Šta je novo?

Stremio [nije tema za alternative]

Kodi + Red Light + TB + Subv3 je tata. (samo se placa TB)

Svi drugi:
Plati Stremio, Debridio(scraper), Titlove plati TB ili RD.

Poslednja izmena:
Totalan apsurd developera 😃 bolje da su uveli lifetime pretplatu od 1$ i bili bi na konju..
Uveli su daj šta daš dok se ne ugase, a izgleda da je to blizu. Dok je bilo dž piraterija vamo tamo ali sa primljenim uplatama tu će već neka poreska da uleti samo tako. Cenim oba odokativno, imao sam slična iskustva sa IPTV, VPN.. dignu cenu i katanac uskoro sledi. Nadam se da grešim.

Kodi + Red Light + TB + Subv3 je tata. (samo se placa TB)

Svi drugi:
Plati Stremio, Debridio(scraper), Titlove plati TB ili RD.
Posto sam od pre par meseci korisnik Stremio + comet +RD, pa kad je poceo pre mesed dana da zeza sa onim copyright uzmem i TB, pa u medjuvremenu probam i nuvio, interesuje me kako sam kodi radi sa TB? Koristio sam ga pre par godina za neke free tv kanale na nekom starom android boxu i cini mi se da je bio prilicno "zahtevan" sto se tice resursa. I naravno imate li neki tutorijal za podesavanje? 😁

Kodi + Instaliraj Redlight addon aktiviraj njegov Scraper i povezi TB, neces verovati kako radi.

Nuvio je takodje za sada dobar ali da bi izbegao bagove Torrentia platio sam Debridio.

Tako da najtecnije i za najmanje para radi Kodi u ovoj kombinaciji.

Probacu definitivno. Inace koristis samo OpenSubtitles v3? Placa li se tu nesto, posto sam vec uzeo i Titlovi.com....

Uveli su daj šta daš dok se ne ugase, a izgleda da je to blizu. Dok je bilo dž piraterija vamo tamo ali sa primljenim uplatama tu će već neka poreska da uleti samo tako. Cenim oba odokativno, imao sam slična iskustva sa IPTV, VPN.. dignu cenu i katanac uskoro sledi. Nadam se da grešim.
Lepo zapazanje. Sad kad je povezana banka sa njima (ne verujem da je crypto opcija za donaciju) bice im jos teza situacija da ostanu u funkciji

Moja pretpostavka je bila da ce za neki mesec sa izbace i Free nalog ali vise verujem u to sto kazes - uzece para od svih uplata i beze brze bolje dok im ne pridje poreska ili ko god bitan..

• Like
Reagovanja: #44
izgleda da su alternative opet tema ali ovaj put zbog pohlepe stremia 🤐
naplaćivanje "premium" featura za koje su godinama ljudima drsko odgovarali da se ne može i "donacije" koje su ustvari subscription, vrh...
nadam se da će sad influenseri snimati videe i o tome

Izgleda da imaju neke interne probleme u stremio timu 🙂 Evo uspeo sam da uradim screenshot pre nego sto je moderator obrisao post a original link je: reddit.com/r/StremioAddons/comments/1u1gi9i/jaruba_bullied_me_into_open_sourcing_my_code_just/

1781038014146.webp

Lepo zapazanje. Sad kad je povezana banka sa njima (ne verujem da je crypto opcija za donaciju) bice im jos teza situacija da ostanu u funkciji

Moja pretpostavka je bila da ce za neki mesec sa izbace i Free nalog ali vise verujem u to sto kazes - uzece para od svih uplata i beze brze bolje dok im ne pridje poreska ili ko god bitan..
Kad god vidim nešto na pretplatu gde stave i uvedu u onu opciju za doživotnu pretplatu do kraja godine ode sve u propast. Iskreno i preterana je cena za nešto što je samo školjka bez motora. Za ovu cenu bi čovek očekivao i bar neku dozu legalnog striming ili IPTV sadržaj pa makar to bilo i nešto bezveze od sadržaja što realno niko ne bi gledao.

Probacu definitivno. Inace koristis samo OpenSubtitles v3? Placa li se tu nesto, posto sam vec uzeo i Titlovi.com....
Za sada je free, ne koristim ih samo i ja sam uzeo Titlove.com na godinu dana.

Duck Streams je ekstra.

Mislim da developerima Stremia ovo nije pametan potez, ali vreme će pokazati. Ono što me izuzetno nervira je izmišljanje eufemizama za pretplatu, kao što su "donacija", "podrška" i slično. Budi pošten i nazovi stvari pravim imenom. Istu stvar su uradili Titlovi kada su uveli svoju pretplatu. Samo što je kod njih još gori slučaj jer Titlovi prodaju nešto što su drugi besplatno ponudili zajednici, a mala grupa ljudi se ubacila kao posrednik, i kupi zamašnu lovu.

Plati Stremio, plati debrid, plati titlove, eventualno Debridio, oduzmi, saberi i opet mnogo akanja da radi kako treba. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji...

Plati Stremio, plati debrid, plati titlove, eventualno Debridio, oduzmi, saberi i opet mnogo akanja da radi kako treba. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji...
Srećom pa recimo kombinacija Nuvio plus deljeni torbox i deljeni easynews uz samo malo podešavanja radi odlično, a nije skupo. Daleko još mora da se sroza usluga pa da dođemo do stadijuma kao ovi silni netfliksi i njihovi epigoni.

Jel kod Nuvia isti fazon kao kod Stremia, podesiš na telefonu i sinhronizuje sa tv/box?

Za sada je most jedno 5 - 10 x jeftiniji nego ćuprija (ako hoćeš da imaš pristup svemu što nudi most) ali verujem da će to da se sve niveliše u relativno kratkom vremenu.

Jel kod Nuvia isti fazon kao kod Stremia, podesiš na telefonu i sinhronizuje sa tv/box?
Slično, s tim da jedan nalog može da ima valjda do 10 profila koji mogu da se uređuju, da dele adone među sobom ili da budu zasebni, sa još dosta funkcija kao što je npr. udešavanje redosleda adonova.

To sve može da se podešava preko sajta ili direktno na uredajima. Dosta je razrađeniji sistem nego na Stremiu, imaju i neki njihov sistem plaginova (nije isto što i adoni), ali o tome ne znam skoro ništa.

Sve u svemu, kao da je Stremio gledao šta Nuvio radi i šta je već napravio pa su odatle probrali funkcionalnosti koje će ponuditi pretplatnicima. 🤣

Alternativa ima i uvek ce ih biti, al ako usluga koju nudis i naplacujes odredjenu sumu vredi, pretplata nije problem.
Korisnici ce vrlo brzo dati konacnu ocenu.

vidim da na ovoj temi nije ostao niko ko koristi stremio bez RD-a ili slicnih stvari
jel vam toliko ne odgovara vanila prica pa moraju svi ti dodaci i placanja.
od pocetka koristim bez icega i nikad nisam imao problem..mozda poneka bas starija serija i film ,ali sam i to uspeo ,a ako bas nema skinem torent i to je to..ali sve sto izlazi trenutno i unazad 5,6 godina popularne serije i fimovi sve radi bez problema

Evo ja koristim "klot" Stremio ✌️ Takođe sve radi kako treba, eventualno ako neki titl "zapne" skinem i ručno ubacim...

Šta koristite od addona na tom klot bez plaćanja?

Torentio, TPB+, Torrents DB, ovaj 4kHDUB tako nešto, on nije za torente...pisao sam već više puta, za 3 godine sam odgledao oko 95% stvari bez ikakvih plaćanja, znači "klot". Par puta uplatio RD na po mesec dana jer mi trebalo da pogledam nešto od tih preostalih 5% koje nisam mogao bez debrid servisa. A možda je i odnos 97-3.

Meni torrentio jedva pusta i uz Torbox a mogu da zamislim kako bi bilo free🙂 Ali da, uglavnom starije stvari gledam pa je mozda to razlog

vidim da na ovoj temi nije ostao niko ko koristi stremio bez RD-a ili slicnih stvari
jel vam toliko ne odgovara vanila prica pa moraju svi ti dodaci i placanja.
od pocetka koristim bez icega i nikad nisam imao problem..mozda poneka bas starija serija i film ,ali sam i to uspeo ,a ako bas nema skinem torent i to je to..ali sve sto izlazi trenutno i unazad 5,6 godina popularne serije i fimovi sve radi bez problema
Neuporedivo je iskustvo za beznačajne pare. Ne treba trošiti reči, svi smo koristili nekad besplatan Stremio, znamo kako radi jedno, a kako drugo.

Pritom ne uploaduješ ništa, što je posebno značajno ko se švrćka po inostranstvu.

Za starije naslove se slažem da treba debrid. Doduše, mislim da sam ranije preko torrentio adona lagano gledao 1080p fajlove do par GB i bez RD. Za novije naslove već postoji milion i jedno rešenje.

Gledamo remuxe i od 100Gb. Serije od po 15gb epizoda, itd. Za dolar i kliker mesečno.

Nazad
Vrh Dno