Da ozivim malo thread (hteo sam da zapocnem novi):
I kako vam se svidja? Meni licno je super, mada kao da je malo parodija na NFSU2. Mozda cak je i engine slicni? Cak i isti bug sa prozorom se pojavljuje u SRS-u. Devojke sam sve video pre vremena, lepo idem u video folder i otvorim sa MV2 Player-om 😉 Iskreno ocekivao sam mnogo vise "nudity" od Japanca, jer znam da su fanatici za to. Murija je uzasno glupa, pogotovu ako imas besnu Mazdu RX-8 GT sa 599 konja i koja ima ubrzavanje od 0-60 mph za 2.9 sek 😉 Igra je skroz optimizovana za DX9.0c, fantasticno radi u 1024x768 sve na High + motion blur. Kupovina delova je malo zeznuta, ali posle sam provalio sta i kako, cak imas i foru da dobijes free nitro refil, tj kupis najjaci nitro, a posle kupis onaj slabiji i ponovo vratis na jaci i napuni ti se za 0$. Sve u svemu igra je super za one koje vole NFSU2 voznje alike, i dobra je kopija. Takodje hteo bih da kazem da je malo realnije uradjena fora sa brzinom: Nikada ne vozis preko 330+ i slicne gluposti. Peak je nekih (kod mojih kola 290 MAX). Kod Skyline-a nisam probao.
Pozdrav i javite utiske driveri!