Šta je novo?

Stop up the pop up!

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
745
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board & NZXT 3" V2 AP-SPKW2-EU
PSU
SEASONIC Core GX-850
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
Samsung 32'' Odyssey Neo G8
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & MCHOSE GX87
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Znam da je o tome dosta pisano, ali sam baš kratak sa vremenom, pa ne mogu da tražim. Dakle potreban mi je neki programčić (besplatan) koji zaustavlja pop-up-ove. Ili mi dajte bar neki link na ovom forumu kada je pisano o tome.

Hvala!

Ja od skoro koristim Ad Muncher i veoma sam zadovoljan. Mozes da ga skines sa http://www.admuncher.com, a s obzirom da se program placa javi mi na PM da ti posaljem krek (ako se uopste i odlucis za njega 🙂) Pozdrav

Ja sam za IE koristio PopUp stopper sa www.panicware.com
ako se ne varam bio je besplatan i toliko efikasan da sini ni sam mogao da otvoris novi IE prozor ukoliko ne pritisnes taster koji to dozvoljava 🙂

Inace Opera po meni ima lepo resen problem popUpova - posebno sto daje mogucnost prikazivanja SAMO trazenih popupova

A kada smo kod slicne teme predlazem svima da skinu ClickOFF mali programcic kao BuzzOFF, potpuno besplatan i sluzi za automatsko klikatanje na OK, Close... sa finom uradjenom detekcijom

Popup stopper je ok program. Preporucujem jos Zone Alarm pro.

ZoNi je napisao(la):
ZA Pro nije ni "programcic", a nije ni besplatan...
A ni deo za filtriranje reklama ne radi baš kako treba. Još jedna preporuka za ADMuncher

Mozilla ili jos bolje Mozilla Firebird, oba potpuno besplatna.

jddipqd je napisao(la):
...

A ni deo za filtriranje reklama ne radi baš kako treba. Još jedna preporuka za ADMuncher

Kad god neko pomene neki beskorisni program ti si tu sa korisnom informacijom za njega :d

Anyway jos jedna preporuka za MyIE2.

Ma ljudi google toolbar em imas search em imas pop up filter em besplatno em radi ko lud :mrgreen:

Uzmeš lepo Operu i imaš blokiranje popupova (i to samo onih koje ne želiš) u okviru samog browsera... 🙂

Nazad
Vrh Dno