Šta je novo?

Street Fighter IV

^Vidite ovo, moje Cammy nema cak ni na spisku, ona je u podrumu :D :D :p ali usavrsavam je! Treba ekstreman skill za nju, ja za to nemam bas vremena, mnogo puta poludim, ali ne predajem se!

@Boris Bolji sam nego onda kada smo igrali zadnji put, ali za ovu moju treba u onaj training room i sate provoditi! Nisam ni ja igrao, danas imao ispit, pa cu malo sada odigrati... Poludio sam na KZ poslije ovog zadnjeg patcha, opet su i to zesce prckali po komandama... Tako da u slobodno vrijeme, ovih dana uglavnom SF!

Poludio sam na KZ poslije ovog zadnjeg patcha, opet su i to zesce prckali po komandama...

Ma placebo zesci. Posle svakog patcha se svi istripuju da je nesto drugacije. I ja znam da podlegnem tome ali realno ne primecujem nista drugacije i ovi iz GG kazu da definitivno nisu dirali komande u ovom patchu :)

Moram da preslisam malo tu tvoju britanku ;)

Poslednja izmena:
Moras nema druge! :D
Cim se nadjemo online odigracemo par meceva!

Sta su top tieri, Zangief, Sagat, Ryu, Ken? :) *** ja ne mogu sa chargerima, volim shotokanovce :) Nego jesi se ti uvezbao? :) Nisam dugo igrao, KZ2 je ponovo preuzeo primat..

Ma jok, nisam igrao skoro nesto, cekam joypad da bi vezbao ;)
Sad se pika Crysis Warhead i Prince na PC :p

Taj Sagat stvarno neki opasan :)

Igrate li ove turnire? Kakvi su utisci?

Ja nisam jos, igrao sam par obicnih ranked matcheva. Jel se samo meni tripuje kad trazim mecheve od ovog patcha? Svaki drugi put kad stisnem kocku pise da ne moze nista da nadje "no available sessions" ili kako vec, ne izbacuje mi vise onako cetiri domacina po strani, uglavnom samo jednog..
Nego bilo mi neko drustvo juce pa sam konacno otkljucao skoro sve likove sa njima, tako da ce se koristiti i Sakura i Akuma malo, pored Ryu-a :)

Poslednja izmena:
Ja sam samo par puta uopste i trazio domacina i to nije tako dobro islo, od tada ja hostujem meceve! Napravis sobu i za najvise 20 sekundi eto nekoga! mnogo lakse i bezbolnije!

Ko zna sta bi im izaslo kad bi ja hostovao sa mojih 128k uploada. Verovatno jedna crta, dve, zavisi odakle su.
Vidim da neki ni ne znaju da na kocku (sta god je search na box-u) trazis dalje, oni misle da to sto ti izbaci prvi put, to je to :) Nekad treba 15-ak 20 pokusaja, ali brzo se nadje neko sa tri crte, ispod toga ne ulazim..

Hostujem ja sa 128, nekada radi odlicno, nekada secka.

Trebalo bi kvalitet veze, kako se meni cini! Ima ih pet! Kada smo igrali Boris i ja i kada je on hostovao mec sa svojih 128kbps uploada meni je pokazivalo cak 4/5 crtica! Doduse u istoj smo zemlji... Mada ja sam igrao i sa ljudima iz Amerike sa po dvije crtice i sve je islo bez problema!

2 crtice su podnosljive, sve ispod je neigrivo.

Tako se i kod mene pokazalo!

Evo stigao i meni SF4, za sada imam samo jednu zamerku, mogli su taj br film da stave u neki normalan omot, a ne u kesu... Kad isprobam igru malo napisacu utiske. Nadam se da ce mi se svideti. :wave:

Svaka cast!
Sada na posao i cekamo te online! :D

EDIT: Plus da se nadovezem na predjasnu pricu, jutros sam hostovao mec sa svojih 128 kbps uploada, igrao sam sa likom iz Japana 15-ak meceva bez milisekunde laga! Fantasticno!

Poslednja izmena:
Zaebavas, siguran si da je iz Japana?

Covjek mi rekao ''I'm from Japan''! E sad, kada razmislim, jedino ako je iz Japana, a zivi u Evropi ili tako nesto, ali ne vjerujem, nebi valjda ono rekao...
Btw naucio me je da koriste 'bb' kao 'thumbs up', sta ce sve pametno covjek nauciti... :D
A igrao sam isto tako par puta i sa likom sa istocne obale SAD-a (New Hapshire) bez ikakvih problema, ali se bas ne sjecam ko je hostovao! Ja cu hostovati sljedeci put, pa javljam kako je proslo!

Samo opusteno, preskaci projektile, cekaj da se odbije od zida pa ga kazni.
Isto i kada ti pridje, posto dosta koristi focus, koristi komboe.

Nazad
Vrh Dno