- Učlanjen(a)
- 04.12.2004
- Poena
- 319
Za sve one koji su clanovi na VDOWN@RG ili BETABBS (Najveca strana zajednica sa preko 15.000 korisnika sa vezama od po 2MB/s) mogu da pogledaju utiske o brzini i stabilnosti mojih servera. Ukupno 3 servera su im dati na koriscenje odnosno stalan upload i download fajlova. Nakon 48h radi podigli su preko 200GB stvari na moj ftp i to konstantnom brzinom od 400KB/s sto za njih predstavlja brz ftp server. Jos 1 server ce biti dat u koriscenje sajtu WhereDown i tamo cete moci isto proveriti brzine i kapacitet nasih servera. Tim serverima u istom trenutku pristupaju po 1000 clanova ako ne i vise,svaki od njih da drzi po 5 konekcija po fajlu i server se i dalje drzi u brzini. Sve moje tvrdnje se mogu potvrditi posetom doticnih sajtova. Toliko o neogranicenom bandwitch-u i neogranicenoj kolicini MB na serverima.
Iz duznosti postovanja pravila ovog foruma, ne smem da postujem linkove ka istim ali ne sumnjam da ce te pretragom vrlo lako pronaci iste ako vec niste clanovi istih. Napominjem da bi pristupili morate biti registrovani i po mogucstvu True Member. Hvala vam na razumevanju.
Iz duznosti postovanja pravila ovog foruma, ne smem da postujem linkove ka istim ali ne sumnjam da ce te pretragom vrlo lako pronaci iste ako vec niste clanovi istih. Napominjem da bi pristupili morate biti registrovani i po mogucstvu True Member. Hvala vam na razumevanju.
Poslednja izmena: