Šta je novo?

Stremio

I kod mene su svi opisi filmova i serija na eng a interfejs na srpskom.
 
Možeš li da proveriš sada, molim te baš me zanima. Jesi li sigurno preko Stremia gledao, da nisi koristio neki externi player, Kodi, Vlc? Sem onih embedded pokazuje samo španski,češki i portugalski brazilski.
Da li si instalirao onaj V3 opensubtitles addon? Ovo sa samo nekoliko jezika se pojavljivalo sa starim addonom opensubtitles.
 
Naravno. Na svim ostali filmovima ima samo na Lord of the Rings nema. Ima kad instaliram Yify subtitles addon, ali on radi samo Eon boxu.
 
Malo fali stremiu da postane vrhunska aplikacija, ali kako to uvek biva, malo više ćemo pričekati.

Titlovi bez naziva fajla ili bilo kakvog indikatora - baš glupo. Da to srede i malo poprave neke stvari oko kompatibilnosti u default plejeru i biće baš super.

I da može da se manipuliše listama slobodno, menjaju mesta, sortira po želji sve na home screen-u itd.

Titlovi.com addon bi nam stvarno legao, ne znam koliko je potrebno para i zašto je to onda bio problem, ali deluje mi da je lako rešivo za nas sa ovih prostora ;).
 
Poslednja izmena:
Ja bih bio zadovoljan i da dodaju samo mogućnost ubacivanja titlova ručno, što svi plejeri imaju. Nema potrebe za forsiranjem isključivo online povlačenja titlova...
 
Tako i radim kad mi je to potrebno. Ali bi bilo elegantnije da se može učitati i u ugrađenom plejeru!
 
Ubacili su podršku za samsung televizore od 2019 pa na dalje. Čekaju samo odobrenje samsunga za te starije tv od 2019. Za novije je aplikacija već dostupna. Lg webos bi trebalo da dobije poršku sredinom decembra.
 
Ubacili su podršku za samsung televizore od 2019 pa na dalje. Čekaju samo odobrenje samsunga za te starije tv od 2019. Za novije je aplikacija već dostupna. Lg webos bi trebalo da dobije poršku sredinom decembra.
Da. Radi sve kako treba. Upravo instalirao...nakon ovoga, Shield cilindar će mi služiti samo za Kodi. A i njega nisam palio od kad je pukao green addon i to samo za domaći sadržaj...
IMG_20231130_204314.jpg
 
A šta je prednost ovog programa nad kodijem. Meni iskreno izgleda da su jako slični po onome šta može da se gleda i kako.
 
Kodi je multimedijalni centar namenjen HTPC uredjajima, a Stremio je ono sto je PopCorn Time trebao da bude. Za prosecnog korisnika Stremio je bolja opcija jer ga je jednostavnije podesiti kao i instalirati dodatke za piratski sadrzaj. U svim ostalim slucajevima Kodi je suvereni vladar na polju softvera za Home Theater uredjaje i nema konkurenciju.
 
Ne verujem da će postati trn u oku iz prostog razloga što sve više ljudi ima plaćene servise HBO, Netflix itd ili šeruju naloge između sebe pa se Stremio koristi baš za ono što već nema na tim servisima.
Lično sam do skoro imao samo Stremio a onda sam zvanično uzeo Spotify pa sam jedan nalog dao drugaru a on meni nalog na HBO, za drugi nalog sam dobio Netflix.....i tako lančano....
 
Шта имате убачено од ових "addons-a" за филмове и серије?
 
Њега имам, рекох јел има можда још нешто што користите. Хвала за инфо...
 
Nov sam korisnik Stremia, imam 2 pitanja za vlasnike Mi box S -a :
1. Kada pokrenem film 4K rezolucije Stremio mi prebaci rezoluciju na 1920 x 1080. gde grešim ?
2. Ako bih instalirao KODI kao externi pleyer za Stremio da li on može puštati 4K filmove u 4K rezoluciji ?
 
Hvala, ukapirao sam malo kasnije, čitao na reddit-u, trebalo je postaviti u Stremiu
Frame rate matching > Frame rate and resolution
baš kako si pokazao gore na slici....
Očekujemo softer za LG WebOS.

Instalirao Stremio kod komšije na Samsung S95B Oled TV, kida koliko je dobra slika u 4k HDR...
mada Stremio na Tizenu ne povlači srpske ili hrvatske prevode automatski ali tek je verzija 1.0.0
 
Da li vam rade prevodi? Sinoć sve radilo danas ne, bilo koji opensubtitles v3 da odaberem ne prikazuje. Embedded prikazuje. Android TV.

Edit: sada sve radi, kao da se zaglupeo.
 
Poslednja izmena:
Postoji li za stremio nešto slično kao Aguia Vavoo za kodi?
 
Bilo nekad , lose i kratko trajalo tako da je odgovor NE !
 
I ja pročitao na redditu i onda napisao ovde. Jedan od devova je najavio. Mislim da bi trebalo oko 17 decembra.
Samo da neko ne udari na reald debrid.

Screenshot 2023-12-02 143649.png
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno