Šta je novo?

Street Fighter IV

Nikada ne igram sa strendzerima kada ima neko od vas online! A ovih dana nam se vremena i nisu nesto poklapala... A steta jer od ponedeljka pa na dalje cu sve vise biti udaljen od Playstation-a.
Sada cu online, pa ako je neko tu...
Inace ludim od onoga kada mi sa Sethom zaskocis na glavu, ako se od toga odbranim... :)
A ti Borise batali na koji min taj PES :p

Mora tvoj Rufus jos da smrsa da bi se suprostavio mom Ryu-u :p

Dzaba i dzaba, Boris mi ne lezi pa to ti je! Mogu ja pobijediti svjetskog sampiona, ali od njega cu izgubiti 100 za redom i to svaku za dlaku, a i to cete vidjeti... :)
Ima covjek srece, pa to ti je :p

Malo sam se popravio, verovatno si primetio, to zahvali Bojanu :D :)

Vidim ja da si se popravio i te kako, dosta ofanzivnije efektno! Svaka cast!
Ali i ja se dobro drzim s obzirom kada sam poceo da igram sa Rufusom...
Bio sam spreman na starog tebe... I dobio kao i uvijek gubitak za milimetar...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poludicu :D

Malo sam se popravio, verovatno si primetio, to zahvali Bojanu :D :)

Samo nikako da preboliš mog Blanku :)
Inače, mora da pohvalim svog drugara Borisa, dobio me je dve partije kada sam igrao sa Blankom. Ostalo je nebitno :D. Igra dosta bolje, samo mora ja da budem tu i da ga napušavam što ne vezuje poteze. Danas je bio kod mene, pa je malo igrao sa Djoxyy-em, koji inače igra extra sa Chun li. Lepo je Djoxyy nadrndao Borisa u početku, ali se ovaj posle vratio u igru, pa je bilo lepo krljanje.

Inače, pikali smo malo Schmajser i ja. Napredovao je dosta sa Sethom, samo nekako mu Blanka ne leži. Malo je zeznuto jer je Blanka dosta jak, a sa druge strane Seth ima slabu energiju... Video je i sam kako sam samo pomoću ulre uspeo da od perfecta (za njega) izvučem pobedu za sebe.

Poslednja izmena:
Pa da, ali što bi kartelusm rekao, Blanka je tu od SF dvojke, morate da ga trpite :).
Primetio sam da Blanka poprilično nervira ljude. Ne znam zašto. Nije meni problem da igram protiv nekog ko bira Blanku, ali nema pogovora. Mora se totalno menjati stil igre. Blanka oduzima malo više energije, a još na to, ima malo više svoje stamine (energije), i to ga svrstava među jače. Ko želi, neka malo prostudira ovo. Može dosta da se nauči :)

SF4 karakteri:

- Rangiranje po količini štete koju nanose protivnicima

- Generalno rangiranje karaktera

- Energija karaktera

Kao što se može videti, Blanka, Zangief i Akuma imaju najjaču ultru, ali je Sagat i dalje neprikosnoven u globalu :)

Poslednja izmena:
Ja ne znam, kad uzmem Zangief-a, stavim tezinu do kraja i slomim ih ko malu decu :D Blanka mi uopste ne predstavlja problem, sto mi je cudno jer pricate da je jak.

Nisam jer sad igram samo offline na PC. Pazi, sve je moguce mada kada sam igrao na PS3 samo Sagat je mogao da me dobije, kakav crni Blanka ;)

Nisi ti igrao protiv bojanove Blanke ;) Kad je u takvim rukama, pa ono, najveci mi je problem za Ryu-a od svih drugih.. ima milijardu fora protiv Shotokanovaca Blanka..

Neka vala ima neko ko ima milion fora protiv Shotokanovaca, zato sto je ona brzina njihovog oporavka poslije pada, kao i prioritet pri sudaru poteza sulud! Lezi Ryu na podu i nije se ni ustao, ali gle cuda, vec je izbacio shoryuken i sl...
Dok Blanka ima dosta sigurnih poteza, cime se ne mogu pohvaliti mnogi...

Poslednja izmena:
Neka vala ima neko ko ima milion fora protiv Shotokanovaca, zato sto je ona brzina njihovog oporavka poslije pada, kao i prioritet pri sudaru poteza sulud! Lezi Ryu na podu i nije se ni ustao, ali gle cuda, vec je izbacio shoryuken i sl...
Dok Blanka ima dosta sigurnih poteza, cime se ne mogu pohvaliti mnogi...

Blanka jeste nezgodan protiv Ryu-a(u ovoj situaciji treba cuvati EX za specijal), ali ga zato Balrog bije bez problema :).

Blanka jeste nezgodan protiv Ryu-a(u ovoj situaciji treba cuvati EX za specijal), ali ga zato Balrog bije bez problema :).
Grešiš. Igram u poslednje vreme sa njim. Uglavnom dobijam Barloge, čak i kada su jači igrači u pitanju. Ako imaš PC verziju možeš me dodati u prijatelje i videćeš moj replay gde sam u finalu G2 lige pobedio barloga koji zna da igra. Fazon je u tome što Blanka onim svojim okretanjem seče sva barlogova zatrčavanja (uključujući i EX zatrčavanja). Pride na to, ima mogućnost da legne na pod (dole i sve tri ruke), što u potpunosti izbegava Barlogovu ultru i sva zatrčavanja bez bloka.

Meni najviše problema prave igrači koji igraju sa Hondom i Bisonom.

Poslednja izmena:
Grešiš. Igram u poslednje vreme sa njim. Uglavnom dobijam Barloge, čak i kada su jači igrači u pitanju. Ako imaš PC verziju možeš me dodati u prijatelje i videćeš moj replay gde sam u finalu G2 lige pobedio barloga koji zna da igra. Fazon je u tome što Blanka onim svojim okretanjem seče sva barlogova zatrčavanja (uključujući i EX zatrčavanja). Pride na to, ima mogućnost da legne na pod (dole i sve tri ruke), što u potpunosti izbegava Barlogovu ultru i sva zatrčavanja bez bloka.

Meni najviše problema prave igrači koji igraju sa Hondom i Bisonom.

jos ce da ispadne da znas da igras :smoke:

Jel' se ovo citava PC soba preselila ovdje? Neka, neka, ovdje jos i mozete procitati i vidjeti nesto u vezi sa SF-om! :p :D

Dobro ti, ti si sveznalica znamo, ti ipak pobjedjujes ljude sa joypadom, iako igras na tastaturi, tako da mi obicni smrtnici nemamo sta da pricamo sa tobom... I na kraju taj standardni: :D

Ha ha ha...!!! E svaka ti cast! Sada si mi skroz jasan!
End of story!

Super Street Fighter IV, unlike SFIV, will have online multiplayer lobbies that house eight people who can chat and fight.

Endless Battle is another new addition in Super Street Fighter IV. This sounds like a winner-stays-on affair and allows challengers to watch and study their upcoming opponent before the fight. Battle Points and Player Points are not affected here, making this a perfect practice option.
Fans also asked that Capcom hide character selection during online bouts. So be it. Capcom has even muted menu sounds as apparently some fans can guess character picks purely by noise.

Tooooo! O tome smo Boris i ja, a vjerovatno i mnogi drugi, pricali i to prizeljkivali od samog pocetka!
Super!

Valjda ce nesto uraditi i oko offline MPa i tu ima mesta za napredak.

Da, baš smo komentarisali -Marko-, Boris i ja, kada smo igrali pre neki dan offline. Bilo bi dobro kad bi bio mod sličan Mortal Kombat 3 modu. Znam da je bila fora da se na startu partije izmenjaju one kockice i onda svaki igrač ima 10 boraca. Kad jedan zagine, ispari i stvori se drugi (nasumično odabran). Tako 10 puta... mnogo dobar fazon :)

Nazad
Vrh Dno