Šta je novo?

Stoni Fudbal

vrobec

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2002
Poena
675
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D + Thermalright Silent Assasin 120 SE
Matična ploča
MSI Tomahawk B450
RAM
Kingston 3600MHz DDR4 2x16GB
GPU
XFX Speedster Quick RX 6700 XT
Storage
Kingston KC3000 1TB, Samsung 980 500GB
PSU
Be Quiet! Power Zone 2 750W
Kućište
Chieftec Dragon Midi Tower
Monitor
AOC 24G2SPU
Miš & tastatura
Logitech MX518, Logitech K120 keyboard
Ostale periferije
XSX, PS5, NSW, LG C3
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 10T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Postoji li neki dobar stoni fudbal za PC?
Ako ima, dajte preporuke. :)

Hvala!

na pcu postoje 2(dva) fudbala fifa i pes a ti pitash za stoni fudbal :D
i ako postoje sigurno nisu dobri :D kako bi to funkcionisalo uopshte ... bolje kupi pravi stoni fudbal

Postoji, igrao sam ga ja pre jedno godinu dana 15minuta i onda ga obrisao. Ne secam se kako se zove, samo znam da su nasi ljudi(iz Srbije) napravili igru. Ako se setim kako se zove napisacu ti.
Do tada guglaj ;)

I dalje ne kapiram kako bi se ovo igralo... i na koji nacin bi uspelo da bude zanimljivo :D

Mislim da može da se napravi da bude zanimljivo. Samo je potrebna vrhunska realizacija. Inače stoni fudbal je mnogo moćna stvar i izuzetno popularan na ovim prostorima pa nije ni čudo što su naši ljudi napravili igru.

Stoni fudbal kao stoni fudbal jeste mocna stvar.. ali mi nekao ne izgleda izvodljivo napraviti zanimljivu video igru na tu temu. Pomenicu misljenje ako me neka igra ispravi :) mozda i gresim.

Drugar ima kuci stoni fudbal, pa nam je mnogo zanimljivije nego na nekoj video igrici. Kada je nabavio igrali smo jedno 10-12 h non stop, dok nas nisu zesce zaboleli zglobovi i ruke nam otekle. Ali posle nekoliko meseci se izigras i mrzi te da igras. Mada odigramo jos ponekad.
Opet ko zna, mozda postoji i menadzer za stoni fudbal :-devil-:

^ Mali of: i mi smo u početku kod drugara igrali ~10h dnevno stoni fudbal u salonu, zatim smo iz dosade ubacili belu bilijarsku kuglu i sa njom igrali - drugar je uspeo da primi gol dvojkom ;) onda smo ubacivali iz drugog stola loptice pa igrali sa 10 komada... WD40 spreja za podmazivanje šipki smo trošili u proseku dve na dan...

U svakom slučaju: nijedna stoni-fudbal-igra nema šanse da zameni feeling pravog stonog fudbala :wave:

Mozda ako se za wii napravi... pa ti one palice dodju kao prave :D

Koga zanima, pojavio se Foosball Maniac.

Probaj Foosball Maniac v1.0 - PC Game pa javljaj kakav je :)

Prilozi

• x0rbkz.jpg
    x0rbkz.jpg
    39.1 KB · Pregleda: 106
Foosball Maniac je extra, mene zanima dal ima jos nesto ovako za LAN?

Vrh Dno