće da ih sinhronizuje... I dajte da se organizujemo da napravimo da rade titlovi.com :)

Dokle embeded radi dobro je
upravo tako, i dok se ne dira i ne updejta sve super, inače je stalno zabavno, ja sam na beta omegi radi dolby visiona i bingie skinu, fenu i kišobranu tako da mi nije dosadno,svako malo nešto ...
Niko nije rekao da je Kodi jednostavniji za koriscenje. Zato ga i ne instaliram drugima osim cerk i bratu koje sam ,,obucio,, da ga koriste. Ja ga eto tvrdoglavo koristim od verzije 10 i jos tvrdoglavije koristim samo Confluence skin sto strasno nervira @shamanNS ;)
pametno, ipak se puno lakše riješe problemi na stremiu,imam i ja nekoliko takvih "korisnika" a imao sam ih i na kodiju prije tako da sad kad me netko pita odmah im preporučujem stremio

Poslednja izmena:
Šta li se dešava sa Stremiom generalno *****ava od novog updatea ne vuče addonove sa uredjaja na uredjaje tj. Neće da ih sinhronizuje... I dajte da se organizujemo da napravimo da rade titlovi.com :)
čini mi se da nešto prčkaju i na svom serveru a ne samo sa addonom za opensubtitles zbog ovog novog problema sa titlovima, na redditu su tako nešto i najavili danas...
titlovi.com addon je dobro radio ali tu je koliko znam bio problem sa hostingom...

Jako čudno se ponaša. Na telefonu i Eon boxu radi (uglavnom) normalno. Međutim, web werzija za LG WebOS (kroz browser), koju sam najviše koristio, baš zeza. Za neke serije uopšte ne vidi titlove sa opensubtitles (nema ikonice za titlove). Pritom provereno ima titlova na sajtu. Kako postoje (najmanje) dve adrese preko kojih pristupam Stremiu (jedna je oficijelna web.stremio ,a druga app.strem.io) i one se ponašaju drugačije. Ova prva vidi neke titlove, ali ne može da ih učita, prijavljuje grešku. Ova druga (koja je sjajno radila i bila brža) ponekad neće da pusti sadržaj koji sam već gledao pa prekinuo, već se čuje samo zvuk, a stoji naziv filma (serije). Addon Msubtitles neće na ovim verzijama da povuče titlove. Opensubtitles v3 negde radi negde ne. Valjda će neko ispraviti ovo.

Vrh Dno