Šta je novo?

Stremio

Palo mi je na pamet. Znam da smo ćerka i ja u isto vreme gledali Stremio (svako na svom TV-u, isti stan, wifi). Šta bi bilo da je matori u svim stanu nešto gledao u isto vreme!? Sad moram da pazim da se ne preklapamo.

Ako moze neko u par recenica da napise kako se ponasa Real debrid, da li znaci da daje linkove stabilnije od klasicnog? Da li mogu i stare stvari da se gledaju bez seckanja? I ako je neko istestirao ovo da se gleda na vise mesta u isto vreme da kaze iskustva da li stvarno blokiraju nalog? Koliko sam razumeo samo se preko torentia u stremiu adons delu doda nalog RD?

Real debrid sve filmove ucitava za 5-10 sekundi, premotavanje je trenutno i nema nikakvog baferovanja jer su to sve kesirani fajlovi. Kao da imas celu videoteku ogromen kolicine filmova za svom kompjuteru. Naravno da ce da blokiraju ako se se gleda sa jednog naloga sa vise razlicitih IP adresa. Pa najbolje da ti kupis i onda podelis ortacima, pa nisu ni oni blesavi. Moze da se gledaistovremeno sa vise uredjaja samo je bitno da su na istoj IP adresi.

Jes ja kuci gledam na 3 uredjaja i nije bilo problema. Zanimljivo kad sam pravio nalog vec sam ga imao iz vremena newz neta kad sam filmove tako skidao.

Za tu cenu, na 3 ili 6 meseci, mislim da se ne isplati rizikovati ban zbog IP adrese. Mislim, dobar dan da kažeš u prodavnici, u današnje vreme, na žalost, potroši te pare.
Stavio sam trenutno besplatan nalog koji sam napravio. Kako ste platili, kartice, pay pal... ?
Odlična opcija je takođe i premijum download sa gomile hostera...

Uplatih mesec dana samo radi testa i za sada sam zadovoljan , odlicno radi, pusta sve brzo , testirao sam i sa starim serijama i filmovima i odlicno je. Kazite mi da li ovaj RD moze da se koristi za jos nesto osim za filmove i serije, tipa za neki klasican download ili mu je primarno ovo?

Možeš imaš dole desno host sajtove koji su podržani.

Kao sto je receno mozes da skidas sa dosta hosting sajtova koji se placaju i mozes na primer da ubacis magnet link ili torent fajl na njihovoj web stranici i oni skinu za tebe. Dobijes direkt link i skines punom brzinom.

Samo malog da parkiram na spavanje pa ću da probam.
Stavio si u podešavanja playback ono za titlove, prvi jezik i drugi jezik srpski/hrvatski?
Danas sam zetu nameštao i čini mi se da se za Yellowstone pojavio prevod za e03 ali nije ga našao. Ne smem da tvrdim, u gužvi sam pa nisam 100% siguran.

Samo malog da parkiram na spavanje pa ću da probam.
Stavio si u podešavanja playback ono za titlove, prvi jezik i drugi jezik srpski/hrvatski?
Danas sam zetu nameštao i čini mi se da se za Yellowstone pojavio prevod za e03 ali nije ga našao. Ne smem da tvrdim, u gužvi sam pa nisam 100% siguran.
Da za Yellowstone S05E03 pronađe bosanski titl sa titlovi.com, ali npr Black Adam nalazi samo sa opensubtitles..
Da za Yellowstone S05E03 pronađe bosanski titl sa titlovi.com, ali npr Black Adam nalazi samo sa opensubtitles..
Izašao je i titl za Willow sezona 1 ep 1 i 2 ali ih ne pronalazi na Stremiu

Imate li problema danas sa Real Debrid-om? Vidim da se pominje gore, zato pitam ovde.

Radi normalno,barem meni.

Izgleda da je nešto bilo do uređaja, radi odlično nakon restarta Firestick-a.

Ljudi, da li je sposoban eonbox za 4K sadržaj preko stremioa? Tačnije, meni sada koči bilo koji 4K sadržaj da pustim (stremio + RD), ali ne znam da li da krivca tražim u snazi uređaja ili u konekciji.

Trebalo bi da je do konekcije , meni barem Stremio preko RD na Eon boxu pusta 4k filmove bez problema jedino one vece od 100gb tu hoce da zeza

Hteo sam posle nekog vremena da pogledam nesto preko stremia ali stalno samo vrti u prazno i ne pusta ni jedan link i to ni na laptopu ni na boxu, ako moze neka pomoc ako je do nekih podesavanja

Pa ne znam da li placas Real Debrid, ako ne placas onda moja preporuka je da uplatis 16e za 180 dana ubacis torrentio addon u Stremio i gledas sve sto hoces bez ikakvog baferovanja u i najboljem kvalitetu.

Samo ako mu nijedan baš link ne radi pitanje je da li bi mu i RD rešio problem.
Ja sam lepo gledao i pre RD ali sad je kao pecanje u ribnjaku.

Moze li neko da mi objasni u cemu je stvar,stalno mi ovo iskace u zadnje vreme.
Instaliram sta treba i tako kao radi par pokretanja i onda ponovo iskoci ovo.

Prilozi

• 13-12-2022  001.png
    13-12-2022 001.png
    19.8 KB · Pregleda: 85
Malo sam ispao iz dešavanja, šta je RD?
Real debrid. Premium servis. 16e =6 meseci.
Premium linkovi (4k remux). To su kesirani torenti na realdebrid serverima. Instant pustanje i premotavanje sadrzaja.

Vrh Dno