laxduke je napisao(la):Ako je neko raspolozen da odigra jednu neprijateljsku partiju SF2, neka me nazove na 064/1101-959 ili nek da ip adresu kaillera servera!
P.S.
Molim vas, samnom niko nece da se igra![]()
![]()
Stevs je napisao(la):Jao, kad se samo setim koliko smo se drali u SF2.....Ima li neki klon za PC ali da izgleda kao orignal na Amigi?
laxduke je napisao(la):Mozes da skines emulator sa www.winaue.net, a rom i samo igru nije lako naci.
Naravno mozes da dodjes kod mene sa HDD/CD/CD-RW/ZIP/FLASH i slicnim formatima, i ja cu ti snimiti sve sto je potrebno.
Stevs je napisao(la):Imam winue.....nego nemam igru, a malo mi je daleko da dolazim zbog SF u Beograd
![]()
laxduke je napisao(la):Moj omiljeni udarac - DRAGON PUNCH -
![]()
CAR je napisao(la):Mine too... ali sa Ryu-om. Poznat i kao "Or-Juken"![]()
Opet, fina slicka, jel' ima jos toga na sajtu? I koja je tacno adresa?
PS. Jel' vazi onaj moj predlog iza cetvrtka? Dosao bih do tebe da mi nasnimis sve ovo... moze?
laxduke je napisao(la):Mmm, znaci volis Ryu-a FX
laxduke je napisao(la):Kako mislis jel ima jos toga na sajtu?
To su slike iz mojih partija, znaci screenshot-ovi.
laxduke je napisao(la):Nije problem, ali bolje neka bude cetvrtak-petak, posto idem van grada na par dana...
laxduke je napisao(la):Pazi, RYU je Luk Skywalker, a KEN je Darth Wader.
Tako da ....![]()
Ajd ja ću kad dođem kod tebe , čuvaj selaxduke je napisao(la):Ajmo ljudi, mora da se bar nekome igra?
type;![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari