Šta je novo?

Street Fighter IV

^
To ce Boris da nam kaze:p

Kao sto i sam znas taktika bi varirala, zavisi ko se izabere, a ako to ovdje ne nadjes http://forums.shoryuken.com/forumdisplay.php?f=270 ne znam gdje ces...
Idi na ko te zanima, pa na machups ili vec u neki odgovarajuci thread!
Jak je i neoempire forum.
Nadam se da je pomoglo.
Zahvaljujem se na odgovoru, Marko. To mi treba za jednog drugara koji igra sa Ryu-om. Kući ima PS3, ali na PS platformi nema igrača pa ne može da trenira.

E sad, Blanka, s kojom igram povremeno, predstavlja za mog drugara veliki problem pa sam rešio da učinim sve ne bi li mu pomogao. Pokušao sam da pomognem tako što sam birao totalno druge likove, s kojima nikad ne igram (Guile, Barlog, Gouken, Mr. Bison, Akuma, Gen...) ali poraz po dotičnog je bio neizbežan... čak i kad sam sa Ryu-om igrao :(.

Dobro je što taj moj drugar prati ovaj thread, tako da se nadam da će nešto i da nauči. Marko, nije lepo odavati identitet našeg drugara! :D :D

Poslednja izmena:
Komedijasi :)

Uhhh kakv smo mec odigrali danas ja i Marko, bruka! Zao mi je sto to nije snimljeno, znaci cetvrta runda je bila ko iz ovih najboljih klipova sa youtube-a :)

Upravo tako!!! Kada se samo sjetim! Nekoliko vrhunskih comboa sa obje strane odlicno rasporedjenih, one Ultre na kraju... Haos! Stvarno steta sto se to nije snimilo! Sada imam aparat sa ocajnim snimanjem, sto se moze vidjeti iz onih videa sto sam postavio, ali dobijam najvjerovatnije za vikend aparat sa 720p mogucnoscu snimanja, tako da ako ne pobjegnem iz Srbije :) snimicemo koji mec iduce nedelje!

Stvarno mi nije jasno zašto nisu uveli mogućnost snimanja mečeva u svim varijantama, a ne samo kada se uzme šampionat (i obori svoj prethodni rekord po broju sakupljenih bodova). Ima li naznake da će se to promeniti u Super SF-u?

Ne znam to, ali znam da mi je danas legao novi fotoaparat i da ce ubuduce biti mnoooogo bolji snimci :D

kako da nekom posaljem invite na sf4 . nabavio ga ali ne umem da pozovem nikog od prijatelja
my ps3 acc: zxspectrum48kb

Prvo ga malo uvjezbaj :p ;) a onda ides na Network Battle, Player Match, Create Match (ti pravis partiju), i onda Send Game Invite, sacekas da taj prihvati i pojavi ti se u 'sobi', kliknete oboje ready i furate dalje.
Moze ti se desiti dok cekas toga sto si mu poslao invite da ti neko drugi upadne, imas kick opciju i samo ga izbacis, cesto onda opet moras poslati ponovo pozivnicu datoj osobi.

uf da znash da hocu, juce samo gledao kao me biju :D
prvo cu malo da prelazim i da uvezbavam komboe..krenuo ud ryu-a
bash me odusevila ima tu dosta da se igra
nego jel ovde boris najjaci od svih?

Ja sam samo sa Ryu-om da kazes dobar, sa ostalima sam skoro pa neupotrebljiv :)

Moze ti se desiti dok cekas toga sto si mu poslao invite da ti neko drugi upadne, imas kick opciju i samo ga izbacis, cesto onda opet moras poslati ponovo pozivnicu datoj osobi.

Stavi samo Private slots i onda u igru može da uđe samo onaj ko je pozvan.

nego jel ovde boris najjaci od svih?

:laugh::laugh::laugh:

Eto šale niotkuda!

Ja sam samo sa Ryu-om da kazes dobar, sa ostalima sam skoro pa neupotrebljiv :)

Ti si prikriveni Blanka... samo nećeš da priznaš!!!

Poslednja izmena:
Inace da vam otkrijem jednu tajnu, Bojan_N je u svojoj mladosti umalo doveo porodicu do bankrota, zbog svakodnevnog, visecasovnog vishenja po fliperanama i luna parkovima, bezao sa casova i igrao SF.. a sada kad je ostario, stare navike mu se vracaju, samo sto sada ne bezi sa posla, ali zato ustaje u 4 ujutru, da bi vezbao SF pre prve smene.. :D
Ja koliko igram (citaj kuci jako jako retko) cudi me da mogu ijednu partiju da ga dobijem :D

Pa dobro, dobiješ povremeno, kad igram žmureći :p

Šalu na stranu, Boris mi je jedan od najdražih protivnika. Dobija me... a najčešće kad uzmem Akumu. Iako mi je Akuma omiljen igrač, ne mogu da igram sa njim SF4 pa to ti je. Ja igram na tastaturi, inače pa su malo non-chargeri komplikovani. Ma da, moramo priznati, a i post iznad govori, da malo više dobija po guzici u poslednje vreme. Mnogo zavisi od toga da li igramo kod drugara koji ima neku lošiju tastaturu ili kod mene koji imam tastaturu koja je extra, i na koju sam se navikao.

Poslednja izmena:
Mada nije mjesto, moram, ponovo izdvojiti priliku da popljujem nase provajdere i njihov *ebeni upload od 128 kbps!!! Uploadujem gotovo 5 sati i pred sam kraj pukne ko zna sta i nema, treba kao ponovo pokusati... A taj upload je tezak glupavih 450MB...

Gde i kako igrate, jel on line? I ja bih malo da se tepam.

Igram sa abelom, ryom i onom imitacijom brus lia inache.

Po meni je abel najjachi lik, samo je kompleksan za igru jako.

Inache imam samo na PC i to piratsku verziju.....

Poslednja izmena:
Pa ni na drugoj strani nece imati vise srece:)

Polovinom meseca i ja nabavljam igru, samo sto mi morate dati malo vremena da se upoznam sa samom igrom, nikada nisam igrao SF, samo Tekken i Soul Calibur.

Gde i kako igrate, jel on line? I ja bih malo da se tepam.

Igram sa abelom, ryom i onom imitacijom brus lia inache.

Po meni je abel najjachi lik, samo je kompleksan za igru jako.

Inache imam samo na PC i to piratsku verziju.....
Ima nas PC igrača, doduše ne baš mnogo :(
Moraš imati original da bi igrao online. Ima fora i sa piratima ali ne radi kako treba :S:.

Poslednja izmena:
Koliko vise govorim... Evo konacno je i u moju kucu stigao HD video... :banana: :D

Evo ga jedan dosta jak Ryu, cini mi se da je imao oko 3000 BP... Komentari su dobrodosli... :)

[YOUTUBE]WapPkmi5W9g[/YOUTUBE]

Prosto nisam mogao na kraju da vjerujem da protiv ovako dobrog Ryu-a nisam iskoristio Ultru ni jednom i ipak ga dobio :banana:

Mare dobro si odigrao, bas neizvesna borba, nijanse su bile u pitanju. Svaka cast :D

Hvala hvala :)

Evo ga jos jedan opasan Ryu. Ovo je jedan od onih 'Neka sam izgubio nije mi krivo samo neka se ova runda zavrsila ovako' trenutaka :D :D Mada imao sam sansu i u drugoj rundi da se priblizim pobjedi, ali sam fulao, dok me u trecoj malo oprao, ali i neka je, kao sto rekoh... :D

[YOUTUBE]6siAjfBxAsc[/YOUTUBE]

Pa lepo lepo, videcemo sta moj Ryu ima da kaze na sve to :p

Batali Mare te strendzere, daj da te preslisam sa Seth-om :D. (Steta i njega si mogao da dobijes, fantasticna zavrsnica :))

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno