Miroslav je napisao(la):ja ne znam kako sa intelom postizete takve rezultate... meni radi na 49 u leru, a kad ga opteretim, evo juce bilo 72cinace mi se komp ne cuje pa je verovatno zbog toga, tako da uskoro uvodim i vodeno hladjenje
![]()
??? ko te to lagao?notax je napisao(la):Kako mislis da u poslednjih godinu dana Intel-ovci priznaju da imaju vrućicu? Pa, jedan od glavnih argumenata za kupovinu Intel procesora je bio "malo grejanje". Ko će ono da kupi PressHota ??![]()
Miroslav je napisao(la):??? ko te to lagao?pa ja koliko znam jedino se nortwood 1.6 do 1.8ghz-a nisu grejali. sa porastom frekvencije raste i temperatura... ali eto razlika je sto intel radi normalno na 80c a amd koci i na 65...
Ti ocigledno nisi iz Srbije...NTMcse je napisao(la):Barton 2500 M @2.7Ghz...
...
slk 900A vantec tornado 92mm
M3 je napisao(la):Jeste ali sa vodenim hladjenjem dostizes toliki o/c!!!
CAR je napisao(la):Ti ocigledno nisi iz Srbije...![]()
??? ko te to lagao? pa ja koliko znam jedino se nortwood 1.6 do 1.8ghz-a nisu grejali. sa porastom frekvencije raste i temperatura... ali eto razlika je sto intel radi normalno na 80c a amd koci i na 65...
Pa da bi nagurao preko 5 postova dnevno. Za pola godine 1200 postova, mislim da je rekorder na forumu!kibob je napisao(la):Ako vozis sve na default, sta ces ti u delu posvecenom overclocking-u ?![]()
E, pa bas sam na to i mislio! OK, mozes ti da budes iz Srbije, cak i BeogradaNTMcse je napisao(la):Jesam Care iz Beograda sam, ali sam vec godinu i po dana u Parizu.
Ko sto vidis ovde se sve nadje.
Ako ti treba nesto posebno sto u bgd ne moze da se nadje mozemo da se dogovorimo
Dokgod nista ne blokira i ne puca, boli te uvo...radec je napisao(la):Ljudi pa sta da ja radim??
barton2500+,abit nf7-s,titan11+,dve8-ce uduv-izduv,chiftec 420w sa 2 culera ,itd
magis.200mhz
multi.10.5
cpu1.65v po difoltu
titan na 3800 obrtaja - 53stepena
na 4800 obrtaja - 49stepena
meni je to mnogo , a vama ??, kao da oladim Bartona
HVALA![]()
NTMcse je napisao(la):Barton 2500 M @2.7Ghz 1.85V
Cpu idle 43
cpu ful 47
slk 900A vantec tornado 92mm
HD 26 c
radec je napisao(la):Ljudi pa sta da ja radim??
barton2500+,abit nf7-s,titan11+,dve8-ce uduv-izduv,chiftec 420w sa 2 culera ,itd
magis.200mhz
multi.10.5
cpu1.65v po difoltu
titan na 3800 obrtaja - 53stepena
na 4800 obrtaja - 49stepena
meni je to mnogo , a vama ??, kao da oladim Bartona
HVALA![]()
A koliko bude krajnja cena? Kad se sve to sabere... otprilike neka cifra, imas li predstavu?NTMcse je napisao(la):Mobilni Barton je oko 95e za 2500+ verziju, 2600+ je oko 115 i 2400+ je oko 80e.
Pazite ovako mogu u principu da narucim i da posaljem sve to u Srbiju, to nije problem verujem da cete morati da platite carinu.
Kad sam bratu slao nesto slicno platio je carinu, ja necu jos par meseci u bgd sigurno,tako da ako je nekom hitno mozemo da se dogovorimo da saljem postom preporuceno.
Pa tesko da je bas 10...NTMcse je napisao(la):SLK 900a je 36e
Vantec Tornado 92mm je 15e
Ako vas jos nesto zanima pitajte, i jos nesto SLK u odnosu na tt12 skida preko 10 stepeni.
shone190 je napisao(la):CAR-e, ti si stvarno lud ako te interesuje ova kombinacija i petljanje zbog 100-200Mhz!
Pozdrav!
Da ali CAR ima takodje odlican primerak T-bread-a B koliko je znam i ide na oko 2.5Ghz. Ko ce da mu garantuje da ce i taj primerak mobilnog Bartona da ide na 2.9Ghz? Jedino ako ga covek tamo proba pa posalje. Znas i sam da je bilo mnogo T-breadova koji su jedva mogli oko 2.1Ghz, za razliku od tvog kojem je to sala.genijalcin@23 je napisao(la):nije 100-200 mhz. covek rece da ga tera na 2.9 Ghz, a to je slozices se mnogo za bilo kog bartona.
NTMcse je napisao(la):Provereno 10 .Nisam puno testirao TT12 ali kad sam ga podesio na 2500 rpm i vanteca na 2500 i sve to prajmovao sa tt12 je isao na oko 57 dok sa SLK ide na 47, 48 sa AS5 naravno.
U svakom slucaju tesko je porediti kuler od 80 i 92mm. pogotovo sto vantec pravi 119cfm na max loadu (i ogromnu buku) tt12 je pristojan kuler i nista vise od toga.
E vidis, ovo se meni jako svidja! 2.05V, to je prava voltaza...NTMcse je napisao(la):Drugo procesor je na 2.05 isao na 2.9Ghz(11.5x250 DFI Lanparty NFII Ultra, 2x 512 Corsair 3700) ali se jako puno grejao pa sam ga spustio na 2.7 gde ga SLK drzi na 43.
shone190 je napisao(la):CAR-e, ti si stvarno lud ako te interesuje ova kombinacija i petljanje zbog 100-200Mhz!
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari