Šta je novo?

Stremio

U stremio addonu torentio izaberes Rd i sa svog RD naloga prekopiras API kod.

Ne ulazim ko koliko ima love ali me zanima npr. b.p 2 da li preko RD dobijas bolju kopiju nego sto se bez RD daje. Imam preko provajdera HBO u paketu, sve sto je hit vrlo brzo dodje i na HBO tako da nisam siguran da li se uopste isplati trositi pare i koliko je sigurno to placanje ako krene lov imaju sve papire da te ulove. Usput ko je koristio opensubtitle njim je baza provaljena prosle godine, proverio na jednom od svojih emailova. Bez RD skoro sve secka iako imam 1Gbps konekciju. Ako vec koristim KK i paypal dajem donacije za neke programe.

Koristis li ti stremio?
Da, koristim na mi box s. To sam instalirao preko apk fajla pre 2 godine i od tada gledam filmove i serije, nikakva dodatna podešavanja. Uglavnom biram što manje veličine fajlova i kad film krene nema više seckanja niti prekida, jedino ako prekine net. Nemam veliku brzinu, to se kreće od 10-25 Mb/s, nekada i manje, spojeno preko wifi.
Sinoć sam platio ovih 16 eur i ubacio api kod , zatim u stremio na mi boxu , u podešavanjima za addone, kliknuo na sinhronizaciju. Nakon toga sam restartovao stremio i ne vidim nikakvo poboljšannje, sigurno nešto nisam uradio kako valja. Napominjem da me jedino zanimaju filmovi i serije. Da li treba još nešto da se instalira da bi radilo, možda neki vpn? To nemam.

Da, koristim na mi box s. To sam instalirao preko apk fajla pre 2 godine i od tada gledam filmove i serije, nikakva dodatna podešavanja. Uglavnom biram što manje veličine fajlova i kad film krene nema više seckanja niti prekida, jedino ako prekine net. Nemam veliku brzinu, to se kreće od 10-25 Mb/s, nekada i manje, spojeno preko wifi.
Sinoć sam platio ovih 16 eur i ubacio api kod , zatim u stremio na mi boxu , u podešavanjima za addone, kliknuo na sinhronizaciju. Nakon toga sam restartovao stremio i ne vidim nikakvo poboljšannje, sigurno nešto nisam uradio kako valja. Napominjem da me jedino zanimaju filmovi i serije. Da li treba još nešto da se instalira da bi radilo, možda neki vpn? To nemam.
Ovako.Nisi instalirao torrentio addon. I ja imam mi box s pa ajde da na najlaksi nacin instaliras. Instaliraj stremio na telefonu. Zatim instal stremio odavde. https://stremio-addons.netlify.app/
Zatim imas podesavanja samog torrentio addona (slika) Screenshot_2022-12-16-08-39-05-543_com.android.chrome.jpg
Onda startujes mi box, startujes stremio ides na addons i sync addons.
IMG_20221216_084910.jpg
Budi oprezan sa veliconom fajlova koje pustas. Sa tvojom brzinom mozes fajlove da gledas velicine otprilike 10-15gb. Tako da ti i realdebrid mozda i nije bio potreban. Neces moci velike 4k remux-ove od 50-60-90 Gb. Ali opet ima kvalitetnih i manjih BD remuxova od 8-10-15GB. Izvini sto te nisam upozorio da za maksimalnu iskoriscenost RD treba malo bolji net.
Ako si sve podesio kako treba dobijaces linkove sa RD i torrentio addona.

Poslednja izmena:
Ne ulazim ko koliko ima love ali me zanima npr. b.p 2 da li preko RD dobijas bolju kopiju nego sto se bez RD daje. Imam preko provajdera HBO u paketu, sve sto je hit vrlo brzo dodje i na HBO tako da nisam siguran da li se uopste isplati trositi pare i koliko je sigurno to placanje ako krene lov imaju sve papire da te ulove. Usput ko je koristio opensubtitle njim je baza provaljena prosle godine, proverio na jednom od svojih emailova. Bez RD skoro sve secka iako imam 1Gbps konekciju. Ako vec koristim KK i paypal dajem donacije za neke programe.
Za čega da te uhvate, mogu samo za kohones. Nema ništa u tvom posedu sve je negde tamo...

Ovako za serije kvalitet je isti na streaming servisima i na RD. Ali za filmove se RD isplati jer mozes gledati 4K remuxove velikih velicina 50-60-90 gb znaci mnogo veci bitrejt nego kod streaming servisa ako uporedjujemo hbo max i RD. Kod netflixa je isti kvalitet kao na RD to su fajlovi od 15-25gb (web dll filmovi). Ja imam i hbo max (besplatno preko operatera) i delim netflix nalog pa ipak 99% vremena koristim Kodi sa realdebrid addonima jer mi je sve sinhronizovano sa trakt nalogom pa imam svoje liste filmova i serija i lako pratim sta sam sve gledao do koje sam epizode stao jer pratim vise serija. Plus u kodi-ju koristim prevode sa titlove.com. Zato ako si filmofil i imas 4k tv uvek preporucujem RD za maksimalni kvalitet. Da napomenem da samo treba dobar net. Stremio za manje iskusne korisnike Kodi za za malo iskusnije (nije tesko ali ima dosta podesavanja).

Јел користи неко Плуто ТВ addon?
Да ли знате зашто после 10-15 минута избаци из програма, шта год да узмем да гледам?

Na cemu gledas? Mozda manjak slobodne memorije na uredjaju pa samo crashuje.

Ja sam do skoro koristio Netflix ali sam otkazao pretplatu i prešao na Stremio.
Koristim Stremio na 2 android boxa i prezadovoljan sam. E sad, interesuje me da li je bolje da pređem na RealDebrid? Da li je lakši za korišćenje Real Debrid kada se skine aplikacija na android boxu ili preko Kodija?
Inače internet brzina mi je 600/60 Mb/s

Ja sam do skoro koristio Netflix ali sam otkazao pretplatu i prešao na Stremio.
Koristim Stremio na 2 android boxa i prezadovoljan sam. E sad, interesuje me da li je bolje da pređem na RealDebrid? Da li je lakši za korišćenje Real Debrid kada se skine aplikacija na android boxu ili preko Kodija?
Inače internet brzina mi je 600/60 Mb/s
Sa tom brzinom kojom imas isplati se. Real debrid je nalog ne aplikacija. Posto vec imas stremio koristi RD u stremiu. Evo uputstva:

Pojednostavljeno RD je servis koji na svoje servere kešira fajlove i šalje punom brzinom ka klijentu. Znaci jednom rečju turbo 😁

Za čega da te uhvate, mogu samo za kohones. Nema ništa u tvom posedu sve je negde tamo...
Kolio sam ja citao ovo isto radi kao i torrenti, ne moras da imas nista u posedu, onaj koji ti je delio poslao je tebi i to oni beleze. A Ove kompanija tipa RD to je vec stvar poreske, njihove tamo gde je server i ko mu je vlasnik. Ako ides sa VPN to je opet jos jedno placanje.

Sve ima trag samo sto to negde pije vodu a negde voda odnes trag tako da nemoj da se previse opterecujes...

Sve ima trag samo sto to negde pije vodu a negde voda odnes trag tako da nemoj da se previse opterecujes...
Ne opterecujem se previse jer napisao sam na HBO gro hitova stigne vrlo brzo a HBO mi je u paketu kod provajdera. Tu oko svega ovoga je klackalica kako neko odluci tako ce biti. Ovde u Srbiji ko ima racun u banci morao je da potpisuje papir da sredstva na racunu ne idu za finsisranje terorizma ili kriminalnih aktivnosti. Ali opet o svemu odlucuju neki drugi ili furaju tako dok ih ne provale. Nisam bas neke srece, namestio sam baffer koji moze da primi ceo sadrzaj, gledam HD 1080 taki mi televizori, retko kad naletim da ima dobrih hostera ili da ih uopste ima tako da program bas palim kad neznam sta cu sa sobom od dosade.

Sada ću možda da lupim.
RD prednost, ima 8 sidera i lepo pušta, ima fawlty towers, ima svašta što opet rado pogledam.
Drugo, više me oslobodilo plex-a i ostalog za kilavu familiju 🙂
Inače imamo i HBO preko provajdera, netflix porodično, uzeli i ovaj sky...
Uglavnom stremio se prilično puno gleda.
Mali je našao family guy ili tako nešto. Kaže jedino preko rd...
Uglavnom pivo manje i svestan sam da je piraterija...

Poslednja izmena:
Kolio sam ja citao ovo isto radi kao i torrenti, ne moras da imas nista u posedu, onaj koji ti je delio poslao je tebi i to oni beleze. A Ove kompanija tipa RD to je vec stvar poreske, njihove tamo gde je server i ko mu je vlasnik. Ako ides sa VPN to je opet jos jedno placanje.
da kada se koristi bez rd-a, sa rd-om ne i ne treba vpn jer je sve enkriptirano, kao što reče kolega @emaremare nemoj se previše opterećivati,mogu te uhvatiti za kohones ;)

Ne opterecujem se previse jer napisao sam na HBO gro hitova stigne vrlo brzo a HBO mi je u paketu kod provajdera. Tu oko svega ovoga je klackalica kako neko odluci tako ce biti.
je,stigne sve osim onoga što je na netflixu,amazonu,disney,apple+,sad i na ovom novom sky nešto itd itd. ko zna koliko će ih se još pojaviti ili ugasiti a klackalica je i kad će nešto maknuti,npr. evo hbo miče westworld,nevers itd
https://www.serijala.com/drama/west...e-s-hbo-maxa-izmedu-ostalih-otkazanih-serija/

Sada ću možda da lupim.
RD prednost, ima 8 sidera i lepo pušta, ima fawlty towers, ima svašta što opet rado pogledam.
Drugo, više me oslobodilo plex-a i ostalog za kilavu familiju 🙂
Inače imamo i HBO preko provajdera, netflix porodično, uzeli i ovaj sky...
Uglavnom stremio se prilično puno gleda.
Mali je našao family guy ili tako nešto. Kaže jedino preko rd...
Uglavnom pivo manje i svestan sam da je piraterija...
Malo offtopic izvinjavam se. Sada imas i realdebrid i na plex-u. Ali to je vec neka druga prica. Malo je komplikovanije podesavanje, nisam imao vremena da probam.

je,stigne sve osim onoga što je na netflixu,amazonu,disney,apple+,sad i na ovom novom sky nešto itd itd. ko zna koliko će ih se još pojaviti ili ugasiti a klackalica je i kad će nešto maknuti,npr. evo hbo miče westworld,nevers itd
https://www.serijala.com/drama/west...e-s-hbo-maxa-izmedu-ostalih-otkazanih-serija/
Pobogu kad stignes da odgledas, nekad mi je ortak imao video klub, gledao sam do besvesti ali tad sam bio momak, sad sam starac. Nisam kod prajdera barem 50% kanala ni pogledao, mrzi me, nadjem sebi nesto i parkiram se na jedno 10 kanala i kad krene u krug trazim dalje, ko ce vrteti i pamtiti preko 200 kanala. Pa stremio, imam tidal za muziku opet kod provajdera. :)

Pobogu kad stignes da odgledas, nekad mi je ortak imao video klub, gledao sam do besvesti ali tad sam bio momak, sad sam starac. Nisam kod prajdera barem 50% kanala ni pogledao, mrzi me, nadjem sebi nesto i parkiram se na jedno 10 kanala i kad krene u krug trazim dalje, ko ce vrteti i pamtiti preko 200 kanala. Pa stremio, imam tidal za muziku opet kod provajdera. :)
ma kakvi kanali,ne gledam kanale nego samo filmove i serije koje me zanimaju a na svakom servisu ima nešto dobro a većina njesra,poanta je da ne možeš ono što te zanima gledati samo na jednom servisu osim preko rd-a,stremia/kodija itd.
naravno može se i skidati,torrentirati itd. ali to je tlaka

ma kakvi kanali,ne gledam kanale nego samo filmove i serije koje me zanimaju a na svakom servisu ima nešto dobro a većina njesra,poanta je da ne možeš ono što te zanima gledati samo na jednom servisu osim preko rd-a,stremia/kodija itd.
naravno može se i skidati,torrentirati itd. ali to je tlaka
Ja jedino ne gledam rijalitije i vesti, obicno gledam tzv . naucno-obrazovne kanale, filmove, serije. Serije je vec napor jer kad zalegnem onda odgledam celu sezonu, Torrenti mi nisu smor imam brzinu za skidanje i ako ima sidera, dovoljno je jedan dobar, uvek je bilo iz RU, brzina fenomenalna, sad kako ratuju sve usporilo. Ponekad sidujem ali nakace mi sve neke koji nemaju brzinu skidanja vecu od 10-15KB, drzim tako par sati i gasim, sve neki kao da su na dial-up ili nekom jadnom adsl mi se nakace da skidaju.

Šta brzo dođe? Njesra od servisa iako ga imam. Bitrate je iako za nijansu bolji od Netfliksa i dalje smešan.
RD je majka mara za sve ove striming lopove. Da familija ne gleda NF i HBO ukinuo bih odavno.

Šta brzo dođe? Njesra od servisa iako ga imam. Bitrate je iako za nijansu bolji od Netfliksa i dalje smešan.
RD je majka mara za sve ove striming lopove. Da familija ne gleda NF i HBO ukinuo bih odavno.
Ne kapiram otkud toliki bes. Uopste me nije briga za bitrate imam sta imam od TV HD, jedan ima dolby stereo, stari komp. Gledam ono sto je u HD rezoluciji, sad bez placanja RD na stremio crnog pantera gledas kao najgori Divix. Meni Je HBO u sklopu paketa i ne kapitam tvoj bes sto je Matrix, Dina i ostalo bilo na HBO. Za mene dovoljno HD, ko moze vise i ima za 4k TV svaka cast. Ispada po tebi da RD ima dil sa fimskim kompanijama i dobija master snimke i jos to sto je original oni poboljsavaju i prave jos kvalitetnije izdanje nekog filma ili serije. Ne razumme se u to ali znam da narod kaze da se od g*vana ne moze napraviti kolac. Uzdravlje :)

Nazad
Vrh Dno