15000 USD

Svaki ozbiljni hosting provajder u svetu nudi mogucnost za resellere i slicne discounte... sto se svodi na to da napravis (prekopiras) par stranica i prodajes necije usluge.... Sve je to ozbiljno koliko i ovi na pijaci stona kvantasu kupe dzak krompira pa na pijaci se ugrade i prodaju za 10-20% vise...
Uglavnom, nek rade ljudi sta rade... svako se snalazi kako zna i ume... Ono sto ja mogu je da preporucim na osnovu licnog iskustva su:
www.lunarpages.com - Sad ce godinu dana kako sam kod njih, nema maila koji je neisporucen ili delayed. Jednom sam ih uhvatio da ne rade (2-3 ujutro po njihovom vremenu), za 20 minuta je otklonjeno... Policy je 99,9% uptime, sto je ogromna razlika u odnosu na 99% uptime (na godinu dana to je 8,76 vs 87,6h - trecina dana u odnosu na 3 dana i vise...). Generalno drze jednu te istu cenu, ali stalno upgraduju i prosiruju plan. Nisu u fazonu da se izreklamiraju za nesto i onda cele godine te drze pod istim uslovima.
Moj prijatelj koristi
www.sitelutions.com i veoma je zadovoljan, slicna je cena ali je paket dosta drugaciji... manji storage ali veci bandwith...
verio.com - je overpriced! Nisu vredni para jer sam vise problema imao sa njima nego sa lunarpages-om koji je mnogo pouzdaniji, bolji paket ima... tako da ne znam sta verio uopste prodaje osim svog imena... koje mi nista ne znaci...
A 7host.com zaobilazite, posle dve godine sam prilicno nezadovoljan kvalitetom usluge. Tehnicka podrska je sjajna i brza, ali ne volim sto sam morao regularno da ih cimam...
Nadam se da sam nekome pomogao, jer znam da je i meni muka bila dok nisam pronasao ok paket, i pouzdanog provajdera.